evet 2 gün geçince test yaptırdım 66,1 çıktıReglin geçmiş miydi kaçıncı günündü? Ben de 39 la ögrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 2 gün geçince test yaptırdım 66,1 çıktıReglin geçmiş miydi kaçıncı günündü? Ben de 39 la ögrenmiştim
Ben reglden 2 gün önce 39 la öğrendim 2 gün sonra 140 cıktı. Senin de artar canım insallah ilk gebelik mievet 2 gün geçince test yaptırdım 66,1 çıktı
Ah canım allah sabır versin sana. İzin alamaz misinNe güzel siz evdesiniz ben hemsireyim hastanede çalışıyorum inşallah şu Corona biter bir an önce
Haber ver canıminşallah bakalım yarın kan tahlili yaptırıcam tekrar
ay süper canım inşallah benimde öyle olur. şimdi ne kadar oldu senin. evet ilk gebelik heyecan dorukta...Ben reglden 2 gün önce 39 la öğrendim 2 gün sonra 140 cıktı. Senin de artar canım insallah ilk gebelik mi
Benim normalde demirim düşüktür zaten. Ama kullanmayı hiç istemiyorum üc aydan once kabızlık ve bulanti yapıyo cnkü. D vitamini kullanıyodum zaten. Folik asit almam lazım ne marka kullanıyosunuzBu arada kizlar vitamin ne kullaniyorsunuz. Dün bana saglik ocagindan kan ilaci ve d vitamini verdiler ama kendi doktorum sadece folic asid kullan digerlerine 3.aydan sonra dedi.
öğrenir öğrenmez yazıcammmHaber ver canım☺
Valla ben de bu aksam tekrar baktırıcam bakalım ne durumda.. ilk gebelik benimde cok heyecanlıyım erken ögrenmek de zormuş diyorum keşke adet geçince 1 hafta sonra falan yapsaymısım testay süper canım inşallah benimde öyle olur. şimdi ne kadar oldu senin. evet ilk gebelik heyecan dorukta...
evet erken öğrenmenin de kötü yanları varmış insan iyice heyecanlanıyo kesin sonuç için..Valla ben de bu aksam tekrar baktırıcam bakalım ne durumda.. ilk gebelik benimde cok heyecanlıyım erken ögrenmek de zormuş diyorum keşke adet geçince 1 hafta sonra falan yapsaymısım test
Ben hiç farklı bşey yapmıyorumHanımlar nasıl besleniyorsunuz hamileligin ilk günlerinde nde
İnşallah yaaaaaaKızlar bende istahsızlık ve arada bulantı hissi geliyo ama bence stresten zaten strese girince midesi bulanan biriyim cabucak görsek su keseleri bebekleri yaa
Amin amin inşallah zaten stresli bir süreç hamilelik bizim koronayla birlikte daha stresli oldu. Daha fazla dikkat etmemiz lazım. Çok geçmiş olsun bu aradaAh bide ben panik atak hastasıyım sırf bu yüzden corona zamanı düşünmüyodum. Kist yüzünden olmuyo sanıyodum cok sasirdim cidden yaa. Degisik duygular icindeyim hem mutlu hem korkak. Benim ailemde corona geçiren de 6 kişi oldu rabbim tüm hamileleri korusun
Merhaba hayırlı olsun ben 20yle öğrenmiştim benden acelecisi yok heraldemerhaba kızlar bende bu gün kan değerimin 66,1 olduğunu öğrendim. eğer artmaya devam eder ve hamilelik netleşirse bende mart annesi olucam inşallah
Benim normalde demirim düşüktür zaten. Ama kullanmayı hiç istemiyorum üc aydan once kabızlık ve bulanti yapıyo cnkü. D vitamini kullanıyodum zaten. Folik asit almam lazım ne marka kullanıyosunuz
Hicbisey yapmıyorum zaten canım bisey yemek istemiyo pek makarna yogurt ceviz badem salatalık yedim mesela bugun ve meyve suyu ictimHanımlar nasıl besleniyorsunuz hamileligin ilk günlerinde nde
Canım folbiolu doktor mu verdi sanaBen folbiol kullanıyorum canım
Canım folbiolu doktor mu verdi sana
sağol canım. evet sen benden de aceleciymişşinMerhaba hayırlı olsun ben 20yle öğrenmiştim benden acelecisi yok heralde