- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Bu aradaaa inşallah hissettiğin bebiştirrBen hic yuzustu yatamiorm en basindan beri izin vermior hemen kasiliyookdr ozledmki yuzustu yatmayi.
Bide hapsirdim az once boyle karnim seyirdi 20 snye bebegimi hissettm acaba?
Kizlar 'ya kendime normal alisveris yapmak istiyorum giyim . Ama gobus buyuyecek diye bisiyde alamiyorum nasil giyinilir ki gobekle kışın onuda bilmiyorum. Baya zayıfladim diye dar dar kazaklar uzun kollu badiler almistim . Kiloluyken giydigim simdi cok.bol gelen kazaklarimi giyerim ama yeni alaacaklarimi nasil almaliyim bosa giyemeyecegim seylere masraf yapmakda istemiyofum ama alisveris yapasim var ole bikac parca ust giyim flan hafif kisliklar satilmaya basladi magazalarda sizce napsam ki 5 6 aylikken giyilirmiki aldiklarim
Gule gule giy canimCanım eskiden alıp bol gelenlerle idare edersin, özeniyorsan bir kaç uzun kollu çok kalın olmayan sweatshirt alabilirsin, ben tunik tarzı sweatli gömlek alırım birde pantolon aldım, yanına yedek eşofman alacağım
İçimden erkek demek geçtiİnşaAllahh canm yaa Hayrla gelsnlerde
Aynn kuzm sağlıkla gelsnlerde ankayana filmimi atyorm Eki Görüntüle 2688175 o
Evet canm çin Takvimnde bi arkadas bakmştı bende erkek çıkmıştıİçimden erkek demek geçticinsiyeti öğrenen kızlar Çin takvimi tuttu mu
Evet net söyledi. Çok tatlı telaşlar. İçinize siner inşallah herşey. Bende örmüştüm battaniyeSizin doktor baya net konuşmuş yine de erkek için, bizimki üstüne basa basa net değil benzettim sadece demişti zamanında.Hayırlısı olsun annesi ben bugün çok heves ettim bir iki parça tulum zıbın falan alacağım kız olduğunu kabullendik baya inşallah sürpriz olmaz tekrardan ama battaniye falan örmek istiyor annem az bekleyelim dedim kıyafet bir iki ay giyecek küçülecek ama battaniye gibi şeyler daha uzun ömürlü
3 aydan sonra aslında yasak olmuyor ama lekelenme varsa net bişey söyleyemem. Pozisyona dikkat ederek hamilelik sonuna kadar olabiliyor normal koşullarda. Doktorunuza sorma şansınız varsa bi sorun bence.Kızlar ya utanarak soruyorum ama libidosu artan var mı, benim artık aklıma gelmeye başladı, bi yandan korkuyorum bebeğe bişey olur mu orgazm olunca hani bi de 10 gün önce kanama yaşamıştım şimdi çok şükür silik kahve akıntıya karışık, aklıma Çok takılıyo kendımı suçlu hissediyorum rüyalanıyırum falan, acaba artık 3 ay bitti ondan mı doktora da soramadım şimdi bu tehlikeli zamanda bi de cinsel ilişki soruyo falan der dıye, nolur içimi rahatlatıcak bişey söyleyin, bi yandan düşünüyorum bu da Allahtan gelen bişey, bu sürecte devam eden var mı cinsel ilişki veya tatmin?
Evt canım o sertliği hissediyorum hatta yarı oturur pozisyonda parmagimi koydugumda (tabi çok arayarak buluyorum) kalp atışını hissediyorum pıt pıt pıt diye atiyo çok ince iğne ucu kadar bı yerdeCanım sağa sola dönerken karnında toplanıyor gibi bir his oluyor mu sertlik tarzında
Bana da aynısı oldu bir istek geldi.Kızlar ya utanarak soruyorum ama libidosu artan var mı, benim artık aklıma gelmeye başladı, bi yandan korkuyorum bebeğe bişey olur mu orgazm olunca hani bi de 10 gün önce kanama yaşamıştım şimdi çok şükür silik kahve akıntıya karışık, aklıma Çok takılıyo kendımı suçlu hissediyorum rüyalanıyırum falan, acaba artık 3 ay bitti ondan mı doktora da soramadım şimdi bu tehlikeli zamanda bi de cinsel ilişki soruyo falan der dıye, nolur içimi rahatlatıcak bişey söyleyin, bi yandan düşünüyorum bu da Allahtan gelen bişey, bu sürecte devam eden var mı cinsel ilişki veya tatmin?
Aynı benim bebiş. Tipi kıza benziyor dediler banaİnşaAllahh canm yaa Hayrla gelsnlerde
Ayy Hayrlısı olsun Zaten ilk çocuk sağlıklı olamsı önmli er yada gecc öğreneczAynı benim bebiş. Tipi kıza benziyor dediler banatoparlak işde . Tip nedir ya. Cinsiyetini göremediler
Kaç haftalık snAynı benim bebiş. Tipi kıza benziyor dediler banatoparlak işde . Tip nedir ya. Cinsiyetini göremediler
Ya evet çok kötü bişey, aradım sordum doktora, 1 hafta daha yasak dedı, sonra serbest dedıBana da aynısı oldu bir istek geldi.önceden böyle değildim
14 haftalık olcaz. Benim toparlakda bu.Kaç haftalık sn
Cok tatli görüntülerİnşaAllahh canm yaa Hayrla gelsnlerde
Kızlar ya utanarak soruyorum ama libidosu artan var mı, benim artık aklıma gelmeye başladı, bi yandan korkuyorum bebeğe bişey olur mu orgazm olunca hani bi de 10 gün önce kanama yaşamıştım şimdi çok şükür silik kahve akıntıya karışık, aklıma Çok takılıyo kendımı suçlu hissediyorum rüyalanıyırum falan, acaba artık 3 ay bitti ondan mı doktora da soramadım şimdi bu tehlikeli zamanda bi de cinsel ilişki soruyo falan der dıye, nolur içimi rahatlatıcak bişey söyleyin, bi yandan düşünüyorum bu da Allahtan gelen bişey, bu sürecte devam eden var mı cinsel ilişki veya tatmin?