2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de 13+4 de gittik 2li için doktor o tarihte çağırmıştı geç demedi, tabi gelisimi önden gidenler daha erken gidilebilir, cinsiyeti de soylemedi 3 hafta sonra söylerim dedi tahminde de bulunmadı 😊 kızım olsun çok istiyorum ama ilk çocuk oldugu icin hic onemi yok yeter ki sağlıklı olsun

İkinci doğumu olanlar ilki normal miydi. Bende doğum korkusu var. Bütün gün youtube dan normal doğum videoları izliyorum deli gibi ya. Psikolojim bozuldu

İkinci doğumu olanlar ilki normal miydi. Bende doğum korkusu var. Bütün gün youtube dan normal doğum videoları izliyorum deli gibi ya. Psikolojim bozuldu
Benim 10 aylık oglum var ve dogumu sezeryanla.oldu cok da rahattim valla.sende hic korkma.simdi 2.ye hamileyim yine sezeryan olacak.normalde nisan görünüyor ama 2 hafta once alacaklari icin mart annelerinde kalayim ben dedim😂

Benim 10 aylık oglum var ve dogumu sezeryanla.oldu cok da rahattim valla.sende hic korkma.simdi 2.ye hamileyim yine sezeryan olacak.normalde nisan görünüyor ama 2 hafta once alacaklari icin mart annelerinde kalayim ben dedim😂
Sezaryeni peki seçenek olarak sunuyorlar mı? Yani doktorum bir sorunun yok illede normal doğuracan derse ve ben çok korkarsam 😂

Aaa ay hadi hayırlısı canım ❤🧿 sende erkeğe alıştırmıştık kendimizi, sıpa ters köşe yaptı 🥰❤ sağlıkla gelsin inşallah kızın 🙏🏻🙏🏻 bende yarın öğrenicem, siz yazdıkça heyecandan duramıyorum burada 🙈🙏🏻
Teşekkürlerr 🌸 Sorma herkes şaşırdı 🙈 Bu saatten sonra yine bir sürpriz olur mu diyorum ama olmaz heralde ya 😁 yarın öğrenecek netleştirecek olarak sayınız fazla, heyecanla yarını bekliyorum güzel bir gün olacak 😍

Demekki gerçekten cinsiyet icin 16ya kadar beklemek gerek ben hic umit etmiyim carsamba gunune daha 1 ayim vsr . Gözün aydin canin sonunda sende ogrenebildin cinsiyetini tam kac gunluk oldh ssnin kac hafta lik ? Masallah n ee guzelya saglikla kucagina al minik kızını 🥰🥰🥰
Yine iyi gormus erken sayılır 14.hafta ins benimkide bisiyler solerya carsamba gunu 12+4 olucak pek umidim yok ama mersktanda catliyorum sennki baya erken tahmindd bulunmuş ama yanls olma ihtimali baya yuksek mis zaten . Bence simdi net gormesi normal hayirlisi olsun ikiside cok güzel ❤
Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim 😍 Evet çok erken söylemişti başta ama herkes zaten erken gösterir erkekler değişmez o falan demişti amaa değişti zaten erkek dememişti erkeğe benzettim kesin değil demişti yine de ufaktan alışmış gibi olmuştuk 😁 Hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sağlıkla kucaklarız kızımızı 😍

Ben oğluma erkek diye dolabı maviyle doldurmamistim.Her renk giymisti.Hala da oyle.Bisey olmaz ya.Ben bebeklerde sariya bayiliyorum.Civciv gibi. :KK39:
Kesinlikle ya çok tatlı oluyorlar 🐣 Zaten kıza pembe erkeğe mavi takintim yoktur benim de 😁 her renk giysin❤

Anaaa şok olduk kız kesin erkek diyordum ben :)
Hahaha 😂 Şey, kız bebekler bulantı yapar sözünü de çürütmüş oldum 🙈

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim 🥰 benim de bi kızım var kızlar çok başka oluyo tabi ki evladın cinsiyet ayrımı olmaz sağlıklı olsun yeter ki her ikisi de baldır eminim ❤ bana da erkek yüksek ihtimal demişti 12de haftaya 16 olucam gidicez bakalım değişecek mi aynı mı kalacak 🤗
Çok teşekkür ederim 😍 Gerçekten ikisinin yeri bambaşka olur ama çok istiyordum bi kızım olsun diye rabbim nasip etti çok şükür.❤ Çok isteme sebebim ise ailemizde 3 erkek torun var ve kız bebek sevmeyi cidden istiyorduk😁 ve onları süslemek püslemek hep hayalimdi 😁 tüp bebekle hamile kaldığımdan cinsiyet konusunda ne olursa havalara uçacaktım biliyordum ama kız olması çok çok güzel oldu 😍❤ Herşeyden önce hayırlı olsun sağlıklı olsun güzel ahlaklı olsun🙏🌸
Sana yüksek ihtimal demiş belki değişmez çünkü bana yüksek dememişti minik bir ihtimal demişti 😁 ve değişti 🙈💕 Hayırlısı olsun çok merak ettim seni de 😁

Teşekkürlerr 🌸 Sorma herkes şaşırdı 🙈 Bu saatten sonra yine bir sürpriz olur mu diyorum ama olmaz heralde ya 😁 yarın öğrenecek netleştirecek olarak sayınız fazla, heyecanla yarını bekliyorum güzel bir gün olacak 😍

Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim 😍 Evet çok erken söylemişti başta ama herkes zaten erken gösterir erkekler değişmez o falan demişti amaa değişti zaten erkek dememişti erkeğe benzettim kesin değil demişti yine de ufaktan alışmış gibi olmuştuk 😁 Hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre verdi inşallah sağlıkla kucaklarız kızımızı 😍

Kesinlikle ya çok tatlı oluyorlar 🐣 Zaten kıza pembe erkeğe mavi takintim yoktur benim de 😁 her renk giysin❤

Hahaha 😂 Şey, kız bebekler bulantı yapar sözünü de çürütmüş oldum 🙈

Çok teşekkür ederim 😍 Gerçekten ikisinin yeri bambaşka olur ama çok istiyordum bi kızım olsun diye rabbim nasip etti çok şükür.❤ Çok isteme sebebim ise ailemizde 3 erkek torun var ve kız bebek sevmeyi cidden istiyorduk😁 ve onları süslemek püslemek hep hayalimdi 😁 tüp bebekle hamile kaldığımdan cinsiyet konusunda ne olursa havalara uçacaktım biliyordum ama kız olması çok çok güzel oldu 😍❤ Herşeyden önce hayırlı olsun sağlıklı olsun güzel ahlaklı olsun🙏🌸
Sana yüksek ihtimal demiş belki değişmez çünkü bana yüksek dememişti minik bir ihtimal demişti 😁 ve değişti 🙈💕 Hayırlısı olsun çok merak ettim seni de 😁
Öyle tatlım en önemlisi hayırlı sağlıklı ahlaklı olması ama kız bebiş süslemek çoook güzel 😍❤ arkadaşlar benim kızı gördükçe delirirlerdi bizim de kızımız olsun diye 😄 benim için de hayirlisi bakalım ben de meraktayım 🥰

Tavsiyem izleme inan hicc korkulucak bisey yok ben acil sezeryan olmuatum oglumda 41+2de bunda da yine sezeryan 5 bcuk sene oldu ama nrml yaptrcak doktoe yok malesef yasadgm yerde hic korkmuyorm ki cok zorluk cektim apse yapti dikislerm ona ragmen 3. Gunde evimi siliyordm camasr asiyordm korkulck bisey yok

Sezaryeni peki seçenek olarak sunuyorlar mı? Yani doktorum bir sorunun yok illede normal doğuracan derse ve ben çok korkarsam 😂
Orasini bilemem.ben normal istemistim hep ama suyum erken gelip mekonyumlu olunca bebek acil sezeryana aldılar.beklenen tarihten 2 hafta once geldi oglum 4kg idi.hatta dr iyiki normal dogurmadin yoksa bu tosun 2 haftada dahada şişer baya zorlanirdin dedi.bence videolarabakma durduk yere psikolojini zedelersin.cogunun gerçekle alakasi yok

Bugün 14+3 üm tartıldım ve tam 4 kg almışım moraller bozuk. Gerçi bir arkadasım da benim gibi ilk aylar birden alıp sonra hamileligi toplam 13 kg ile bitirmişti. İnsallah öyle olur. Bi yandan da saglık diyorum en önemlisi. 10 gündür gribim yatıyorum ne bebegimi sevecek halim vardı ne biseyi.

Benim sezeryan ile doğdu. Tavsiyem izlemeyin. Çünkü her doğum hikayesi farklı oluyor. Benim 37+4 te suyum geldi 6 cm açılmaya rağmen sezeryan olmak durumunda kaldım. Özellikle doğum hikayemi paylaşmak istemedim ki yanlış yönlendirme olmasın. Sadece normal yapıcam yada sezeryan yapıcam diye şartlandırmayın kendinizi. Duruma bebek karar veriyor bi bakıma.

Bugün 14+3 üm tartıldım ve tam 4 kg almışım moraller bozuk. Gerçi bir arkadasım da benim gibi ilk aylar birden alıp sonra hamileligi toplam 13 kg ile bitirmişti. İnsallah öyle olur. Bi yandan da saglık diyorum en önemlisi. 10 gündür gribim yatıyorum ne bebegimi sevecek halim vardı ne biseyi.
Çok geçmiş olsun.Bi ara iştah açılıyor.Ama son 3ay yine kapanıyor zaten.Kg değil bebeğin ve senin sağlığın önemli.
Ben hala hamile kaldığım kg dayım ama istahsizliktan ve bulantidan.Benim sıkıntım da bebek gelişmezse diye.Annelik hep bir endişe hali ya.

Ay canım ne zaman tartıldın. Geçen randevum akşam üZeriydi doktor tarttı 66.8 çıktım şoka girdim resmen. Ertesi sabah evde tartıldım aç karnına 65.2. Akşam resmen davul gibi şişiyorum ödemden sanırım.

geçen hafta gitmiştim doktora bugün için ikili teste çağırdı. Genel muayene etti kanama alanı var dedi progestanı vajinal kullanmamı önerdi. Vitamin verdi vs. asistanı kendi doktorunuz yapıyor demişti Ama ikili test için radyolojiye yönlendirildim. 2 gün sonrasına randevu alabildim. 2gün sonra 13+1 olacağım ücretini bile ödedim inşallah geç olmuş bakamayız demezler. İlk defa hastanemden memnun kalmadım. İkili için 13+1 geç mi kızlar
11 ile 14 diye biliyorum geç değildir bence ben cuma günü gidicem 11+5 olucam

Üzmeyin kendinizi var öyle ilk aylarda alıp sonra duraksayan

Orasini bilemem.ben normal istemistim hep ama suyum erken gelip mekonyumlu olunca bebek acil sezeryana aldılar.beklenen tarihten 2 hafta once geldi oglum 4kg idi.hatta dr iyiki normal dogurmadin yoksa bu tosun 2 haftada dahada şişer baya zorlanirdin dedi.bence videolarabakma durduk yere psikolojini zedelersin.cogunun gerçekle alakasi yok
Benim sezeryan ile doğdu. Tavsiyem izlemeyin. Çünkü her doğum hikayesi farklı oluyor. Benim 37+4 te suyum geldi 6 cm açılmaya rağmen sezeryan olmak durumunda kaldım. Özellikle doğum hikayemi paylaşmak istemedim ki yanlış yönlendirme olmasın. Sadece normal yapıcam yada sezeryan yapıcam diye şartlandırmayın kendinizi. Duruma bebek karar veriyor bi bakıma.
İzlemiyorum artık o zaman. Akışına bırakıyorum. Daha şimdiden böyleysem son zaman kafayı yerim. 😅 bakmıyorum artık video falan

İzlemiyorum artık o zaman. Akışına bırakıyorum. Daha şimdiden böyleysem son zaman kafayı yerim. 😅 bakmıyorum artık video falan
Bakmayın, bakmayın😂😂 annenin fiziki yapısı, bebeğin pozisyonu, kilosu, kalp atışları, yani o kadar çok şey varki durumu değiştiren planlandığı gibi olmuyor. Normal doğuramam asla diyip çok rahat doğum yapan da asla sezeryan yapmam diyip son dk sezeryan olsun diye yalvaran da var. Önemli olan sağlıkla kavuşabilmek❤️

X