2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. evet sen benden de aceleciymişşin

Kimse beni geçemez bu konuda ben 6yla geldim sırf eşime babalar günü sürprizi yapmak için
[/QUOTE]
ay süpermiş canım çok sevindim. bizimde pazartesi evlilik yıl dönümü sonraki haftada eşimin doğum günü. bende sürpriz yapmak istiyorum inşallah

Canım bana ilk gittiğim doktorum onu vermişti günde 4\1 iç demişti. Sonraki iki doktorun da o ilacın çok ağır olduğunu. Haftada 1 içmek gerektiğini günlük alımda da 7 ye bölmek gerektiğini bölmeninde imkansız olduğu için kullanmamam gerektiğini söylemişti. O yüzden ben onu bıraktım. Bi arkadaşımda eczaneden almıştı. Doktoru onu bıraktırıp başka folik asit verdi. O yüzden sordum

Kizlar benim arkadasım ilk gebeligini 12. Haftada ikinciyi 8. De ögrendi cünkü üstüne görüyodu. Ne folik asit ne demir ne de beslenme yapmadi yani hatta ilaç falan da aldı nerden bilsin. İlk gebeliginde ikili üclü taramayı kaçırmıştı. İki bebegi de sapasağlam dogdu büyüdüler bile şimdiden cok mu kasıyoruz yaa? Rahat olmak lazim her konuda becebilirsek tabi....

Şahsen ben beceremiyorum

ay süpermiş canım çok sevindim. bizimde pazartesi evlilik yıl dönümü sonraki haftada eşimin doğum günü. bende sürpriz yapmak istiyorum inşallah
[/QUOTE]

Ne güzelmiş canım sen de sürpriz yap hatta videoya çek ben öyle yaptım

Hadi ya öğrendiğim iyi oldu canım kendi asıl seçtiğim doktora gidemedim daha çok dolu oluyo haftya çarşamba gidicem inşallah eczaneye gidip bi danışıyım ben sağol

Bendeee. Arkadasımda cok kızıyo bana ne gittin hemen test yaptın bekleseydin biraz diyo zaten hayat gamsızlara rahat benim gibilere cok zorrr
zaten gamsızlar hep uzun yaşıyor. Biz kesin genç ölürüz
Hadi ya öğrendiğim iyi oldu canım kendi asıl seçtiğim doktora gidemedim daha çok dolu oluyo haftya çarşamba gidicem inşallah eczaneye gidip bi danışıyım ben sağol
Doktoruna da sor kuzum rica ederim

Arkadaşlar merhaba. 6 aylık bebeğim var ve yeniden hamile olabilirim. Benim için çok erken ama geldiyse eğer ben de Mart 2021 sürecine dahil olurum. Sizlere bir selam vermek istedim.
merhaba.. test yaptınız mı? neden hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…