sağol canım. evet sen benden de aceleciymişşin
Alp atışı için doktorlarının ne zamana çağırdı sizleri arkadaşlar ,kaç artı kacken
Seninki çok iyiymişKimse beni geçemez bu konuda ben 6yla geldim sırf eşime babalar günü sürprizi yapmak için
Kizlar doktorum bana folibol fazla gelir demisti
Merhaba. Yapmadim ama yapacağım 11 gün gecikti ve implantasyon kanamasına benzer bir akıntı söz konusu. Bakalımmerhaba.. test yaptınız mı? neden hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsunuz?
ay 2-3 binle gözüküyor mu yaa karındanKizlar bende bugun 2-3 bin degerle karindan keseyi cok sukur darisi digerlerinin basina insallah
aman kuzu dikkat etBenim bulanıyor. Kusmayaym diye ekmeğe sardım. 2 haftada 59 dan 63 e çıktm. Sanki ilerde aç kalcakmışım gibi yiyorum
Canım eczane fiyatı az diye sanırım direk onu veriyor anlamadım bende. Sende bi doktoruna sor derim ne olur ne olmazK KurkmantoluS bende folbiol kullanıyom canım daha önce kullandığım neydi hatırlamıyorum doktor vermişti bagirsaklarimi çok rahatsız etti sordum değiştir herhangibir folik asit al dedi. Eşimde tanıdığı eczaneden folbiol almış ama bilemedim şimdi
ay süpermiş canım çok
Ay bakalim insallah kesinleşirse çaktırmadan videoya alirimKizlar bende bugun 2-3 bin degerle karindan keseyi cok sukur darisi digerlerinin basina insallah❤
şu yüzden sordum. emziriyorsan eğer gecikmeler ve dengesiz kanamalar oluyor. ama gönlüne göre olsun inş. hamileysen 2 sini birlikte büyütürsün ilerde rahat edersin:)Merhaba. Yapmadim ama yapacağım 11 gün gecikti ve implantasyon kanamasına benzer bir akıntı söz konusu. Bakalım
Valla benim için çok zor görünüyor ama hayırlısı olsun. Evet düzensiz ama nedense şüphelendimşu yüzden sordum. emziriyorsan eğer gecikmeler ve dengesiz kanamalar oluyor. ama gönlüne göre olsun inş. hamileysen 2 sini birlikte büyütürsün ilerde rahat edersin:)
Evet kayseride yaşıyorumo ortamı çok bilmediğim için sanırım ben Utanırdım
sizde mi kayseridesiniz ☺
Haber et kuzum
Yaa siz hangi doktora gidiyorsunuzEvet
Evet kayseride yaşıyorum
Kuzum bende tüp bebekle hamileyimNe bileyim Bi tarafta tüp bebekte bebek tutundum diye doktor yensin yazıyor başka Bi sitede düsük yapar diyor