Gunaydin canim, ben hic sorun olacagini sanmiyorum, bebek her turlu besleniyor zaten merak etme sen.. yalniz senin vitaminlerini somurmeye basladigi icin senin dikkat etmen lazim, saglikli beslenip bol su icmen lazim sadece.. yoksa ben de ilk 3 ay kilo almamayi tercih ederdim.Günaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Pek sağlıklı beslendiğimi söyleyememGunaydin canim, ben hic sorun olacagini sanmiyorum, bebek her turlu besleniyor zaten merak etme sen.. yalniz senin vitaminlerini somurmeye basladigi icin senin dikkat etmen lazim, saglikli beslenip bol su icmen lazim sadece.. yoksa ben de ilk 3 ay kilo almamayi tercih ederdim.
Günaydin kizlar bende acayip carpinti ve bayginlik hissi oluyor bunu yasayan var mi ayağa kalktigim an bayilacak gibi oluyorum
Ay doktora gidicem 1 saat sonra sabah 5 ten beri uyanığım ❤Heyecanlar heyecanlar
Pek sağlıklı beslendiğimi söyleyememilerde bi sorun çıkmaz inşallah
Evet kuzum zaten neyi istemeden yersem bide ardına çıkarırsam bi daha onu ağzıma süremiyorum. Çok var tiksindiğim yiyecekDaha yeni yeni kendimize geliyoruz canım. Sen hastanede serum da aldın yanlış hatırlamıyorsam. Stres yapma zamanla herşeyden yemeğe başlarsın. Zorlama kendini ki tiksinti yaşamayasın
Gunaydin yok canım neden sorun olsun ki dengeli beslenmeye çalış yeter bende verdiklerimi almadım henüz tek iyi tarafı kilo vermem oldu zaten bulantılarınGünaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Ne bileyim kuzum acaba almak mı gerekiyor diyrGunaydin yok canım neden sorun olsun ki dengeli beslenmeye çalış yeter bende verdiklerimi almadım henüz tek iyi tarafı kilo vermem oldu zaten bulantıların
Çok kilo almak bebeğim sağlıklı olacağı anlamına gelmez ki kuzumNe bileyim kuzum acaba almak mı gerekiyor diyr
Çok teşekkür ederiz canım. Ben çıktım. Çok şükür ultrason değerleri çook iyi çıktı.kan sonucu birkaç güne çıkacak. Cinsiyetine %80 kız dedi ❤❤Bugun kontrolu olan epey var heralde hayirli guzel haberlerinizi bekliyoruz
Bana da bırakırdı kutu da en az 60 tane kalmıştır. Decavit e başladım bendeKızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Çok güzel haberlerÇok teşekkür ederiz canım. Ben çıktım. Çok şükür ultrason değerleri çook iyi çıktı.kan sonucu birkaç güne çıkacak. Cinsiyetine %80 kız dedi ❤❤
sağlıklı beslenemiyorum. Doğrusu beslenmiyorum. Dün tost küçük dilim ekmek arası ve bi kade çorba içtim sadece. İiçim almıyor hiç bşeyi yaaaÇok kilo almak bebeğim sağlıklı olacağı anlamına gelmez ki kuzumvitaminlerine dikkat et sağlıklı şeyler yemeye çalış o alacağını alır merak etme bende mide bulantılarım geçince patates kızartmasana düştüm ya sürekli patates yemek istiyorum resmen
Ben hala kullanıyorum canım doktor bişey demediKızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Evet canım gözükürDetaylı ultrason da cinsiyet mutlaka gözükür mi kızlar