Canım ben 12. Hafta dayım Nerdeyse 3 hafta oldu folik asit bırakıp içinde folık asit de olan multivitamin başlattı, vinelac adı, demir falan da varKızlar bana folik asiti bıraktırıp bu multivitamini başlattı doktor kullanan var mı bazılarında sadece Demir hapı başlanmış
Ayy evet okudum zemzem olayini, yaa kucukken biz de cok yapiyordukAnlamı gerçekten hoşuma gidiyor özellikle olmazsa olmaz vazgeçilmez kısmı çünkü evlat öyle değil midir? Vazgeçilmez..❤ Kesinlikle bunları düşünüyorum ileride dalga geçilir mi vs. Az önce arkadaş yazmıştı Elzem adında arkadaşı varmış zemzem diyorlarmıs onabundan başka nasıl türetebilirler aklıma gelmiyor
Aynen dediğin gibi cümle içinde kullanıyoruz arada ama isim olarak düşününce farklı geliyorBiz bu ismi koyarsak kulağımız alışacağı için garip gelmeyecek ama ilk duyan kişi nasıl tepki verir bilemiyorum alacağımız tepkiler üzer mi çocuğum büyüyünce neden bu isim der mı? Kafamda çok soru var bu isim koyma olayı bende cidden yük oldu bir ömür taşıyacak ne de olsa
Son zamanlarda çıkan isimler hiç hiç hoşuma gitmiyor benimde ya
Hahaha ay o da komik olduAyy evet okudum zemzem olayini, yaa kucukken biz de cok yapiyordukbenim aklima sey geliyor hey gercekten elzem misin falan derler mi? Ayy ne biliyim neler neler dusunuyoruz bide omur boyu ismiyle yasayacak cocuk❤
Geride bisiy kacirdimmi diye bakarken gördüm arada kaynamis yazin cnm evet baya büyümüş ya masallah cok hareketliydiTamam sakin bozma morelini bu doktorumdan onceki randevuda 16 haftada cinsiyet söylüyorum dedi kesim olmadan demem dedi değişen çok oluyor biliyorsun sağlıklı olsunda büyümüş dimi çok annesi bebişin
Ozel doktor ama kendine guvenmiyo belliki degistrcm canimBu doktorun özel degilmi
Amin cnm cok sagolRabbim ikinize sağlık versin inşallah.. o dilemese hicbirsey olmaz.
Bi tane ege ozelden perinotologdan aldim smdi ama buda aklımda bulunsun cok ssgolMedical park hakan sabırlı. Özel sigortam olduğu için muayene ücreti nekadar bilmiyorum. Ben 55tl ödüyorum. Normalde nekadar arayıp öğrenmek lazım.
Sen hangi hastane hangi il cnm perinotologmus ya mersk ettimAllah Allah niye yasakmış kendi bebeğimi çekiyorum ya. İlginç gerçekten. O zaman görüntüyü kendisi verseymiş
Benmki bakmadi bile cnm 12+4 um .Evet doğru diyosun, hayırlısı sağlıkla doğuralım da sonuna kadar da beklerim ya hiç önemli değil
Sole belki cinsiyete bakar diye ummustum ama terslemekten baska bisiy yapmadı mersk ettigim icin suclu oldum . ustelio 16 18den once bakmam zaten diyor cok ketumİnşallah enerjiniz de uyar kuzum doktorla anlasmak çok önemli valla
İstanbuldayım ben memorial ataşehir gittiğim hastane. Perinatolog özel muayenehanesiydi. Fetüs görüntüleme merkeziydi. Dr. Zeki beySen hangi hastane hangi il cnm perinotologmus ya mersk ettim
Anladim.cnm cok guzel bnceİstanbuldayım ben memorial ataşehir gittiğim hastane. Perinatolog özel muayenehanesiydi. Fetüs görüntüleme merkeziydi. Dr. Zeki bey
canım ben de hala öğrenemedim cinsiyeti. son gittiğimde 13+3 tük. doktor baktı ama şuan birşey diyemem 3 hafta daha bekleyeceğiz dedi. gittiğimde 16 ya girmiş olacağım inşallah. sağlıklı olsunlarda. ama insan merak ediyor işteCinsiyeti birak uygun pozisyonda olmadigi icin ense bile olcemedi yarim saat dlas gel dedi cinsiyeti 16 da diye tutturdu malesef
1 ay var daha o zmn en az 3 hafta mecbur bekloycez dogrucanım ben de hala öğrenemedim cinsiyeti. son gittiğimde 13+3 tük. doktor baktı ama şuan birşey diyemem 3 hafta daha bekleyeceğiz dedi. gittiğimde 16 ya girmiş olacağım inşallah. sağlıklı olsunlarda. ama insan merak ediyor işte
Doktor olablr dediyse korkma canim dinlen kendini cok yorma ins saglikla kucaklariz bebiklerimiziMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile ikizlerime hamileyim 11.haftamıza girdik bugün kahverengi hafifte pembemsi lekelenmem başladı çok korkuyorum açıkcası rahimde kanama alanı vardı doktorum olabileceğini bebeklerle ilgili bi yerde olmadığını söylemişti.Ben de mart annesi olacağım inşallh hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.
Kuzum valla cinsiyet konusunda birşey diyemem prensip olarak 16 hafta öncesi söylemeyebilirSole belki cinsiyete bakar diye ummustum ama terslemekten baska bisiy yapmadı mersk ettigim icin suclu oldum . ustelio 16 18den once bakmam zaten diyor cok ketum
Umarim iyidir yeni doktorum
Masa başı kamu da çalışıyorum aslında ama işim yorucu değil ayaklarımı uzatarak çalışıyorum çoğu kez dikkat fzlasıyla ediyorum.Pruloton iğne vurunuyorum çoğu ilaçlarım devam ama işte yine de ya ikiz olunca risk daha fazlaDoktor olablr dediyse korkma canim dinlen kendini cok yorma ins saglikla kucaklariz bebiklerimizi