- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Hayırlı evlat olsunÇok teşekkür ederiz canım. Ben çıktım. Çok şükür ultrason değerleri çook iyi çıktı.kan sonucu birkaç güne çıkacak. Cinsiyetine %80 kız dedi ❤❤
İyi bariEvet canım gözükür
Benzetme de mi yok :)İyi bariyoksa ben doğumda öğrenecektm heralde
Amin canım. Hepimizinki inşallahHayırlı evlat olsun
MalesefBenzetme de mi yok :)
TühMalesef
Hadi gozun aydin canmÇok teşekkür ederiz canım. Ben çıktım. Çok şükür ultrason değerleri çook iyi çıktı.kan sonucu birkaç güne çıkacak. Cinsiyetine %80 kız dedi ❤❤
Detayliyi ne zmn yapiliyo acaba bwnmdd kontrol yarin 2li test vsr cinsiyet gorurmuki cok meraktayım yaaa 12+3 um suanEvet canım gözükür
Keske bende ole olsam kilom var zten bide aldim 3 kilo .bist olmaz asil bundan sonra alırsın cnm hic kafana takma ilk 3 sy zaten bebek bizden beslsnmiyo vitaminlerimizi aliyoGünaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Tansiyon filanmi dusuyoracaba doktoruna bi soleseydin cnmGünaydin kizlar bende acayip carpinti ve bayginlik hissi oluyor bunu yasayan var mi ayağa kalktigim an bayilacak gibi oluyorum
Sağol canım. Yarın sende öğrenirsin inşallahHadi gozun aydin canm
Pek umudum yok ama insallah Cnm senn tsm kac hafta kac günlüktüSağol canım. Yarın sende öğrenirsin inşallah
En güzeli ni yapıyorsun ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 3 yıl uğraştım üstüne hamilelikte safram oldu şimdi aşırı dikkatliyim kiloyla bebeğin sağlığını n alakası yok günlük muzunu icebiliyorsan sütünü iç azda ceviz fındık miss sağlıkla doğsun bebislerimiz bana da dua edin Perşembe doktora gidicem düşük tehlikem ortadan kalkmış olsunGünaydın bende 58dim 58.5 olmuşum. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum kilo almamamı buna bağlıyorum. Bulantım kusmam hiç olmadı. akşamları 59.6 gibi çıkıyorum sabah yine eski rutine dönüyorum. ben kendimi iyi hissediyorum İnşAllah bebeğim de iyidir. Kilo alınır verilir ama insan yine de çok almak istemiyor
Doktorun söylemese bile sor sen yinede. Bir tahminde bulunursa yüzde kaç diye sor mutlaka canım. Bence bir tahminde bulunurÇoğunuz öğrendiniz cinsiyetleri gozunuz aydin saglikla kucaklayin bebiklerinizi ..valla siz yazdıkça dahada meraklandim nasil sabredicem bu sabirsizlikla bilmiyorum
Benimki 3 ayı geçti artık biliyor musunKeske bende ole olsam kilom var zten bide aldim 3 kilo .bist olmaz asil bundan sonra alırsın cnm hic kafana takma ilk 3 sy zaten bebek bizden beslsnmiyo vitaminlerimizi aliyo
12+6 çıktı bugün. Geçen hafta çok ilerideydi. Bu hafta daha normal çıktı. 6,5cm boyuPek umudum yok ama insallah Cnm senn tsm kac hafta kac günlüktü
Ne güzel ikinci bebeğin olacak. Dualarım senin canım. Kalkmıştır inşAllah bizi bilgilendir mutlakaEn güzeli ni yapıyorsun ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 3 yıl uğraştım üstüne hamilelikte safram oldu şimdi aşırı dikkatliyim kiloyla bebeğin sağlığını n alakası yok günlük muzunu icebiliyorsan sütünü iç azda ceviz fındık miss sağlıkla doğsun bebislerimiz bana da dua edin Perşembe doktora gidicem düşük tehlikem ortadan kalkmış olsun
benimde ilerde çıkıyor 11+4 de 5.69 cmdi boyu doktor 12+4 demişti gününe 1 hafta ileri çıkmıştı12+6 çıktı bugün. Geçen hafta çok ilerideydi. Bu hafta daha normal çıktı. 6,5cm boyu