2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kizlar vitamin ne kullaniyorsunuz. Dün bana saglik ocagindan kan ilaci ve d vitamini verdiler ama kendi doktorum sadece folic asid kullan digerlerine 3.aydan sonra dedi.
Benim normalde demirim düşüktür zaten. Ama kullanmayı hiç istemiyorum üc aydan once kabızlık ve bulanti yapıyo cnkü. D vitamini kullanıyodum zaten. Folik asit almam lazım ne marka kullanıyosunuz

ay süper canım inşallah benimde öyle olur. şimdi ne kadar oldu senin. evet ilk gebelik heyecan dorukta...
Valla ben de bu aksam tekrar baktırıcam bakalım ne durumda.. ilk gebelik benimde cok heyecanlıyım erken ögrenmek de zormuş diyorum keşke adet geçince 1 hafta sonra falan yapsaymısım test

Valla ben de bu aksam tekrar baktırıcam bakalım ne durumda.. ilk gebelik benimde cok heyecanlıyım erken ögrenmek de zormuş diyorum keşke adet geçince 1 hafta sonra falan yapsaymısım test
evet erken öğrenmenin de kötü yanları varmış insan iyice heyecanlanıyo kesin sonuç için..

Amin amin inşallah zaten stresli bir süreç hamilelik bizim koronayla birlikte daha stresli oldu. Daha fazla dikkat etmemiz lazım. Çok geçmiş olsun bu arada
merhaba kızlar bende bu gün kan değerimin 66,1 olduğunu öğrendim. eğer artmaya devam eder ve hamilelik netleşirse bende mart annesi olucam inşallah
Merhaba hayırlı olsun ben 20yle öğrenmiştim benden acelecisi yok heralde

Merhaba hayırlı olsun ben 20yle öğrenmiştim benden acelecisi yok heralde
[/QUOTE]
sağol canım. evet sen benden de aceleciymişşin

Canım folbiolu doktor mu verdi sana

Yok canım ben hamile kalmayı düşününce başlamıştım eczaneden kendim aldım ona devam ediyorum doktora sordum regnesis kullanabilirsin dedi eczaneye sorduk siparişle getiriyolarmış biz de getirttirmedik noldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…