2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anlamı gerçekten hoşuma gidiyor özellikle olmazsa olmaz vazgeçilmez kısmı çünkü evlat öyle değil midir? Vazgeçilmez..❤ Kesinlikle bunları düşünüyorum ileride dalga geçilir mi vs. Az önce arkadaş yazmıştı Elzem adında arkadaşı varmış zemzem diyorlarmıs ona😁 bundan başka nasıl türetebilirler aklıma gelmiyor🤔

Aynen dediğin gibi cümle içinde kullanıyoruz arada ama isim olarak düşününce farklı geliyor 😁 Biz bu ismi koyarsak kulağımız alışacağı için garip gelmeyecek ama ilk duyan kişi nasıl tepki verir bilemiyorum alacağımız tepkiler üzer mi çocuğum büyüyünce neden bu isim der mı? Kafamda çok soru var bu isim koyma olayı bende cidden yük oldu 😑 bir ömür taşıyacak ne de olsa 🤗
Son zamanlarda çıkan isimler hiç hiç hoşuma gitmiyor benimde ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ayy evet okudum zemzem olayini, yaa kucukken biz de cok yapiyorduk🙈🙈🙈 benim aklima sey geliyor hey gercekten elzem misin falan derler mi? Ayy ne biliyim neler neler dusunuyoruz 😂bide omur boyu ismiyle yasayacak cocuk❤️

Ayy evet okudum zemzem olayini, yaa kucukken biz de cok yapiyorduk🙈🙈🙈 benim aklima sey geliyor hey gercekten elzem misin falan derler mi? Ayy ne biliyim neler neler dusunuyoruz 😂bide omur boyu ismiyle yasayacak cocuk❤
Hahaha ay o da komik oldu 😂 elzem misin falan😂 sıkıntılı bir isim gibi. Eş anlamlı birşeyler aradım ama bulamadım ne kadar anlamını sevsem de kulağa gelişi sebebi ile koyarım ben bu ismi diyemiyorumm😑😁

Tamam sakin bozma morelini bu doktorumdan onceki randevuda 16 haftada cinsiyet söylüyorum dedi kesim olmadan demem dedi değişen çok oluyor biliyorsun sağlıklı olsunda büyümüş dimi çok annesi bebişin😍
Geride bisiy kacirdimmi diye bakarken gördüm arada kaynamis yazin cnm evet baya büyümüş ya masallah cok hareketliydi

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile ikizlerime hamileyim 11.haftamıza girdik bugün kahverengi hafifte pembemsi lekelenmem başladı çok korkuyorum açıkcası rahimde kanama alanı vardı doktorum olabileceğini bebeklerle ilgili bi yerde olmadığını söylemişti.Ben de mart annesi olacağım inşallh hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. :dua:

kızlar benim bebek oğlan olacak inşallah da isim düşünüyoruz şimdi. ben çift isim istiyorum erkekte havalı duruyo zira. soyadımız da çok uzun değil 6 harften oluşuyor. ilk ismi Deniz olsun dedik ama ikinciyi bulamıyoruz. başta Deniz Aras diye düşünüyoduk ama Aras'ın anlamı kötü. Anlamı "at kılı, kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal ve bir ırmak adı"ymış. Açıkçası manası hiç güzel gelmedi. Deniz'in yanına ikinci isim olarak ne koysak?

Cinsiyeti birak uygun pozisyonda olmadigi icin ense bile olcemedi yarim saat dlas gel dedi cinsiyeti 16 da diye tutturdu malesef
canım ben de hala öğrenemedim cinsiyeti. son gittiğimde 13+3 tük. doktor baktı ama şuan birşey diyemem 3 hafta daha bekleyeceğiz dedi. gittiğimde 16 ya girmiş olacağım inşallah. sağlıklı olsunlarda. ama insan merak ediyor işte

Kzlar gidecegim doktorun yorumlarını okudum 7 yil onceki yorumlards bile hsyati riski olan yuksek riskli gebeliklere bakmis ve insanlar muthis yorumlar yapmis cok deneyimli ve tum doktorların onerdigi ve tavsiyede bulunup kendisinddn daha iyi olsugu icin yonlendirdigi bi doktormus

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile ikizlerime hamileyim 11.haftamıza girdik bugün kahverengi hafifte pembemsi lekelenmem başladı çok korkuyorum açıkcası rahimde kanama alanı vardı doktorum olabileceğini bebeklerle ilgili bi yerde olmadığını söylemişti.Ben de mart annesi olacağım inşallh hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. :dua:
Doktor olablr dediyse korkma canim dinlen kendini cok yorma ins saglikla kucaklariz bebiklerimizi

Sole belki cinsiyete bakar diye ummustum ama terslemekten baska bisiy yapmadı mersk ettigim icin suclu oldum . ustelio 16 18den once bakmam zaten diyor cok ketum
Umarim iyidir yeni doktorum
Kuzum valla cinsiyet konusunda birşey diyemem prensip olarak 16 hafta öncesi söylemeyebilir 😂 ama merak etme ne yapacaksın cinsiyeti gibi söylemler yanlış ya da insanın motivasyonunu düşüren sözler de yanlış buna kızdım ben daha çok..

Doktor olablr dediyse korkma canim dinlen kendini cok yorma ins saglikla kucaklariz bebiklerimizi
Masa başı kamu da çalışıyorum aslında ama işim yorucu değil ayaklarımı uzatarak çalışıyorum çoğu kez dikkat fzlasıyla ediyorum.Pruloton iğne vurunuyorum çoğu ilaçlarım devam ama işte yine de ya ikiz olunca risk daha fazla :cry: bişey olacak diye çok korkuyorum canım.

X