- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
Bende tam tersini düşüyorum kızım olacağı için herhalde. kız ismi paylaş bariBende Asaf Emir’e taktım bu ara. Kız ismi çok var da sanki hiç erkek ismi yok gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tam tersini düşüyorum kızım olacağı için herhalde. kız ismi paylaş bariBende Asaf Emir’e taktım bu ara. Kız ismi çok var da sanki hiç erkek ismi yok gibi
Seninde bebeklerin hayırlı olsun canım.Hayırlı olsun bende tüp bebek ile ikizlere hamileyim benimde lekenmam oldu üç dört gün hatta parça parça biseyler de geldi doktor rahimde kendilerine yer açıyor dedi daha sonraki kontrollerde de rahim içi kanama alanı görüldü oda sonra kendiliğinden geçti progestan ve pruloton Depot iğne kullandım iğneye halen devam ediyorum ama progestan i bıraktım
Tam tersini düşünüyorum ben de ne olur bana kız için önerilerde bulununnnBende Asaf Emir’e taktım bu ara. Kız ismi çok var da sanki hiç erkek ismi yok gibi
Bu arada Asaf Emir güzel bir isim bence deBende Asaf Emir’e taktım bu ara. Kız ismi çok var da sanki hiç erkek ismi yok gibi
Cok guzel isim Asaf bana biraz agir geliyor ama emir ismini severim, ama esimin kardesinin 2. Ismi emirBende Asaf Emir’e taktım bu ara. Kız ismi çok var da sanki hiç erkek ismi yok gibi
Aynı sıkıntı bizde de var cinsiyeti henüz bilmiyoruz ama kız da olsa erkek de olsa yıllar önce karar verdiğimiz üzere ismi Deniz olacak yanına cinsiyete göre ikinci isim koyacaz inşallah erkekse deniz can kızsa eylül deniz dedik ama hiç hiç emin değiliz. Aslında arem denizi çok beğendim ama yakın bir arkadaşım kullandı o yüzden koyamam siz düşünebilirsiniz.kızlar benim bebek oğlan olacak inşallah da isim düşünüyoruz şimdi. ben çift isim istiyorum erkekte havalı duruyo zira. soyadımız da çok uzun değil 6 harften oluşuyor. ilk ismi Deniz olsun dedik ama ikinciyi bulamıyoruz. başta Deniz Aras diye düşünüyoduk ama Aras'ın anlamı kötü. Anlamı "at kılı, kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal ve bir ırmak adı"ymış. Açıkçası manası hiç güzel gelmedi. Deniz'in yanına ikinci isim olarak ne koysak?
Kızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor. Sağlık ocağından arandınız mı?
Benim hayatımda denizin çok onemli yeri var. Dogdugum buyudugum yerde evim denize 5 dakika mesafedeydi. Liseye giderken sahil yolundan giderdim. Universiteye giderken 4 sene boyunca vapurla yolculuk yaptım. Tayin oldugum ilk gorev yerinde evim deniz manzaraliydi ve her yol denize çıkıyordu. Sonra 1 sene deniz olmayan bir yerde yaşadım resmen bunalıma girdim. Simdi yine her tarafı deniz olan bi yerdeyim. Velhasılı deniz ismini istiyorum o sebeple. Kızım olsaydi da derin koyacaktim adınıAynı sıkıntı bizde de var cinsiyeti henüz bilmiyoruz ama kız da olsa erkek de olsa yıllar önce karar verdiğimiz üzere ismi Deniz olacak yanına cinsiyete göre ikinci isim koyacaz inşallah erkekse deniz can kızsa eylül deniz dedik ama hiç hiç emin değiliz. Aslında arem denizi çok beğendim ama yakın bir arkadaşım kullandı o yüzden koyamam siz düşünebilirsiniz.
Bende var canım. Gebeliğin başında kanamam olmuştu o zaman ne olur ne olmaz diye hemen iğnesini yaptılar sonra bir test varmış onu yaptılar bir sıkıntı çıkmadı sanırım aynı iğneden 20 li haftalarda da olacak. Çok riskli bir durum değil hiç kafana takma bence önemli olan doktorunun durumu bilmesi zaten yönlendirir.Kızlar kan uyusmazlıgı olan varmı aramızda bende bundan korkuyorum saglık ocagı buyuzden riksli gebelik gurubuna görüyosun dedi
Yaa evet gerçekten çok yeri varmış hayatında bizde 7-8 yıl önce ünivesitede sevgiliyken karar vermiştik eger evlenirsek cocugumuzun adı deniz olacak diye. En baştan beri hep deniz deniz diye sevdik çok güzel isim bence insanın içini açıyor. Daha önünde çok vakit var hayırlısıyla kafana yatan 2. Isim bulursun inşallah canım insanın içine sinmesi çok önemliBenim hayatımda denizin çok onemli yeri var. Dogdugum buyudugum yerde evim denize 5 dakika mesafedeydi. Liseye giderken sahil yolundan giderdim. Universiteye giderken 4 sene boyunca vapurla yolculuk yaptım. Tayin oldugum ilk gorev yerinde evim deniz manzaraliydi ve her yol denize çıkıyordu. Sonra 1 sene deniz olmayan bir yerde yaşadım resmen bunalıma girdim. Simdi yine her tarafı deniz olan bi yerdeyim. Velhasılı deniz ismini istiyorum o sebeple. Kızım olsaydi da derin koyacaktim adını
Ikinci isim uyumlu olsun istiyorum bitek aras hosuma gitmisti onu da anlami yuzunden eledik. Şuan hic bilemiyorum açıkçası
bende 5. ayda diye biliyordum. internetten baktım 2 ile 3. aylarda yapılır yazıyordu. Kafam karıştıcanım 12+5 teyim. Tetanoz için 2 kasımda gel dediler ne kadarlık oluyorum tam hesaplamadım ama 20. Haftada falan yapılıyor galiba
bende 5. ayda diye biliyordum. internetten baktım 2 ile 3. aylarda yapılır yazıyordu. Kafam karıştı
Insallah buluruz. Simdilik pamir ismine ısındım. Deniz pamir pamir isimliler atılgan lider ruhlu olurmuşYaa evet gerçekten çok yeri varmış hayatında bizde 7-8 yıl önce ünivesitede sevgiliyken karar vermiştik eger evlenirsek cocugumuzun adı deniz olacak diye. En baştan beri hep deniz deniz diye sevdik çok güzel isim bence insanın içini açıyor. Daha önünde çok vakit var hayırlısıyla kafana yatan 2. Isim bulursun inşallah canım insanın içine sinmesi çok önemli
TanemBu arada Asaf Emir güzel bir isim bence de
Amin canim cümlemizinkini insallah❤ailede ali isminde kişiler var, değişik bi isim olsun istiyoruz. Allah evladınızı size bağışlasın, uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun inşallah :)
Karsiyaka tarafinda misin degilsen Egepol fena degil doktorlari canimAta saglik cnm