2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaş riski çıkacak zaten ama yaptır yinede benimde yaş riskim var yaptırdım

Amin cnm darisi cinsiyet öğrenemeyenlerin basina yani bana ve benim gibi olan arkadaşlara

Bende canım 11+4 de nuba göre tahmin yaptı. Başka doktora geçtim şehir değiştirdiğimden dolayı. O da 14 de doğruladı bacak arasına bakıp.
Aslında bende 11+4 de gittim baska doktora malesf sirt üstü yatmis bacak bacak ustune atmis uyuyordu hemde cikolata yiyip girdigim halde bakalm pek sanmiyorum aMa belki bi umut çarşamba bisiy der doktorum

Öğleden sonraydı sabah değil bi de sabah aç karna bakayım

İkinci doğumu olanlar ilki normal miydi. Bende doğum korkusu var. Bütün gün youtube dan normal doğum videoları izliyorum deli gibi ya. Psikolojim bozuldu

Benim oğlum normal doğumla oldu. Arkadaşlar da demiş zaten izleme hiç video falan, ben doğum yapana kadar doğum anısı bile pek dinlememiştim hele kötü tecrübe hiç anlatmayın diyordum. Çünkü gerçekten herkesin hikayesi farklı. Ben normalde çok nazlıyımdır canım da çok kıymetlidir kan aldırmak iğne olmak falan genelde eşimle giderim Doğumdan sonra bile hemşire gelmişti ağrı kesici iğne yapacakmış yok dedim yapmayın boşverin ilaç verin, kolumda damar yolu açıktı buradan verin diyordum iğne olmamak için Bunlara rağmen 3 saat içinde normal doğumla doğru oğlum. Epidural yapabilir misiniz demiştim doktoruma o zaman bakarız demişti ona bile fırsat kalmadı yani. Tabi ki gerekli durumda sezeryan gerekli olabilir, sen yine de kendini korkutma bence. Şuan doğal doğum, ebeler, doulalar, doğum koçları, eğitimler çok yaygın araştırabilirsin istersen. Bu doğumumda ben de bir ebe de olsun onunla ilerleyelim istiyorum o nedenle doktorumu da değiştirdim. Hayırlısı olsun, en sağlıklı şekilde kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Ayrıca Ina May Doğuma hazırlık rehberi- hypnobirthing mongan yöntemi kitaplarını tavsiye ediyor arkadaşlar ben de ilkinde okumamıştım da bunda alacağım. Aklında olsun bakmak istersen.

Selam kızlar benim mide ağrısı değil safra kesesindenmiş dün gece ağrıdan uyuyamadım dra gittim usg mr kan tahlılı ilac yazdı dr hala ağrım var

Dayanamiyorum içim gidiyor. Hadi biraz daha duralım diye diye bugünlere zor geldik ama çok abartmam dediğin gibi nefsimi köreltmek adına birkaç parça alırım 6. Aya kadar durabilecek misiin
Biseycik olmaz al sen, 2-3 hafta sonra netleşir zaten 1 ay değişim süresi oluyor. Erkekse değiştirirsin napalım ben dün indirimden aldım bikaç parça zıbın ve tulum

Biseycik olmaz al sen, 2-3 hafta sonra netleşir zaten 1 ay değişim süresi oluyor. Erkekse değiştirirsin napalım ben dün indirimden aldım bikaç parça zıbın ve tulum
Daha da bu vakitten sonra değişmesin şaşkına mı çevirecek bizi yaa eşim izinli olunca bize de bebiş mağazaları yolu göründü

İlk hamilelikte 18-19. hafta gibi hissediliyor kilo sorunu yoksa eğer. Böyle içeride deniz dalgası oluyor gibi yada sanki böyle seyirme gibi ama seyirmeden daha şiddetli ve seyirme gibi ritmik değil, bağırsak hareketliliği gibi oluyor ilk zamanlar. Daha çok yemek yiyip uzanınca falan hissedilir. Bende hamileler için olan çamaşırlardan aldım rahatsız etmeye başladı kilo alınca normal olanlar. Saatte 1 en az ayağa kalkıp bir tur masa etrafında bile olsa atmaya çalışın bence. Birde ayak altı yükselti kullanabilirsiniz. Koltuğa bel desteği olabilir.

Günaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa

Günaydin kizlar bende acayip carpinti ve bayginlik hissi oluyor bunu yasayan var mi ayağa kalktigim an bayilacak gibi oluyorum
tansiyon mu düşüyor acaba
Sorun olacagini hic sanmam bebek su an yediklerimizden degil depodan aliyor zaten
3 aydan sonra anneden beslenir diye duymuştum ben. Sorun olmasında kilo almamayı tercih ederim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…