2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumun adi Deniz ali ❤

B Baharyagmuru35 canım bnm gittiğim devlet ve özeldeki de daha erken dedi cinsiyete. Özeldekine cinsiyet dedim daha Dr bşy demeden yanındaki sekreter Bi güldü. Dr da 16.haftdan önce belli olmaz dedi. Yani sadece senin Dr deil bazı Dr lar 16dan önce bakmıo bile. Bnm içimden erkek geçio çünkü ilk gördüğümde içimden dedim aa bu erkek die. Eşimin içinden de erkek geçio muş. Ama ilk zamanlar kız bebek emzirdiğimi görmüştüm. Hayırlısı sağlıklısı olsun da geç öğrenelim diom ben. 5 tane yeğenim var 3 kız 2 erkek hatta diom sayıyı eşitlemek gerek falan die

Hersey Allahtan cnm bak ben riskli gebeyim ilac igne kullansamda pihti atma riski var ve benim ölüm riskim var. Korkma rahat olmaya çalış ne guzel ikizlerin olacakmis hep dua et

Herkes cinsiyet yazınca dahada heyecanlandim hep 13 14 15 de ogrendiler ya . Insan dahada sabırsızlanıyor ama bizim sansimizda böyle demekki beklemekten baska yolu yok

Hersey Allahtan cnm bak ben riskli gebeyim ilac igne kullansamda pihti atma riski var ve benim ölüm riskim var. Korkma rahat olmaya çalış ne guzel ikizlerin olacakmis hep dua et
Ediyorum canım kendime tüm hamilelere evlat isteyen herkese.Allah korusun seni ve bebeğini de kötü şeyler düşünme lütfen inşallah sağlıkla birbirinize kavusacaksiniz.
Evet ya şükür 12.yilimizda 4.tup denemem de oldu allahima binlerce şükür

Kızzz ağzından yel alsın deme öyle Allah korusun. Allahım saglıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize de
Doktor her gittigimds ustune basarak soluyo ben dsmiyorumki bugunde dedi onemli olan sana bisey olmasin cok riskli diyip durdu . Daha once akcigerime atti ölümden döndüm ciddi ciddi ölüyordum ama . Yogun bakimda yattim gogsume dsmir sapliyolardi sanki morfinlerle bile geçmeyen asiri siddetli bişeydi o nefes alaj damarlarım pihtiyla tikaninca ciddi ciddi demiri gogsume sapliyolar sandim . Doktor aileme herseye hazirlikli olun demisti sehir disindsn tum akrabalarim ölüyorum diye gelmisti . Hamilelikte bu egilim dahada fazla . Igne ve asprin kullaniyorum fakat risk hala var diyor doktor . Beyne atarsa beyin kanamasi yada felc akcigere atarsa yasadiklarimin aynisi kalbe atatsa kalp krizi geciriyorsun bu hastalikta adi emboli ..genetik faktorlerim var yukssk riskli gebeyim.

Ne kadar guzel cok sevindim sonunda olmasina ins saglikla kucagina al canim

Canım çok kızdım sana. Sen bütün bunları bile bile niye en başta üniversitede bi profa gitmedin, perinatologa gitmedin de bu ben risk alamam diyen kadına gittin. Kötü şeyleri sık sık aklına getirme ama tedbiride elden bırakma. Lütfen seninle daha çok ilgilenecek bu konunun uzmanlarına git.

Ben kimseye söylemedim canım iş yerinde cok samimi 3 arkadaşım biliyor onlar da bekar o tarz şeyler soylemiyorlar ama duymayin hiç daha doğunca da bi sürü şey söylüyorlarmış sütün az mı vs vs

Allahım korusun seni ve bebeğini. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Bence bu konuda uzmanlaşmış bir doktor varsa onu araştır. Sana yön verecek, seni rahatlatacak, riske göre hareket edecek. Allahım yardımcın olsun. Sağ salim hamileliğin sonunda bebeğinle mutlu bir kavuşma yaşarsın inşallah.

Hayırlı olsun bende tüp bebek ile ikizlere hamileyim benimde lekenmam oldu üç dört gün hatta parça parça biseyler de geldi doktor rahimde kendilerine yer açıyor dedi daha sonraki kontrollerde de rahim içi kanama alanı görüldü oda sonra kendiliğinden geçti progestan ve pruloton Depot iğne kullandım iğneye halen devam ediyorum ama progestan i bıraktım

Ben kimseye söylemedim canım iş yerinde cok samimi 3 arkadaşım biliyor onlar da bekar o tarz şeyler soylemiyorlar ama duymayin hiç daha doğunca da bi sürü şey söylüyorlarmış sütün az mı vs vs
Bizim aileler biliyor da.Ama şimdiden başladılar.En iyisi uygun bi dille susturmak.Bi de bunun doğumdan sonrası var ya.

Kızlar kan uyusmazlıgı olan varmı aramızda bende bundan korkuyorum saglık ocagı buyuzden riksli gebelik gurubuna görüyosun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…