- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Sanane diyecen sen burda ne işe yarıyorsun dicen ay sinir geldiCinsiyeti merak edip napicakmisim oyle diyor herkes merak ediyor ne vsr ysni bunda . Off simdi de haftaya cumayi bekliycez yine bekleyişler yeni doktorum ins cok iyidir
Bende aynı şeyleri kullanıyorum ve benimde devam ediyorHâlâ bu kahverengi akıntısı devam eden varmı kızlar ya? Progestan fitil kullanıyorum ve haftalık iğnem var.Ama hala devam ediyor.
Haftaya cums kendi doktorumdan cikinca egeden ramdsvu aldim docent doktor ayrica riskli gebelik doktoru perinotolog hergun hasta bakmazmis garip250 tp mis muayeneside biraz pahali ama eminim doktor cok iyidir . Operatorddn docente level atliycaz hem haftaya cinsiyette soler bence 14.hafta olucK Sonucta
Aynen eşimin adı Deniz. Artık ona çocuğun babası diyorum.Eşinizin adımı Deniz. Kayınbabanızın adımılütfen eşinizin olsun. Benim kayın babamın adının yanında Deniz ismi beni üzer
Senin içine ne doğuyor kuzum ☺
Aşırı saçma. Her gittiğimiz muayenede eşim başından sonuna kayıt eder sonra da izlemek için. Ne alaka bana ait olanı kaydediyorum benim çocuğum sonuçta kime ne.Doktorum senin doktor gibi olsa
1 dk durmam hastane falan iyiymiş be yapayım doktor iyi olmadiktan sonra.. Allah pişman etmesin ben şuan çok memnunum her randevudan güle oynaya çıkıyoruz doktorumuzun da etkisi var ama sen stres içinde çıkıyorsun böyle olmaz doktor dediğin rahatlatır ilgilenir özele gidiyorsun bir de. Verdiğin paraya da yazık. Cinsiyet olayını bu kadar kafana takma kuzum sonuçta değişebiliyor benim doktorum en son kız dedi ama %100 demedi yani hâlâ yanılma payı var erken söylenmesi iyi birşey değil aslında. En güzel 16. Haftada net olacak mis. Kafanda soru işareti de olmayacak. Ben doktorun tavrına takildim cinsiyetten çok.
Bana da öyle gibi geliyor nedense ama ben tam 6 martta doğurmak isterimAbimle aynı gün doğmuş olur 6 martta doğarsa
Maşallah kuzum sağlıkla gelsiiin❤
İkiniz de aynı anda görmüşsünüz kordon değilse bi erkek daha geliyor demek ❤ Birdahaki ay bekle bekle gelmez şimdi.
Sen bilirsin kuzucum çok merak ediyorum diyorsan neden olmasın, ben de merak ediyorum aslında doktorum kız olduğunu yüksel ihtimalle düşünüyor olsa da bi oran vermedi vermiyor %kaç diyorum öyle söylemem ben diyor gülüyor sadece artık tamam biraz sevinin dediği için kız olduğuna günülden inandık.amin inşallah canım ❤arada cinsiyet için başka doktora gidip kaçamak mı yapsam diyorum ☺
Docent doktor ahmet ozgur yenielmis adibende Ege’den mete ergenoğlu’ndan aldım tahminimce aynı doktor diye düşünüyorum
Bisey dedimi doktorun cnm benmki azarladi bakmadi bile
9 gun sonra 13+6 olucam o zmn cinsiyet soler ins yeni doktorum acaba ekran yansitnalimidir ya bebegi goreblrmiyizki yeni doktordaSanane diyecen sen burda ne işe yarıyorsun dicen ay sinir geldi
Bende haftaya cuma kendi doktorumdan sonuc alip oglen de yeni doktoruma gidicen o zmn sorucam cinsiyeyi seninki yind bakmYa calismis benmki bakmadi cinsiyetine tersledi baya tutturdu 16 18.hafta dsha erken bakamM zaten diyecanım okudum yazdıklarını hiç kafana takma bile. Hamileliğin daha çok başındayız elbet iyi bir doktor bulursun.Benim doktorda sanki bacak arasında bir şey gördüm ama kordonda olabilir karıştırılmaya çok müsait dedi. Anlayacağın bende de net bir şey yok. 1 ay beklicem yine emin olmak için arada başka doktora giderim belki 2 hafta sonra cinsiyet için
Evet cnm ata saglik medine meltem adaoglu . Egeden özelden aldim simdi docent doktor ahmet ozgur yeniel diye bi doktor haftaya cuma gidicem ona
Perinatolog renkli foto da veriyor görürsün kuzu tabi onların ki son teknoloji9 gun sonra 13+6 olucam o zmn cinsiyet soler ins yeni doktorum acaba ekran yansitnalimidir ya bebegi goreblrmiyizki yeni doktorda
Ay supermis ayy ama bu devlet hastanesinde ozel bolumde ozel perinotolog yineds ole olurmuki bide ilkkez gidicemya iyi davranmak zorundaPerinatolog renkli foto da veriyor görürsün kuzu tabi onların ki son teknoloji
Sorma sormaBu doktora , ölçüm yapamadığı için doktorun mu sevk etti? geçmişi okumadım yoğunluktan.
Bir hafta sonra şuanki doktorunun çağırması cinsiyetini öğrenmen için mi ;?
Sorma sormaolcum yapamadi cunku bebek cok hareketliydi ayni zamanda radyolojiden randsvu aldirmisti onceden orayada ayri para odedim ordanda baktılar kanda verdim doktoruma tekrar girdim bebek cok hareket edince yarim saat gez gel dedi gezdim gittim yine cok hsreketliydi . Radyoloji zorla olcum yapti sonra doktorumda zorla olcum yapti ama cinsiyetine bakmadi hatta mersk ettigim icin bi ton laf soktu . Ustune riskli gebelik yasadigim icin basima bisey gelirde pihti atarsa biyerime bisiy yapamazmış ondan bilenler oluyomus ben bisiy yapamam basina bisey gelirde benddn bilme diyo yani . Ustune cinsiyete hic bakmadi ultrason goruntusude vermedi . Haftaya cuma bu sonuclar icin cagirdi . Cinsiyete yine bakmayacak cunku 16 18.haftadan once olmaz diyor bendd bugundsn itibaren doktor degistirmeye karar verdim . Kanımda pihti sornum var igne kullaniyorum kilo artinca doz artmalı fakat doktorum kendine o kadar guvenmiyoki baska 2 ayri doktordan igne dozu ile ilgili fikir almami istiyor cunku kendi pek anlamiyor bende kendine bu kdr guvenmeyen surekli baskasina yönlendiren bi kadinla daha fazla devam etmemeye karar verdim cnm oyle
ay bu mide bulantısınAynen eşimin adı Deniz. Artık ona çocuğun babası diyorum.hayırlısı olsun artık. Bugün okuldaydım mide bulantısından fenalık geldi. Herşeyi geçdim, tek duam bu bulantıların bitmesi artık doğana kadar sürebilir diyenlere kürekle vurasım geliyor. Bugün neden benim böyle zor geçiyor diye oturup ağlamışım. Gerçekden imreniyorm. Okulumzda bir bayanda hamile. Aynı haftalardayız. Kadın maşallh. Doktora bile gitmiyor. Gerek yok diyor ..
Hayırlısı sağlıklısı olsunda Rabbim gönlündekini versin kuzumBenim de erkek doğuyor canım hamileliğin başında bir erkek bebek rüyası gördüm ondan çok etkilendim sanırım ☺
Yiyemediğimi söyleyince direk serum taktırıyor. Artık hastaneden de sıkıldım ya
Evet basta yapamam deseydi keske bendd ona gire baskasina giderdimCovid sebebiyle doktor kontrolüm ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur düşüncesindeyim. Cinsiyet
Doktoru çok mu aradın canımRiskli gebeliğin var mademki başta sorumluluğu almıyorum başka doktora gitmeni öneriyorum diyebilirdi.Sana stres yaşatması saçma geldi. Cinsiyet için birşey diyemiyorum ilk gebeliğin sanırım, heyecandan acele davranmış olabilirsin ama bu doktorun cinsiyet tahmininde bulunmasın hatta net görse bile söylemesin bende şüphe uyandırdı, güven sarsıcı