2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haber verrsn cnm
Kızlar gttm malsefki bebegim göstermedi 😊😊 sağlıklı olsun bana yeter çok şükür iyiydi ense kalınlığı ❤️❤️❤️ ikili üçlü tarmayı istemiyoem dedim zaten birde ilaçlara başlattı belim agrıyor diye süt ürünleri hiç yemeğim içinmiş ek vitaminlerle başlattı

Kizlar 'ya kendime normal alisveris yapmak istiyorum giyim . Ama gobus buyuyecek diye bisiyde alamiyorum nasil giyinilir ki gobekle kışın onuda bilmiyorum. Baya zayıfladim diye dar dar kazaklar uzun kollu badiler almistim . Kiloluyken giydigim simdi cok.bol gelen kazaklarimi giyerim ama yeni alaacaklarimi nasil almaliyim bosa giyemeyecegim seylere masraf yapmakda istemiyofum ama alisveris yapasim var ole bikac parca ust giyim flan hafif kisliklar satilmaya basladi magazalarda sizce napsam ki 5 6 aylikken giyilirmiki aldiklarim
Şimdi zaten oversize moda herşey aşırı bol. Ben sweat aldım normal reyondan oversize zaten bol be biraz uzun. Onu giyerim baya uzun zaman. Geçen seneden 3-4 hırkam var yine bol kalın içine bir tane oversize gömlek aldım baya salaş. Onlarla idare edicem. Çok büyüyünce karnım olmazsa hamile için olanlardan alırım.

3 doktora gittim hem kendi doktorum hem 2 perinatalog 2.50 ve 2.70 gözüküyor, 30 derece eğik durduğu için pazartesi tekrar gideceğim. Nazal kemik saptandığı için problem olacağını düşünmüyoruz dedi doktorlar ama down sendromlu bebeklerde burun kemiğide olabiliyor.
Teşekkür ederim inşallah, Rabbim kimseye yaşatmasın.
İnşallah pazartesi herşey yolunda derler. Allahım yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize

Kizlar 'ya kendime normal alisveris yapmak istiyorum giyim . Ama gobus buyuyecek diye bisiyde alamiyorum nasil giyinilir ki gobekle kışın onuda bilmiyorum. Baya zayıfladim diye dar dar kazaklar uzun kollu badiler almistim . Kiloluyken giydigim simdi cok.bol gelen kazaklarimi giyerim ama yeni alaacaklarimi nasil almaliyim bosa giyemeyecegim seylere masraf yapmakda istemiyofum ama alisveris yapasim var ole bikac parca ust giyim flan hafif kisliklar satilmaya basladi magazalarda sizce napsam ki 5 6 aylikken giyilirmiki aldiklarim
Bende ilk hamileligimden 10kg eksik baslayinca bu hamileliğim de eski bol kıyafetlerimi giymeyi düşünüyorum.Kisin bol tunik tayt hoşuma gidiyor yada elbiseler.Pantolon son zamanlarda sıkıyor.Ama 2tane bi lacivert bi siyah 1kot hamile pantolunum var.Ama çok tatlı tunikler var.

Kızlar bu hangi sayfa valla ben paraya kıydım 3 sayfaya tahmin yaptırdım.😀 1 ay nasıl bekliyim ya çatlarım ☺ Tahmin aldığım sayfalar şunlar:
adım adım annelik: erkek dedi
Cinsiyet hesaplama arzum : erkek dedi
Cinsiyet hesaplaması kesin: kız dedi

doktor da erkekten yana.Sizin yaptırdığınız sayfa hangisiydi ‘’cinsiyet hesaplaması kesin’’ ise onun çok hatalı tahminleri olduğu söyleniyor. Bana da doktor dahil 2 sayfa erkeğe yakın konuşunca ben de onun hatalı tahmin yaptığını düşündüm açıkçası

Ücretleri ne kadar?

Yok canim baska test. Hastane ikili test sonucu olarak bunu yolladi bana.
Bu şekilde oluyor canım 11-14 haftalar arasında yapılıyor. İstersen tekrar doktora git bakmadılarsa ya da bir yanlışlık varsa düzeltsinler

Eklentiler

• BADA70C1-3763-4908-8766-F9AC47E96D05.jpeg
    BADA70C1-3763-4908-8766-F9AC47E96D05.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 50
Şimdi zaten oversize moda herşey aşırı bol. Ben sweat aldım normal reyondan oversize zaten bol be biraz uzun. Onu giyerim baya uzun zaman. Geçen seneden 3-4 hırkam var yine bol kalın içine bir tane oversize gömlek aldım baya salaş. Onlarla idare edicem. Çok büyüyünce karnım olmazsa hamile için olanlardan alırım.
Guzel gunlerde giy canim. Benimde 90 kiloyken olan kazaklarim var onları giyerim diyorum simdide 79 80 olmusum .. of of 72 den yine 80 lere geldim nasil becerdiysem 😆

Bende ilk hamileligimden 10kg eksik baslayinca bu hamileliğim de eski bol kıyafetlerimi giymeyi düşünüyorum.Kisin bol tunik tayt hoşuma gidiyor yada elbiseler.Pantolon son zamanlarda sıkıyor.Ama 2tane bi lacivert bi siyah 1kot hamile pantolunum var.Ama çok tatlı tunikler var.
Iyiymis bikac tanede alirsin istege bagli oh tamam iste 🙂

Kızlar gttm malsefki bebegim göstermedi 😊😊 sağlıklı olsun bana yeter çok şükür iyiydi ense kalınlığı ❤️❤️❤️ ikili üçlü tarmayı istemiyoem dedim zaten birde ilaçlara başlattı belim agrıyor diye süt ürünleri hiç yemeğim içinmiş ek vitaminlerle başlattı
Dsha erken zaten cnm bekleriz napalm saglikli olsunda bende vitaminlere basladim bugun

Kizlarya sabahtan beri midem bulaniyo nedense 😪bulanmadi bulanmadi bugun baya kötüyüm dikislerimi aldirmaya gtcem saglik ocagina birazdan hic halim yok halsizlikte var

Hanımlar merhaba, 11+5 yani dün ikili test için dr a gittim ense kalınlığı 2.50 - 2.70 civarı çıktı, burun kemiğinde sorun yokmuş kan tahlili sonucunu bekliyorum pazartesi tekrar ölçüm için gideceğim. Değer yüksek olduğu için inanılmaz üzgünüm..
merhaba benim kızıma hamileliğimde 3 ölçülmüştü karından sıvı aldırdım cvs testi yaptı doktorum çok şükür kızım sağlıklıydı. İnşallah senin de sonuçların temiz gelir. Bu bebeğimde de yüksek çıkarsa diye çok korkuyorum haftaya ikili yapılacak benim de

Guzel gunlerde giy canim. Benimde 90 kiloyken olan kazaklarim var onları giyerim diyorum simdide 79 80 olmusum .. of of 72 den yine 80 lere geldim nasil becerdiysem 😆
Kurban bayramından önce tatile gittik biz ailece ordan ankaraya anneme. Ben oralarda aldım çok. Biara aşırıydı iştahım gece bile acıkıyordum şuan daha iyiyim eskiye göre ben şekerden dolayı hızlı almak istemiyorum çünkü ilkinde diyet yapmıştım baya can sıkıcı oluyor istediğini yiyemiyosun falan. Kilo alıp vermekten korkmuyorum gebelik şekeri faciasından korkuyorum

merhaba benim kızıma hamileliğimde 3 ölçülmüştü karından sıvı aldırdım cvs testi yaptı doktorum çok şükür kızım sağlıklıydı. İnşallah senin de sonuçların temiz gelir. Bu bebeğimde de yüksek çıkarsa diye çok korkuyorum haftaya ikili yapılacak benim de

İnşallah temiz sonuç alırsınız, ikili tarama sonucu geldikten sonra tekrar bi fetal dna veya amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.

Kurban bayramından önce tatile gittik biz ailece ordan ankaraya anneme. Ben oralarda aldım çok. Biara aşırıydı iştahım gece bile acıkıyordum şuan daha iyiyim eskiye göre ben şekerden dolayı hızlı almak istemiyorum çünkü ilkinde diyet yapmıştım baya can sıkıcı oluyor istediğini yiyemiyosun falan. Kilo alıp vermekten korkmuyorum gebelik şekeri faciasından korkuyorum
Allah korusun cnm ya Bnde hep dikkat edip baya spor yapiyordum hamilelikten once . Spor baya kısıtlandı istahta cok artinca aldim bogazi tutmam lazm

Bana erkek dedi pipi gösterdi delikanlı diye diye muayene etti çok emin söyledi kesin mi dedim kesin diyemem dedi 2-3 hafta sonra netleşir dedi. Benimki erkek büyük ihtmalle ama yanılmalar olabilir diye alışveriş için beklicem ben☺
Sizin doktor baya net konuşmuş yine de erkek için, bizimki üstüne basa basa net değil benzettim sadece demişti zamanında.😁 Hayırlısı olsun annesi💜 ben bugün çok heves ettim bir iki parça tulum zıbın falan alacağım kız olduğunu kabullendik baya inşallah sürpriz olmaz tekrardan 😂 ama battaniye falan örmek istiyor annem az bekleyelim dedim kıyafet bir iki ay giyecek küçülecek ama battaniye gibi şeyler daha uzun ömürlü 😂😂

Ben hic yuzustu yatamiorm en basindan beri izin vermior hemen kasiliyo😄 okdr ozledmki yuzustu yatmayi.
Bide hapsirdim az once boyle karnim seyirdi 20 snye bebegimi hissettm acaba🥰?
Ay ben de bayılırım yüz üstü ve sırt üstü yatmaya 😂😂 doya doya yattım şu zamanlara kadar çünkü biliyorum ileride zorlanacagim tadını çıkarayım dedim. Kendimi yavaş yavaş yan yatmaya alıştırmaya çalışıyorum çünkü zaten artık istesemde yüz üstü yatarken rahatsız oluyorum bir süre sonra ama sabah kalktığımda yine sırt üstü yatıyordum. İleride bu durumun tehlikeli olduğunu söylüyorlar damarlara baskı yaptığı için.😑

Kizlar bende sivilce sorunu vardi dahada artti yuzum hep iltihapli acılı sis sivilce durumda napsam benya hic gecmiyo tatla gibi heryeri kıpkırmızı
Canım benim de vardı 3 4 sene önce sivilce sorunu iltihaplı olurdu aknetrent kullandım o dönem bi daha bişey kalmadı çok şükür, ama hamileyken kullanılmıyor tabi hayırlısıyla hamilelik bitsin uygun Bı zamanda kullanırsın tabi ki doktor kontrolünde

X