sağol canım. evet sen benden de aceleciymişşin
Canım bana ilk gittiğim doktorum onu vermişti günde 4\1 iç demişti. Sonraki iki doktorun da o ilacın çok ağır olduğunu. Haftada 1 içmek gerektiğini günlük alımda da 7 ye bölmek gerektiğini bölmeninde imkansız olduğu için kullanmamam gerektiğini söylemişti. O yüzden ben onu bıraktım. Bi arkadaşımda eczaneden almıştı. Doktoru onu bıraktırıp başka folik asit verdi. O yüzden sordumYok canım ben hamile kalmayı düşününce başlamıştım eczaneden kendim aldım ona devam ediyorum doktora sordum regnesis kullanabilirsin dedi eczaneye sorduk siparişle getiriyolarmış biz de getirttirmedik noldu ki
Şahsen ben beceremiyorumKizlar benim arkadasım ilk gebeligini 12. Haftada ikinciyi 8. De ögrendi cünkü üstüne görüyodu. Ne folik asit ne demir ne de beslenme yapmadi yani hatta ilaç falan da aldı nerden bilsin. İlk gebeliginde ikili üclü taramayı kaçırmıştı. İki bebegi de sapasağlam dogdu büyüdüler bileşimdiden cok mu kasıyoruz yaa? Rahat olmak lazim her konuda becebilirsek tabi....
Bendeee. Arkadasımda cok kızıyo bana ne gittin hemen test yaptın bekleseydin biraz diyoŞahsen ben beceremiyorum
Canım bana ilk gittiğim doktorum onu vermişti günde 4\1 iç demişti. Sonraki iki doktorun da o ilacın çok ağır olduğunu. Haftada 1 içmek gerektiğini günlük alımda da 7 ye bölmek gerektiğini bölmeninde imkansız olduğu için kullanmamam gerektiğini söylemişti. O yüzden ben onu bıraktım. Bi arkadaşımda eczaneden almıştı. Doktoru onu bıraktırıp başka folik asit verdi. O yüzden sordum
zaten gamsızlar hep uzun yaşıyor. Biz kesin genç ölürüzBendeee. Arkadasımda cok kızıyo bana ne gittin hemen test yaptın bekleseydin biraz diyozaten hayat gamsızlara rahat benim gibilere cok zorrr
Doktoruna da sor kuzum rica ederimHadi ya öğrendiğim iyi oldu canım kendi asıl seçtiğim doktora gidemedim daha çok dolu oluyo haftya çarşamba gidicem inşallah eczaneye gidip bi danışıyım ben sağol
zaten gamsızlar hep uzun yaşıyor. Biz kesin genç ölürüz
Doktoruna da sor kuzum rica ederim
merhaba.. test yaptınız mı? neden hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsunuz?Arkadaşlar merhaba. 6 aylık bebeğim var ve yeniden hamile olabilirim.Benim için çok erken ama geldiyse eğer ben de Mart 2021 sürecine dahil olurum. Sizlere bir selam vermek istedim.
neden cesaret edemediniz kiAnanas iyi diyorlar aldım ama cesaret edemedim
inşallah canım güzel haberlerle helK KurkmantoluS ben de bilgilerimi vereceğim de dr a gidip netleştirdikten sonra vereceğim inş
tahmini doğum tarihini de söyler misin canımYaş 25 Ankara ilk olacak inşallah sağlıkla devam ederse
Anladim masallahSagol canım baktrmadı ama 7 binlerde betam son baktrdıgıma gore
5 martmis inşallahneden cesaret edemediniz ki
inşallah canım güzel haberlerle hel
tahmini doğum tarihini de söyler misin canım☺
o zaman riske atma canım senNe bileyim Bi tarafta tüp bebekte bebek tutundum diye doktor yensin yazıyor başka Bi sitede düsük yapar diyor
Kalp atışı için daha çağrılmadıkAlp atışı için doktorlarının ne zamana çağırdı sizleri arkadaşlar ,kaç artı kacken