2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah ne zaman transfer olmuştun sen

Hayırlı olsun belli oldu mu peki kaçıncı gün embriyosu
5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün idrarda pozitifi gördüm canım hemen o gün kan verdim 22 çıktı 2. Kanımı da dün verdim yani 7. Gün 70 çıktı çok şükür ❤ şu gebelik günlüğüne o kadar heves ediyordum ki biraz erken oldu galiba ama aktif ettim hemen

Erken öğrenmek biraz stres yaratıyor inan ki bende 8.gün yaptım kan testimi sonrasında zaman geçmek bilmiyor inan ki kısmet olursa cuma günü kese görmeye gidicez her gitmemde kan testi istiyor benim doktor kalp atışına kadar tekrarlayalım diyor

Ya o kadar sabırsızım ki gerçekten dayanamadım aslında 5. Gün yapmayacaktım evde eski zamanlardan aldığım gebelik testi kalmış onu buldum bi deniyim zaten çok erken şuan çıkmaz es kaza çıkarsa sürpriz olur dedim vee Allahım 2 yıldır ilk defa gördüm o çizgiyi şok oldum. Gerçekten zaman geçmiyor Sen tüp bebeği yaptırdığın yere mi devam edeceksin kuzum

Yok canım ben çanakkaledeyim istanbulda yaptırdım tüp bebek olduğu için biraz üstüne düşüyor doktor

Yok canım ben çanakkaledeyim istanbulda yaptırdım tüp bebek olduğu için biraz üstüne düşüyor doktor
Aa öyle mi nerede yaptırdın kuzum bende istanbulda tedavi gördüm bahçecide Doktorların ilgili olması hoşuma gidiyor bende gebelik takibi için seçeceğim doktordan ekstra ilgi göstermesini isterim çünkü çok zor yollardan geçtik kavuştuk bi ihmal söz konusu olsun istemem inşallah sağlıkla ilerler sürecimiz

İnşallah canım dilerim Allah tan hayırlı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin bizlere Şişli memorial de tedavi gördüm ordaki doktorlarımda süperdi Allah razı olsun ilk tedavi de bu mutluluğu yaşadık inşallah gerisi de gelir

Amiiin canım benim inşallah bende memorial ve bahçeci arasında kalıp sonra bahceciyi seçmiştim. Eğer ki sonucum negatif bile olsaydı orada devam edecektim emindim ellerinden geleni yaptıklarına. Sağolsunlar hatta aynı şehirde olsam Cem hocama gebelik takibi yaptırmak isterdim fakat hem bütçe çok tutar siye düşünüyorum hemde uzak 2 saat yol gidiyorum kocaelinde yaşıyorum normalde

Bahçeciyi bende duydum iyi olduğunu sıkıntı eşimde olduğu için Murad başar vardı prof ordan da tüp bebeğe geçtik çok şükür bugünümüze ama zaman geçmek bilmiyor bide sen erken öğrenmişsin

Bizde de sorun erkek faktörüydü sayı hız ve morfoloji sorunu vardı çok şükür ilkte bulduk bebeğimizi, darısı isteyenlerin başına inşallah Ah gerçekten sabretmek çok zor ☹ sanki doktoruma gidene kadar hergün kan testi yapmak istiyorum ancak öyle içim rahat edecek gibi

Ben 3 kez yatırdım doktor isteği üzerine tabi taze mi dondurulmuş mu transfer oldun

Ben 3 kez yatırdım doktor isteği üzerine tabi taze mi dondurulmuş mu transfer oldun
Ben daha doktoruma söylemedim bile çünkü gününde söylemek istiyorum kliniğe gittiğimde öğrensin istiyorum Dondurulmuş oldum kuzum ben ocak ayında tedaviye başladım sonra rahim dinlendirme önerdi doktorum, 2 regl bekleyecektim tam regl oldum transfer hazırlığına başladık derken virüs cıktı tedaviler yarım kaldı ilaçları kestik. Çok üzdü bu beni ama kısmet dedim. Birazdaha bekledim toplamda 5 defa regl oldum 5.de başladık hazırlığa işte 23ünde de transfer oldum şükür

Maşallah benim işim çabuk bitti şükür 1 ay bile sürmedi ayın 28 nde hastanedeydim ayın 15inde transfer oldu 3.gün evime geldim çok şükür Rabbim e

Maşallah benim işim çabuk bitti şükür 1 ay bile sürmedi ayın 28 nde hastanedeydim ayın 15inde transfer oldu 3.gün evime geldim çok şükür Rabbim e
Çook iyi kuzum taze transfer olmuş anlaşılan ben 6 ayda zor bitirdim tedaviyi Hep virüs yüzünden İnşallah bundan sonraki sürecimiz güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…