- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
Ona daha çok varmışCanim beta degerine göre degilde hafta hesabina göre duyuluyor. 7 8 9.haftalarda . Beni 7+3 de cagirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona daha çok varmışCanim beta degerine göre degilde hafta hesabina göre duyuluyor. 7 8 9.haftalarda . Beni 7+3 de cagirdi
Evet canım bi de keseyi görsem tamamdırCok sevindim canim minnos büyüyor
Bulantı da zor kiiAy ben ilkinde 13 kilo vermiştim doğuma kadar bulantılarim geçmemişti. 5 kilosunu geri almıştım sadece.
Bulantı da zor kii
Bulantı da zor kii
gittm gittimSen daha gitmedinmi
Ayy Allahım çok kilo almak istemiyorumBen oglunda 9 ay kusup 20kg aldim.
Kızlar bende keseyi gördüm çok şükür ☺13mm 2 hafta sonraya kalp atışı inşallah
Cok sevindim canim insallah bir sonrakinde kalp atışını duyarsinKızlar bende keseyi gördüm çok şükür ☺13mm 2 hafta sonraya kalp atışı inşallah
Kuzum çok güzel çok sevindim darısı da bana insallah beta kaçtı canımKızlar bende keseyi gördüm çok şükür ☺13mm 2 hafta sonraya kalp atışı inşallah
Kızlar bende keseyi gördüm çok şükür 13mm 2 hafta sonraya kalp atışı inşallah
Kizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudur epey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda
Karindan baktirdiysan sıkişık gitmen gerekiyo baya erken oldugu icin net gozukmuyomusKizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudur epey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda
Evet karindan baktı sıkışık degildim sağol canimKarindan baktirdiysan sıkişık gitmen gerekiyo baya erken oldugu icin net gozukmuyomus
Valla sağol canim bi nebzede olsa icim rahatladi ins pazatesi görürüz kizlar yaCanım kese için çok erken daha 6000den sonra görünüyo benim ilk hamileliğimde 9000di hala görünmedi doktor dış gebelik olabilir dedi korkuttu zaten iki güne ikiye katlıyo değer belki bi gün sonra gitsem görüncekti. Ben kafaya takmadım gittik tatilimizi yaptık rahatça dönünce gittik doktora hem keseyi hem kalp atışını gördük
Valla sağol canim bi nebzede olsa icim rahatladi ins pazatesi görürüz kizlar ya
Ben sali gittim gozukmedi carsamba sıkisık gittim gozuktu cok sukur bi gün bile inan cok farkediyoEvet karindan baktı sıkışık degildim sağol canim