2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnn sağlıkla kucağına al insallah❣benim de kız ama pek abartılı bulantı filan yoktu..bizim de çok az kaldı heyecan dorukta😁🤭
Bende 30.haftaları hayırla görürüm inşallah kuzum 😍
Midem çok bulandığı ve bebiş göstermediği için herkes kız dedi ya o yüzden öyle dedim 😀

Canim ben kullanıyorum hamileligimin ilk gunundsn beri tam tersi corasprin bebek kolayca beslensin diye daha iyi hicbir sorun olmuyor korkma . Gozun aydin ne guzel iyyms bebegin cinsiyette tahmin etmis bidahakine netlesir cinsiyette
teşekkür ederim içim ferahladı. Kullanacağım bende inşAllah iyi olur hepimiz için♥️

Canım tebrik ederim sağlıkla doğsun bebisler doktorların ikisinede güveniyorsun güvendiğin bir doktorsa kullan bence zararı olan birşey vereceğini sanmıyorum hepsi tedbir amaçlıdır senin durumunda çok kötü ikiside iyi diyorsun şimdi hangisine gideyim derdi olacak😅
Evet ikiside çok ama çok iyi. Eşim birini eleyelim kafan karışıyor diyor. tamam seç birini diyorum o da seçemiyor😊😊 ikisiyle devam batacağım bu gidişle 🤣🤣 biri özel muayenehane, biri özel hastane, biride devlette 😬😬

teşekkür ederim içim ferahladı. Kullanacağım bende inşAllah iyi olur hepimiz için♥️
Amin cnm ins ben 100 mg kullaniyorum . Ben bide kan sulandirici igme kullaniyorum pihtilasma sorunundan dolayı ölüm riskim var . Biyerim kanasa kani durduramıyorum ya cok sulu olduğundan kani. Gecen elime cam girdi camla acile gittim cunku resmen fiskiriyordu dikis attılar da zor durdu cok dikkstli olmam lazm .corasprin oyle sulandirmiyo ama korkma igne yapiyo benimkisini ama dedigim gibi kan sulandirici tam tersi bebegin beslenmesi acısından yararliymis

Evet ikiside çok ama çok iyi. Eşim birini eleyelim kafan karışıyor diyor. tamam seç birini diyorum o da seçemiyor😊😊 ikisiyle devam batacağım bu gidişle 🤣🤣 biri özel muayenehane, biri özel hastane, biride devlette 😬😬
😅Korona dönemi için özel muahane si olani tavsiye ederim😁 yalnız kızlar şu gerçek sanırım kız çocukta çok kusuyorsun😵ama kızımda tatlı bunda ekşi nette baktım nete tatlı kız ekşi erkek diyor toptan kafayı tam bozmadan tez vakitte öğrenelim cinsiyetini 🤭🤭

X