2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Gunaydin canim, ben hic sorun olacagini sanmiyorum, bebek her turlu besleniyor zaten merak etme sen.. yalniz senin vitaminlerini somurmeye basladigi icin senin dikkat etmen lazim, saglikli beslenip bol su icmen lazim sadece.. yoksa ben de ilk 3 ay kilo almamayi tercih ederdim.

Gunaydin canim, ben hic sorun olacagini sanmiyorum, bebek her turlu besleniyor zaten merak etme sen.. yalniz senin vitaminlerini somurmeye basladigi icin senin dikkat etmen lazim, saglikli beslenip bol su icmen lazim sadece.. yoksa ben de ilk 3 ay kilo almamayi tercih ederdim.
Pek sağlıklı beslendiğimi söyleyemem 😏 ilerde bi sorun çıkmaz inşallah

Günaydin kizlar bende acayip carpinti ve bayginlik hissi oluyor bunu yasayan var mi ayağa kalktigim an bayilacak gibi oluyorum

Canım benim baygınlık hissi olmuyor ama çarpıntım var. 2-3 günde bir oluyor 10 sn falan kalbim ağzımdan çıkacak gibi çarpıyor korkuyorum valla. bende hiç böyle bir şey yaşamadım hamilelikten önce. Biraz internetten araştırdım normal diyorlar hamilelikte daha çok kan pompalandığı için kan basıncı artıyormuş o yüzden oluyormuş bilemedim. Ama seninki çok ciddi seviyede ise mutlaka doktorunla konuş bence

Günaydın bende 58dim 58.5 olmuşum. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum kilo almamamı buna bağlıyorum. Bulantım kusmam hiç olmadı. akşamları 59.6 gibi çıkıyorum sabah yine eski rutine dönüyorum. ben kendimi iyi hissediyorum İnşAllah bebeğim de iyidir. Kilo alınır verilir ama insan yine de çok almak istemiyor:110:

Daha yeni yeni kendimize geliyoruz canım. Sen hastanede serum da aldın yanlış hatırlamıyorsam. Stres yapma zamanla herşeyden yemeğe başlarsın. Zorlama kendini ki tiksinti yaşamayasın
Evet kuzum zaten neyi istemeden yersem bide ardına çıkarırsam bi daha onu ağzıma süremiyorum. Çok var tiksindiğim yiyecek 😣

Günaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Gunaydin yok canım neden sorun olsun ki dengeli beslenmeye çalış yeter bende verdiklerimi almadım henüz tek iyi tarafı kilo vermem oldu zaten bulantıların

Ne bileyim kuzum acaba almak mı gerekiyor diyr 🤭
Çok kilo almak bebeğim sağlıklı olacağı anlamına gelmez ki kuzum :KK48: vitaminlerine dikkat et sağlıklı şeyler yemeye çalış o alacağını alır merak etme 😍 bende mide bulantılarım geçince patates kızartmasana düştüm ya sürekli patates yemek istiyorum resmen :kk77::KK48:

Kızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.

Kızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Bana da bırakırdı kutu da en az 60 tane kalmıştır. Decavit e başladım bende
Çok teşekkür ederiz canım. Ben çıktım. Çok şükür ultrason değerleri çook iyi çıktı.kan sonucu birkaç güne çıkacak. Cinsiyetine %80 kız dedi ❤❤
Çok güzel haberler 😍😍😍 bir kız bebiş daha geliyor hadi bakalım 🤗🤗🤗😍

Çok kilo almak bebeğim sağlıklı olacağı anlamına gelmez ki kuzum :KK48: vitaminlerine dikkat et sağlıklı şeyler yemeye çalış o alacağını alır merak etme 😍 bende mide bulantılarım geçince patates kızartmasana düştüm ya sürekli patates yemek istiyorum resmen :kk77::KK48:
sağlıklı beslenemiyorum. Doğrusu beslenmiyorum. Dün tost küçük dilim ekmek arası ve bi kade çorba içtim sadece. İiçim almıyor hiç bşeyi yaaa
Ben hala kullanıyorum canım doktor bişey demedi

X