- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Girmeden çikolata ye meyve suyu iç bide öyle dene bakalım canımYa bende kuduruyorum valla ogrenemiyorum diye sizin yine yarınmış benim dsha cok var en son ben ogrencem buyuk ihtimal carsamba gtcem 2 li test icin 12+4 olucak o gun daha kesin 3 4 hafta sonra cagirir 1 ay daha beklerim
Merhaba benim de ikiz çift yumurta ikizleri bursa hakkında bilgim yok maalesefMerhaba herkese simdiden hayırlı güzel doğumlar bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum. Bende nasip olursa ikiz annesi olacağım aslında nisan görünüyor dogum ama muhtemelen martta olacak erken geliyormuş ikizde farklı riskleri varmış bakalım hayırlısıyla güzel bi şekilde atlatırız inşaallahsizlere bişey sormak istiyorum aranızda bursada olan var mı? Özelde doktor ve hastane tavsiyelerinizi almak isterim. Doktorumdan memnunum fakat işten ayrıldım doğum ücreti yüksek geliyor açıkçası içime sinen bir doktor bulursam denemek istiyorum
En son bizede çift yumurta ikizi dedi canım senin nasıl gidiyor hamileliğin ben bulantı kusma baya siddetli yasıyordum prilam kullanmaya basladım simdi biraz daha hafifledi şükürMerhaba benim de ikiz çift yumurta ikizleri bursa hakkında bilgim yok maalesef
Senin kız değil miydi ay yanlış mı hatırlıyorum :)
Ben de bulantı çok canım ama kusma olmadı şükür yiyorum yiyince bulantım başlıyor ama genel olarak çok kötü geçmiyor şükür ama bazen çarpıntım oluyor çok cabuk yoruluyorum aniden kan şekerim düşüyor gibi oluyorEn son bizede çift yumurta ikizi dedi canım senin nasıl gidiyor hamileliğin ben bulantı kusma baya siddetli yasıyordum prilam kullanmaya basladım simdi biraz daha hafifledi şükür
2li taramada durmazsa bu seferGirmeden çikolata ye meyve suyu iç bide öyle dene bakalım canım
Durur kız durur :)2li taramada durmazsa bu sefer
O zaman seninde çarşamba söyler. İnşallah söylerYa bende kuduruyorum valla ogrenemiyorum diye sizin yine yarınmış benim dsha cok var en son ben ogrencem buyuk ihtimal carsamba gtcem 2 li test icin 12+4 olucak o gun daha kesin 3 4 hafta sonra cagirir 1 ay daha beklerim
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindimMerhabaaBiz bugün cinsiyet görecektik başta yine göstermedi bizim sıpa Doktor baktı baktı göremedi uyuyordu çünkü, bir ara görür gibi oldu kıza benzettim ilk izlenim dedi biz baya sevindik durun durun kaptırmayın net değil dedi
Bebek göstermiyor tam siz biraz dolaşıp gelin hareket eder belki dedi yarım saat gezdik birdaha gittik.
Yine uyuyordu.
Bu defa biraz açıktı ama bacaklar, şimdi daha net kız olduğunu düşünmeye başladım dedi.
Normalde en net cinsiyeti 16 17 haftada söyleriz o yüzden net diyemiyorum ama kuvvetli ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi.
10+5te erkek gibi olan bebişim aslında kızmış.
Kızım olacak inşallah.
Erkek gibi geldiMerhaba! Bu da bizim görüntümüz tahmin edebilen var mi acab
Tşkler hayırlısı bakalım 10 gün sonra tekrar çağırdı dr kıza benzetti netleştirelim 10 gün sonra ddiErkek gibi geldi
Bana da bakar bakmaz dedi erkek büyük ihtimal ama kesin demiyorum bir dahaki ay kesinn konuşurumSelam kızlar, cumartesi 2li için detaylı usgye girdim. Allaha binlerce şükürler olsun herşey yolunda. Doktor 3. Dkda falan buda delikanlının pipisi dedi. Bendeki tepki aaaaa oldu. Hiç beklemiyordum bir tahminde bulunacağını. Görüşme sonuna kadar delikanlı delikanlı diye anlattı. Kesin diyebilir miyiz cinsiyet için dyince %100 değil 2-3 haftaya kesinleşir dedi.
Ins öğreniriz cnmO zaman seninde çarşamba söyler. İnşallah söyler
Senn tam kac hafta kac gunlukBana da bakar bakmaz dedi erkek büyük ihtimal ama kesin demiyorum bir dahaki ay kesinn konuşurum