Yaş riski çıkacak zaten ama yaptır yinede benimde yaş riskim var yaptırdımBende yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama ne bileyim Dr ben öneririm falan deyince burdaki arkadslar da doğumda herşeye hazırlıklı olmak için yaptırmalısın deyince acıkcası yaptırayım dedim. Yaştan dolayı riskli çıkabılır 35 yaşındayım çünkü. Ama hala kararsızım. Bi kaç arkadsım yaptırmadı sadece burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdılar okadar.
Amin cnm darisi cinsiyet öğrenemeyenlerin basina yani bana ve benim gibi olan arkadaşlaraTeşekkürlerrSorma herkes şaşırdı Bu saatten sonra yine bir sürpriz olur mu diyorum ama olmaz heralde ya yarın öğrenecek netleştirecek olarak sayınız fazla, heyecanla yarını bekliyorum güzel bir gün olacak ❤
Allah razı olsun kuzum teşekkür ederimEvet çok erken söylemişti başta ama herkes zaten erken gösterir erkekler değişmez o falan demişti amaa değişti zaten erkek dememişti erkeğe benzettim kesin değil demişti yine de ufaktan alışmış gibi olmuştuk Hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sağlıkla kucaklarız kızımızı ❤
Kesinlikle ya çok tatlı oluyorlarZaten kıza pembe erkeğe mavi takintim yoktur benim de her renk giysin❤
HahahaŞey, kız bebekler bulantı yapar sözünü de çürütmüş oldum
Çok teşekkür ederimGerçekten ikisinin yeri bambaşka olur ama çok istiyordum bi kızım olsun diye rabbim nasip etti çok şükür.❤ Çok isteme sebebim ise ailemizde 3 erkek torun var ve kız bebek sevmeyi cidden istiyorduk ve onları süslemek püslemek hep hayalimdi tüp bebekle hamile kaldığımdan cinsiyet konusunda ne olursa havalara uçacaktım biliyordum ama kız olması çok çok güzel oldu ❤ Herşeyden önce hayırlı olsun sağlıklı olsun güzel ahlaklı olsun
Sana yüksek ihtimal demiş belki değişmez çünkü bana yüksek dememişti minik bir ihtimal demiştive değişti Hayırlısı olsun çok merak ettim seni de
Aslında bende 11+4 de gittim baska doktora malesf sirt üstü yatmis bacak bacak ustune atmis uyuyordu hemde cikolata yiyip girdigim halde bakalm pek sanmiyorum aMa belki bi umut çarşamba bisiy der doktorumBende canım 11+4 de nuba göre tahmin yaptı. Başka doktora geçtim şehir değiştirdiğimden dolayı. O da 14 de doğruladı bacak arasına bakıp.
Amin kuzum tez vakitte inşallahAmin cnm darisi cinsiyet öğrenemeyenlerin basina yani bana ve benim gibi olan arkadaşlara
Öğleden sonraydı sabah değil bi de sabah aç karna bakayımAy canım ne zaman tartıldın. Geçen randevum akşam üZeriydi doktor tarttı 66.8 çıktım şoka girdim resmen. Ertesi sabah evde tartıldım aç karnına 65.2. Akşam resmen davul gibi şişiyorum ödemden sanırım.
İkinci doğumu olanlar ilki normal miydi. Bende doğum korkusu var. Bütün gün youtube dan normal doğum videoları izliyorum deli gibi ya. Psikolojim bozuldu
12+5Senn tam kac hafta kac gunluk
Geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallahSelam kızlar benim mide ağrısı değil safra kesesindenmiş dün gece ağrıdan uyuyamadım dra gittim usg mr kan tahlılı ilac yazdı dr hala ağrım var
Denerm bkalimGirmeden çikolata ye meyve suyu iç bide öyle dene bakalım canım
Biseycik olmaz al sen, 2-3 hafta sonra netleşir zaten 1 ay değişim süresi oluyor. Erkekse değiştirirsin napalımDayanamiyorumiçim gidiyor. Hadi biraz daha duralım diye diye bugünlere zor geldik ama çok abartmam dediğin gibi nefsimi köreltmek adına birkaç parça alırım 6. Aya kadar durabilecek misiin
Daha da bu vakitten sonra değişmesin şaşkına mı çevirecek bizi yaaBiseycik olmaz al sen, 2-3 hafta sonra netleşir zaten 1 ay değişim süresi oluyor. Erkekse değiştirirsin napalımben dün indirimden aldım bikaç parça zıbın ve tulum
İlk hamilelikte 18-19. hafta gibi hissediliyor kilo sorunu yoksa eğer. Böyle içeride deniz dalgası oluyor gibi yada sanki böyle seyirme gibi ama seyirmeden daha şiddetli ve seyirme gibi ritmik değil, bağırsak hareketliliği gibi oluyor ilk zamanlar. Daha çok yemek yiyip uzanınca falan hissedilir. Bende hamileler için olan çamaşırlardan aldım rahatsız etmeye başladı kilo alınca normal olanlar. Saatte 1 en az ayağa kalkıp bir tur masa etrafında bile olsa atmaya çalışın bence. Birde ayak altı yükselti kullanabilirsiniz. Koltuğa bel desteği olabilir.Kizlar yaklasik 4 5 saat kadar oturmak durumunda kaldım. Bebegin oldugu kısımda ağrı degil de nasıl tarif etsem komple o kısmın varlığını hissettim. Pantolon da hamile pantolunu ama ic çamaşırım mı sıktı acaba ya da baska bisey midir? Bu haftalarda bebegin hareketleri hissedilmiyor sanırım. Hareket etse böyle bi hissiyat mi olurdu onu da bilemiyorum.
Uf banada hc zaman gecmiyor yaa bir an once dogsaGünaydın canım haftaya öğrenirsin rahat tut içiniBenim 16. haftama daha 3 hafta var zaman geçse hayırlısıyla . 2. gebeliğim sanki zaamanaynı yerinde sayıyor bana geçmek bilmiyor.
GünaydınGünaydın kızlar
Sorun olacagini hic sanmam bebek su an yediklerimizden degil depodan aliyor zatenGünaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
tansiyon mu düşüyor acabaGünaydin kizlar bende acayip carpinti ve bayginlik hissi oluyor bunu yasayan var mi ayağa kalktigim an bayilacak gibi oluyorum
3 aydan sonra anneden beslenir diye duymuştum ben. Sorun olmasında kilo almamayı tercih ederim zatenSorun olacagini hic sanmam bebek su an yediklerimizden degil depodan aliyor zaten