2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İsterdim ama bayılıp öğrenmeyi

Ben 8 haftalik hamileyken yumurta hasliyordum tencerenin kapagini acinca yumurtanin kokusunu alinca adeta fışkırtarak kusmaya basladim. Esime dedimki eger yumurtadan tiksindiysem bende var birsey .ertesi gün zaten randevum vardi reglim düzensiz diye meger hamileymisim. 9 ay boyunca tabak bardak hatta duvarlar laminantlar bile yumurta koktu.

Ay bulantı da zor gerçekten yaaa

Şu olayı anlamış değilim ya ama eminim ki çok kötü bi duygudur yaşamayız inşallah

Ah bide ben panik atak hastasıyım sırf bu yüzden corona zamanı düşünmüyodum. Kist yüzünden olmuyo sanıyodum cok sasirdim cidden yaa. Degisik duygular icindeyim hem mutlu hem korkak. Benim ailemde corona geçiren de 6 kişi oldu rabbim tüm hamileleri korusun

Aynen sabah carpıntıyla uyandım heyecandan heralde istahsızlık da basladi özellikle sabahları cok zor yemeye basladım

merhaba kızlar bende bu gün kan değerimin 66,1 olduğunu öğrendim. eğer artmaya devam eder ve hamilelik netleşirse bende mart annesi olucam inşallah
Gözün aydın canım inşallah artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…