2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eh işte şöyle böyle. tayinimiz çıktı ev taşımadayız. Cok sıcak Bi yandan.ev taşıması bu kadar zor mu olurmuş ya
Allah yardimciniz olsun. Öğretmendiniz degil mi? Bizde oyuncakları çıkardık kızından ayirdiklarimizi bir kreşin oyun alanı çıkabilir.ilk bebekleriniz cok oyuncak kıyafet ya da esya almayın . Bebek büyüse hepsini yardım kutusuna koyacağım. Evd e yer açılır.

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bize inşallah bizimki de 5.ayı geciyo yavaş yavaş, kulak çekme gece ağlama hepsi var beklıyoz bakım çıkınca biraz rahatlar inşallah
tesekur ederim eline dislerini kasiyicak seyler verin ben havuc salatalik veriyorum o sekulde dha yardimci oldu cikarmasinda ama geven gece cok agladi sabahinda disin ucu tamamen cikmisti eczaneden dis jeli aldik surunce iyi geliyor birde zeytinyagi karanfil yaptim onu suruyorum

Salatalığı parcalamiyor mu? Havuç veriyorum birde taze fasulyeyi dondurup eline veriyorumsalatalığı koparıyor oğlum korkuyorum vermeye

Emzik biberon kullanıyorum daha 1 haftadır emmek istemiyor sağıp veriyorum

Bende başladım benim ki kabak sevdi patates sevmedi bende destekli oturtmaya başladım
Bizmde bi haftadr istekszdi emmiyodu gunduz hic bi kac gündür de gece bile emmek istemiyodu emzik biberonu kestm. Cocuklar emme refleksni tatmin etmek zorundayms bi kac gun zorlandm ama suan normale dondu sukur birde sagdgm sutu kasikla verdm dunden beri emzigide geri verdm emmesinde sorun yok simdilik

Mesajini Anlamış annesi meme yoksa emzikte yok biberonda.
6ay aşısı var bugün hayırlısıyla atlatalım
2. Bebekler koşuşturma arasında büyüyormuş. Bugün kahvalti ettik birazdan ablamızın.jimnastik dersi var sonra ev gelip dus alip doğru asiya
Perşembe okulu başlıyor .

merhaba sevgili anneler öğretmen olup işe başlayanlar var mı aramızda dersleri falan nasıl ayarlarınız süt izni durumlarını soracaktım

Merhaba hanimlar, biz ek gida surecine basladik. Bebem yogurt haric ne agzina alsa tukuruyor. Cocuk tukurmeyi ogrendi sizde durunlar nasil var mi bir cozumunuz boyle durumlara

Merhaba hanimlar, biz ek gida surecine basladik. Bebem yogurt haric ne agzina alsa tukuruyor. Cocuk tukurmeyi ogrendi sizde durunlar nasil var mi bir cozumunuz boyle durumlara
Canim acele etme ek gıda da tadım.surecindeyiz.oglum muhallebi bile sevmiyor tukuruyor.damakları kasindigi icin sert yicekler istiyor . Birde yemek istemiyorsa konusmaya başlıyor iste sesler çıkarıp kası gözü mama oluyor bakıyorum.yemiyot kaldırıyorum sonra yinr aynı yemeği veriyorum

Evet sanirim aceleci olmamak gerekiyor. Tukure tukure aliscaklar galiba

Nasılsınız annişler benim bugün koşturmali geçti. Sabahtan oğlumu okula götürdüm bir kaç saat durdun oradan kızı sağlık ocağina aşıya götürdüm sonra tekrar okula gittim öğretmeni toplantı yaptı. Annelerin telaşı başladı valla. Bu ara da 7700 gr geldik 72 de boy

Hayirli.olsun başarıları daim olsun yavrucuklarin. Okulla birlikte yıl nasil geçti anlamayacagiz. Kızimda anaokuluna baslayacak yarin . UZunca bir aradan sonra ayrılmak istemiyor.

Hayirli.olsun başarıları daim olsun yavrucuklarin. Okulla birlikte yıl nasil geçti anlamayacagiz. Kızimda anaokuluna baslayacak yarin . UZunca bir aradan sonra ayrılmak istemiyor.
İnşallah bütün çocuklarımız için hayırlı bir öğrenim yılı olur. Bizde anasınıfına başladık 2 gündür hevesle gidiyor bakalım. Kızın 2015 doğumlu mu

Aynen cok sukur duzeldi

Selam kızlar , mesajı copy past yapicam, bı konuda acil bilen birinden yardım istiyorum öncelikle sorunum doğum belgesi değil, "analık belgesi" lütfen doğru anlayın ben 32 ncı haftamda çalışabilir raporu almıştım, şu tarihe kadar çalışabilir yazıyordu, ama 37 de çalışamaz almadım, doğum belgesi aldim ok sorun yok ama bana "analık belgesi" lazım , yani 3 ay sora ise başlayacağımı gösterir belgeden bahsediyorum, takipli hastanem, doğum yaptığım yerden almam gerektigini söyledi , acilde doğum yaptığım hastane de takipli yerden alın diyor, tamam biri versin ok, ama benim sorunum, az önce çok iyi bilen bir arkadaştan öğrendim, sistemsel olduğu için , geç aldığımdan dolayı izinlerim yanacakmis düşünsenize, devletin verdiği analık iznimin nerdeyse 2 haftası boşa gidecek, çok moralim bozuldu, benim o belgeyi zamanında duzenlendirmem lazımmış bu durumu yaşayan var mı , bir umutla soruyorum ama..

Masallah kuzuya baya uzun olcak herslde bas olcmu kac cikti

Bizimkide tukuruyo bisey yerken konusuyo. Ben soyle yapiyorm biz yemek yerken mama sandalyesine oturtuyorm biz yerken cok cani istyo yemeklere saldryo resmen eline meyve falan veryorm yiyo. Onceden biraz zorluyodm ters tepti suan hic zorlamiyorm suan daha iyi yiyo acle etmeye gerek yokmus bide cok asiri tok olursada yemiyo asiru ac olursada ben biraz emzirip bi saat aonra falan veryorm bu sekilde daha duzenli oldu gunde iki kez veriyrom bide arada bizle beraber meyve falan yiyo. Yanj yiyo dediysem emiuo isiriyo tukuruyo mama sandalyesine yediriyo sıvıyo mincikliyo sadece seftali ve brokoli alerji yapti onlari ilerde tekrar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…