2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bulanıyor. Kusmayaym diye ekmeğe sardım. 2 haftada 59 dan 63 e çıktm. Sanki ilerde aç kalcakmışım gibi yiyorum

K KurkmantoluS bende folbiol kullanıyom canım daha önce kullandığım neydi hatırlamıyorum doktor vermişti bagirsaklarimi çok rahatsız etti sordum değiştir herhangibir folik asit al dedi. Eşimde tanıdığı eczaneden folbiol almış ama bilemedim şimdi

Alp atışı için doktorlarının ne zamana çağırdı sizleri arkadaşlar ,kaç artı kacken

Beni 15 temmuzda cagirdi canim. 7 hafta 2 günlük falan oluyor sanirim

Kimse beni geçemez bu konuda ben 6yla geldim sırf eşime babalar günü sürprizi yapmak için
Seninki çok iyiymiş
[/QUOTE]

benim namım zaten bu acelecilik bi de emindim ikinci silik çizgiyi görüyodum ama adama onu göstersem olmıcak test yaptırdım o kağıdı verdim sanki çok yüksek değer 6yazıyodu kağıtta

Kizlar bende bugun 2-3 bin degerle karindan keseyi cok sukur darisi digerlerinin basina insallah
ay 2-3 binle gözüküyor mu yaa karından inşallah bende de gözükür yavrumun mekanı
Benim bulanıyor. Kusmayaym diye ekmeğe sardım. 2 haftada 59 dan 63 e çıktm. Sanki ilerde aç kalcakmışım gibi yiyorum
aman kuzu dikkat et
Canım eczane fiyatı az diye sanırım direk onu veriyor anlamadım bende. Sende bi doktoruna sor derim ne olur ne olmaz

Kimse beni geçemez bu konuda ben 6yla geldim sırf eşime babalar günü sürprizi yapmak için
[/QUOTE]

Merhaba. Yapmadim ama yapacağım 11 gün gecikti ve implantasyon kanamasına benzer bir akıntı söz konusu. Bakalım
şu yüzden sordum. emziriyorsan eğer gecikmeler ve dengesiz kanamalar oluyor. ama gönlüne göre olsun inş. hamileysen 2 sini birlikte büyütürsün ilerde rahat edersin:)

şu yüzden sordum. emziriyorsan eğer gecikmeler ve dengesiz kanamalar oluyor. ama gönlüne göre olsun inş. hamileysen 2 sini birlikte büyütürsün ilerde rahat edersin:)
Valla benim için çok zor görünüyor ama hayırlısı olsun. Evet düzensiz ama nedense şüphelendim

Ne bileyim Bi tarafta tüp bebekte bebek tutundum diye doktor yensin yazıyor başka Bi sitede düsük yapar diyor
Kuzum bende tüp bebekle hamileyim haklısın kime inanacağını şaşırıyor insan ben şöyle biliyorum günde 2 dilimi aşmadan yemek lazımmış eğer yemek istiyorsan bu şekilde tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…