Evet vitamin verir kansız kalırsan kan takviyesi aldırır istersen söyle yiyemediğini daha iyi olur öyleTakviye dediğin vitamin mi kuzum. Doktor gerekli görse ben demeden söyler heralde değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet vitamin verir kansız kalırsan kan takviyesi aldırır istersen söyle yiyemediğini daha iyi olur öyleTakviye dediğin vitamin mi kuzum. Doktor gerekli görse ben demeden söyler heralde değilmi
Yiyemediğimi söyleyince direk serum taktırıyor. Artık hastaneden de sıkıldım yaEvet vitamin verir kansız kalırsan kan takviyesi aldırır istersen söyle yiyemediğini daha iyi olur öyle
Emin ol çok doğru karar kendinden emin bir doktorla devam et bu ne saçmalık ben bilmem vs kendine güveni yok başka doktordan hep akıl mı alacakDoktorumu değiştiricem kendi doz bile ayarlayamiyo surekli ona git buna git . Bisey olursa ben bisiy yapaMam falan filan . Sonuclzr icin 10 gun sonra gidicem bdahada gitmeyi düşünmüyorum izmirde doktor onerisi olan varmi
Haftaya cums kendi doktorumdan cikinca egeden ramdsvu aldim docent doktor ayrica riskli gebelik doktoru perinotolog hergun hasta bakmazmis garip 250 tp mis muayeneside biraz pahali ama eminim doktor cok iyidir . Operatorddn docente level atliycaz hem haftaya cinsiyette soler bence 14.hafta olucK SonuctaEn iyisini yaparsın sonucunu al ve birdaha o doktora uğrama
Haftaya cums kendi doktorumdan cikinca egeden ramdsvu aldim docent doktor ayrica riskli gebelik doktoru perinotolog hergun hasta bakmazmis garip 250 tp mis muayeneside biraz pahali ama eminim doktor cok iyidir . Operatorddn docente level atliycaz hem haftaya cinsiyette soler bence 14.hafta olucK Sonucta . Dogru valla ugrasamam bi ole bi bile gerizekali kadinEmin ol çok doğru karar kendinden emin bir doktorla devam et bu ne saçmalık ben bilmem vs kendine güveni yok başka doktordan hep akıl mı alacak
Bisey dedimi doktorun cnm benmki azarladi bakmadi bileİkra meyra ya sordum o da erkek dedi. hatta ben göremedim nubu dikmiş işaretleyip yollamış sağolsun iyice erkeğe alışmaya başladım hayırlısı inşallah. Sorun erkek ya da kız istemek değil bir cinsyete alıştıktan sonra değişince insan bir hoş oluyor ☺
Valla okadrını bilmiom ama sonuçta doçent yani hastaneyi arayıp sorabılırsın aslındaTedirginliğim şuandan bazı doktorlar doğum dokotorudur bazılarıda gebelik öncesi iyidirler uzamnalıkları o bakımdan
Bende aldimya doktor meyve cikolata yasak dedi . Buldugum doktor eminim iyidir hem perinotolog hem ogretim üyesi hem docent doktor . Youtubeda bile çıkmış valla tanismadan icime sindi haftaya cuma kendi doktorumdan sonuclari alip oglen 3 dede yeni doktorumla tanisicamB Baharyagmuru35 ben bişey demek istemedim ama bence doktorunuz en baştan beri çok iyi değildi. Kanamaniz olduğu dönemde sizi yanlış yönlendirdiğini düşünmüştüm. Degistirmenize cok sevindim insallah yeni doktorunuz ilgili ve bilgili olur ben 2 doktorla devam ediyorum hem 2 haftada bir bebeği görüyorum. Hem de doğuma kadar hangisi icime sinerse dogumu da orda yapicam.
Bu arada bende 6 aylık hamile gobegi var. Cok kilo aldim sanırım.
Kzlar doktor ayni zamanda ogretim uyesiymis bu youtubeda cikan erkek doktor heyecanlandim cok iyi birine benziyo haftaya cuma tanisicaz bakalm kendisiyle nasipse
Valla biraz gerildi ense kalinligini dahil olcemedi cunku . Aksama kadr dogru pozisyona gelmezss nasil olcecek bilmem. Egede ozele gitmemi ordaki doktorlara gorunmemi istedi haftaya onlardan birine giderim o zmn belki ogrenrm
Evet cnm ata saglik medine meltem adaoglu . Egeden özelden aldim simdi docent doktor ahmet ozgur yeniel diye bi doktor haftaya cuma gidicem onaÜniversiteye mı yönlendirdi seni ? Nerde senin doktorun canım izmirde misin sen ?
Devamlı onda mı takip düşünüyorsun kuzum seversen? Tabiki perinatolog takibi daha ayrıntılı oluyorHaftaya cums kendi doktorumdan cikinca egeden ramdsvu aldim docent doktor ayrica riskli gebelik doktoru perinotolog hergun hasta bakmazmis garip 250 tp mis muayeneside biraz pahali ama eminim doktor cok iyidir . Operatorddn docente level atliycaz hem haftaya cinsiyette soler bence 14.hafta olucK Sonucta
Cinsiyeti merak edip napicakmisim oyle diyor herkes merak ediyor ne vsr ysni bunda . Off simdi de haftaya cumayi bekliycez yine bekleyişler yeni doktorum ins cok iyidirAllah iyi insana denk getrsn sen boşna mı dr oldun diyeydin her seyi sanki zorla yapyormuş gbi laflar Seni çekmek Zorndamıym ben diceksnnn! Sen bunun için burdasn mecbr bakacksn terbiyesz banada Çok denk geldi böyleleri Allah hak etmeyenlere nasip etmesnn bu güzel mesleği
Oyle düşünüyorum evet cnm perinotolog ve docent olunca adam guvendim bile şimdidenDevamlı onda mı takip düşünüyorsun kuzum seversen? Tabiki perinatolog takibi daha ayrıntılı oluyor
Boşver sen onu tabiki merak edeceksin ama öğrenemedim diye stres yapma sadeceCinsiyeti merak edip napicakmisim oyle diyor herkes merak ediyor ne vsr ysni bunda . Off simdi de haftaya cumayi bekliycez yine bekleyişler yeni doktorum ins cok iyidir
Evet doğru diyosun, hayırlısı sağlıkla doğuralım da sonuna kadar da beklerim ya hiç önemli değil11 zaten cok erken 15 dd bile gidip tam net ogrenemeyenler var doktorum 16 yada 18 de dedi bana . Ole demisken solermi onceden gorsede tereddut icinddyim 12dede erken solememe ihtimali daha yukssk en az 1 ay beklememiz sart malesef
İnşallah enerjiniz de uyar kuzum doktorla anlasmak çok önemli vallaOyle düşünüyorum evet cnm perinotolog ve docent olunca adam guvendim bile şimdiden