2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm

Kızlar benim bugünkü doktor maceramda şöyle geçti: Çok zor da olsa ense ölçümü yaptı pozisyonu çok kötü dedi ama vura vura döndürdü ya inşallah rahatsız etmemiştir çocuğumu baya 10 dk karnımı dürttü çünkü... sonra bakarken bakarken aa sanki erkek mi dedi ben de aynı anda aa o pipi mi demiştim ama çok erken ya kordonda olabilir net bir şey diyemem dedi tamam hocam bir dahaki aya inşallah dedim çıktım napıyım ama gerçekten bir şey gördük gibi bacak arasında hayırlısı olsun . K KurkmantoluS listeye cinsiyeti eklemek için 1 ay daha beklicem yani şu an yazma canım değişmesi çok olası

B Baharyagmuru35 canım sen şu an cinsiyete takılma zaten bak benim 16 olcak haftaya o zaman öğrenicem erkek gibi demişti öncesinde ama ben öncesine pek aldırış etmem cinsiyet nedir ki sağlıklı olsun yeter bu kadar üstüne düşme sen ve bebeğinin huzuru daha önemli o yüzden bence doktorunu da değiştir, riskliymişsin o duruma odaklan bence mutlaka seni daha iyi yönlendirecek bir doktor bulursun iç huzurunu kaybetme ❤

Senin içine ne doğuyor kuzum

Doktor kendine guvenmiyor bisey olursa ben bisey yapamam diyor degistiricdm doktorumu aynen cnm saglikli olsunda onemli olan o

Uff video cekmekde ysakmis ekrani hicbisiy cekemedik ya . Sadece gorduklerimle yetinicem baya gordum surekli hopldi zipladi . Kedke görüntu alsaydimya offf off cinsiyet goremedi tmm goruntude alamadim bu sefer valla cok kotu bi gün oldu
Aşırı saçma. Her gittiğimiz muayenede eşim başından sonuna kayıt eder sonra da izlemek için. Ne alaka bana ait olanı kaydediyorum benim çocuğum sonuçta kime ne. Doktorum senin doktor gibi olsa
1 dk durmam hastane falan iyiymiş be yapayım doktor iyi olmadiktan sonra.. Allah pişman etmesin ben şuan çok memnunum her randevudan güle oynaya çıkıyoruz doktorumuzun da etkisi var ama sen stres içinde çıkıyorsun böyle olmaz doktor dediğin rahatlatır ilgilenir özele gidiyorsun bir de. Verdiğin paraya da yazık. Cinsiyet olayını bu kadar kafana takma kuzum sonuçta değişebiliyor benim doktorum en son kız dedi ama %100 demedi yani hâlâ yanılma payı var erken söylenmesi iyi birşey değil aslında. En güzel 16. Haftada net olacak mis. Kafanda soru işareti de olmayacak. Ben doktorun tavrına takildim cinsiyetten çok.
Bende şubatta doğururum gibi geliyor
Bana da öyle gibi geliyor nedense ama ben tam 6 martta doğurmak isterim Abimle aynı gün doğmuş olur 6 martta doğarsa
Maşallah kuzum sağlıkla gelsiiin
İkiniz de aynı anda görmüşsünüz kordon değilse bi erkek daha geliyor demek ❤ Birdahaki ay bekle bekle gelmez şimdi.

Doktor kendine guvenmiyor bisey olursa ben bisey yapamam diyor degistiricdm doktorumu aynen cnm saglikli olsunda onemli olan o
Sorumluluk alan bir doktor bulursun inşallah. Hamileliğinin başından değiştirmen daha iyi olur. Ben 29. Haftada değiştirmek zorunda kalmıştım. Son zamanlarda doktorlar ileri hamilelik olunca çok sahiplenmiyorlar yeni gelen hastayı

Degistiricem zaten resmen pihtidsn dolayi basina bisiy gelirse ben bisey yapamam diyo igne dozunu bile emin olamiyor baska doktors gtcem sonucuda haftaya cuma gosteriyim . Belki haftaya hafta icine baska doktordan alip sonra yine onla devam ederim

Ayyy masallah sana yaaa ne guzelsin sen tam bebek olmussun

Goruntu almakda yasakmis doktor iki dk çıkınca cektm ama hic net degil . Ekranda sacma bi goruntu kalmsiti . Onu cektim ne yapalım 10 gun sonra tekrar bakicK ama sonucl birlikte bebege
Neden yasak ki ben eşim içeri gelemiyo diye çektim

Olcumu tam yapamadi hersey yolundayms ultrason goruntusude vermedi . Bebek surekli hopldi zipladi hic durmadı. Malesef böyle 10 gun sonrs tekrar cagirdi zaten cinsiyetede bakmadi malesef benm boyle oldu bugun
Hic uzme kendini lutfen, bak ben enerjiye inanan bir insanim sen ne kadar merak edersen o kadar gostermiyor bebek kendini, inatlasiyor annesiyle daha simdiden senin ve bebisin sagligi iyi olsun gerisi hic onemli degil Biraz kendini rahat birak bence canim

Degistiricem zaten resmen pihtidsn dolayi basina bisiy gelirse ben bisey yapamam diyo igne dozunu bile emin olamiyor baska doktors gtcem sonucuda haftaya cuma gosteriyim . Belki haftaya hafta icine baska doktordan alip sonra yine onla devam ederim
En iyisini yaparsın sonucunu al ve birdaha o doktora uğrama

Takviye alırsın toplarlanırsın inşallah bende çabuk tıkanıyorum hiç kilo almadım ama kilolu başladım almamak yararıma diye düşünüyorum bebek benden alıyo alacağını zaten
Takviye dediğin vitamin mi kuzum. Doktor gerekli görse ben demeden söyler heralde değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…