2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende Ege’den mete ergenoğlu’ndan aldım tahminimce aynı doktor diye düşünüyorum

Eşinizin adımı Deniz. Kayınbabanızın adımı lütfen eşinizin olsun. Benim kayın babamın adının yanında Deniz ismi beni üzer
Aynen eşimin adı Deniz. Artık ona çocuğun babası diyorum. hayırlısı olsun artık. Bugün okuldaydım mide bulantısından fenalık geldi. Herşeyi geçdim, tek duam bu bulantıların bitmesi artık doğana kadar sürebilir diyenlere kürekle vurasım geliyor. Bugün neden benim böyle zor geçiyor diye oturup ağlamışım. Gerçekden imreniyorm. Okulumzda bir bayanda hamile. Aynı haftalardayız. Kadın maşallh. Doktora bile gitmiyor. Gerek yok diyor ..

amin inşallah canım arada cinsiyet için başka doktora gidip kaçamak mı yapsam diyorum

amin inşallah canım ❤arada cinsiyet için başka doktora gidip kaçamak mı yapsam diyorum ☺
Sen bilirsin kuzucum çok merak ediyorum diyorsan neden olmasın, ben de merak ediyorum aslında doktorum kız olduğunu yüksel ihtimalle düşünüyor olsa da bi oran vermedi vermiyor %kaç diyorum öyle söylemem ben diyor gülüyor sadece artık tamam biraz sevinin dediği için kız olduğuna günülden inandık. Merakımı içimde tutup 17. Haftayı bekleyeceğim ben mecbur. Değişmez diye umut ediyorum❤

Bisey dedimi doktorun cnm benmki azarladi bakmadi bile

canım okudum yazdıklarını hiç kafana takma bile. Hamileliğin daha çok başındayız elbet iyi bir doktor bulursun.Benim doktorda sanki bacak arasında bir şey gördüm ama kordonda olabilir karıştırılmaya çok müsait dedi. Anlayacağın bende de net bir şey yok. 1 ay beklicem yine emin olmak için arada başka doktora giderim belki 2 hafta sonra cinsiyet için

Bende haftaya cuma kendi doktorumdan sonuc alip oglen de yeni doktoruma gidicen o zmn sorucam cinsiyeyi seninki yind bakmYa calismis benmki bakmadi cinsiyetine tersledi baya tutturdu 16 18.hafta dsha erken bakamM zaten diye

Evet cnm ata saglik medine meltem adaoglu . Egeden özelden aldim simdi docent doktor ahmet ozgur yeniel diye bi doktor haftaya cuma gidicem ona

Bu doktora , ölçüm yapamadığı için doktorun mu sevk etti? geçmişi okumadım yoğunluktan.
Bir hafta sonra şuanki doktorunun çağırması cinsiyetini öğrenmen için mi ;?

Bu doktora , ölçüm yapamadığı için doktorun mu sevk etti? geçmişi okumadım yoğunluktan.
Bir hafta sonra şuanki doktorunun çağırması cinsiyetini öğrenmen için mi ;?
Sorma sorma olcum yapamadi cunku bebek cok hareketliydi ayni zamanda radyolojiden randsvu aldirmisti onceden orayada ayri para odedim ordanda baktılar kanda verdim doktoruma tekrar girdim bebek cok hareket edince yarim saat gez gel dedi gezdim gittim yine cok hsreketliydi . Radyoloji zorla olcum yapti sonra doktorumda zorla olcum yapti ama cinsiyetine bakmadi hatta mersk ettigim icin bi ton laf soktu . Ustune riskli gebelik yasadigim icin basima bisey gelirde pihti atarsa biyerime bisiy yapamazmış ondan bilenler oluyomus ben bisiy yapamam basina bisey gelirde benddn bilme diyo yani . Ustune cinsiyete hic bakmadi ultrason goruntusude vermedi . Haftaya cuma bu sonuclar icin cagirdi . Cinsiyete yine bakmayacak cunku 16 18.haftadan once olmaz diyor bendd bugundsn itibaren doktor degistirmeye karar verdim . Kanımda pihti sornum var igne kullaniyorum kilo artinca doz artmalı fakat doktorum kendine o kadar guvenmiyoki baska 2 ayri doktordan igne dozu ile ilgili fikir almami istiyor cunku kendi pek anlamiyor bende kendine bu kdr guvenmeyen surekli baskasina yönlendiren bi kadinla daha fazla devam etmemeye karar verdim cnm oyle

Covid sebebiyle doktor kontrolüm ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur düşüncesindeyim. Cinsiyet

Doktoru çok mu aradın canım Riskli gebeliğin var mademki başta sorumluluğu almıyorum başka doktora gitmeni öneriyorum diyebilirdi.Sana stres yaşatması saçma geldi. Cinsiyet için birşey diyemiyorum ilk gebeliğin sanırım, heyecandan acele davranmış olabilirsin ama bu doktorun cinsiyet tahmininde bulunmasın hatta net görse bile söylemesin bende şüphe uyandırdı, güven sarsıcı

ay bu mide bulantısın sanırım dığursakta unutmayacağız. Umarım hemen atşatırız canım. Çalışana daha zor gerçekten
Benim de erkek doğuyor canım hamileliğin başında bir erkek bebek rüyası gördüm ondan çok etkilendim sanırım ☺
Hayırlısı sağlıklısı olsunda Rabbim gönlündekini versin kuzum

Evet basta yapamam deseydi keske bendd ona gire baskasina giderdim

Kızlar bana folik asiti bıraktırıp bu multivitamini başlattı doktor kullanan var mı bazılarında sadece Demir hapı başlanmış

Eklentiler

• C70385D2-C757-4FD8-B937-E9802B8A56A4.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…