- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah ne zaman transfer olmuştun senMerhaba
Aranıza yeni katıldım bende tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür şuan Allahın izniyle 5 haftalık hamileyim dilerim isteyen herkes anne olur bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Yaradan
Teşekkür ederim inşallah bakalimGözün aydın canım inşallah artar
Evet 2 gun geçtiğinde kan tahlili yaptirdimReglin geçmiş miydi kaçıncı günündü? Ben de 39 la ögrenmiştim
Haziran 15 te transfer oldumHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah ne zaman transfer olmuştun sen
YaaHaziran 15 te transfer oldum
Hayırlı olsun belli oldu mu peki kaçıncı gün embriyosuYaabende 23. De olmuştum aslında bugün daha 8. Günüm
5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün idrarda pozitifi gördüm canım hemen o gün kan verdim 22 çıktı 2. Kanımı da dün verdim yani 7. Gün 70 çıktı çok şükür ❤ şu gebelik günlüğüne o kadar heves ediyordum ki biraz erken oldu galiba ama aktif ettim hemenHayırlı olsun belli oldu mu peki kaçıncı gün embriyosu
Erken öğrenmek biraz stres yaratıyor inan ki bende 8.gün yaptım kan testimi sonrasında zaman geçmek bilmiyor inan ki kısmet olursa cuma günü kese görmeye gidicez her gitmemde kan testi istiyor benim doktor kalp atışına kadar tekrarlayalım diyor5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün idrarda pozitifi gördüm canım hemen o gün kan verdim 22 çıktı 2. Kanımı da dün verdim yani 7. Gün 70 çıktı çok şükür ❤ şu gebelik günlüğüne o kadar heves ediyordum ki biraz erken oldu galiba ama aktif ettim hemen
Ya o kadar sabırsızım ki gerçekten dayanamadım aslında 5. Gün yapmayacaktım evde eski zamanlardan aldığım gebelik testi kalmış onu buldum bi deniyim zaten çok erken şuan çıkmaz es kaza çıkarsa sürpriz olur dedim vee Allahım 2 yıldır ilk defa gördüm o çizgiyi şok oldum.Erken öğrenmek biraz stres yaratıyor inan ki bende 8.gün yaptım kan testimi sonrasında zaman geçmek bilmiyor inan ki kısmet olursa cuma günü kese görmeye gidicez her gitmemde kan testi istiyor benim doktor kalp atışına kadar tekrarlayalım diyor
Yok canım ben çanakkaledeyim istanbulda yaptırdım tüp bebek olduğu için biraz üstüne düşüyor doktorYa o kadar sabırsızım ki gerçekten dayanamadım aslında 5. Gün yapmayacaktım evde eski zamanlardan aldığım gebelik testi kalmış onu buldum bi deniyim zaten çok erken şuan çıkmaz es kaza çıkarsa sürpriz olur dedim vee Allahım 2 yıldır ilk defa gördüm o çizgiyi şok oldum.Gerçekten zaman geçmiyor Sen tüp bebeği yaptırdığın yere mi devam edeceksin kuzum
Aa öyle mi nerede yaptırdın kuzum bende istanbulda tedavi gördüm bahçecideYok canım ben çanakkaledeyim istanbulda yaptırdım tüp bebek olduğu için biraz üstüne düşüyor doktor
İnşallah canım dilerim Allah tan hayırlı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin bizlere Şişli memorial de tedavi gördüm ordaki doktorlarımda süperdi Allah razı olsun ilk tedavi de bu mutluluğu yaşadık inşallah gerisi de gelirAa öyle mi nerede yaptırdın kuzum bende istanbulda tedavi gördüm bahçecideDoktorların ilgili olması hoşuma gidiyor bende gebelik takibi için seçeceğim doktordan ekstra ilgi göstermesini isterim çünkü çok zor yollardan geçtik kavuştuk bi ihmal söz konusu olsun istemem inşallah sağlıkla ilerler sürecimiz
Amiiin canım benim inşallahİnşallah canım dilerim Allah tan hayırlı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin bizlere Şişli memorial de tedavi gördüm ordaki doktorlarımda süperdi Allah razı olsun ilk tedavi de bu mutluluğu yaşadık inşallah gerisi de gelir
Bahçeciyi bende duydum iyi olduğunu sıkıntı eşimde olduğu için Murad başar vardı prof ordan da tüp bebeğe geçtik çok şükür bugünümüze ama zaman geçmek bilmiyor bide sen erken öğrenmişsinAmiiin canım benim inşallahbende memorial ve bahçeci arasında kalıp sonra bahceciyi seçmiştim. Eğer ki sonucum negatif bile olsaydı orada devam edecektim emindim ellerinden geldiklerini yaptığına. Sağolsunlar hatta aynı şehirde olsam Cem hocama gebelik takibi yaptırmak isterdim fakat hem bütçe çok tutar siye düşünüyorum hemde uzak 2 saat yol gidiyorum kocaelinde yaşıyorum normalde
Bizde de sorun erkek faktörüydü sayı hız ve morfoloji sorunu vardı çok şükür ilkte bulduk bebeğimizi, darısı isteyenlerin başına inşallahBahçeciyi bende duydum iyi olduğunu sıkıntı eşimde olduğu için Murad başar vardı prof ordan da tüp bebeğe geçtik çok şükür bugünümüze ama zaman geçmek bilmiyor bide sen erken öğrenmişsin
Ben 3 kez yatırdım doktor isteği üzerine tabi taze mi dondurulmuş mu transfer oldunBizde de sorun erkek faktörüydü sayı hız ve morfoloji sorunu vardı çok şükür ilkte bulduk bebeğimizi, darısı isteyenlerin başına inşallahAh gerçekten sabretmek çok zor ☹ sanki doktoruma gidene kadar hergün kan testi yapmak istiyorum ancak öyle içim rahat edecek gibi
Ben daha doktoruma söylemedim bile çünkü gününde söylemek istiyorum kliniğe gittiğimde öğrensin istiyorumBen 3 kez yatırdım doktor isteği üzerine tabi taze mi dondurulmuş mu transfer oldun
Maşallah benim işim çabuk bitti şükür 1 ay bile sürmedi ayın 28 nde hastanedeydim ayın 15inde transfer oldu 3.gün evime geldim çok şükür Rabbim eBen daha doktoruma söylemedim bile çünkü gününde söylemek istiyorum kliniğe gittiğimde öğrensin istiyorumDondurulmuş oldum kuzum ben ocak ayında tedaviye başladım sonra rahim dinlendirme önerdi doktorum, 2 regl bekleyecektim tam regl oldum transfer hazırlığına başladık derken virüs cıktı tedaviler yarım kaldı ilaçları kestik. Çok üzdü bu beni ama kısmet dedim. Birazdaha bekledim toplamda 5 defa regl oldum 5.de başladık hazırlığa işte 23ünde de transfer oldum şükür
Çook iyi kuzum taze transfer olmuş anlaşılanMaşallah benim işim çabuk bitti şükür 1 ay bile sürmedi ayın 28 nde hastanedeydim ayın 15inde transfer oldu 3.gün evime geldim çok şükür Rabbim e