- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 36
Evet boy uzun gidiyor kilo ortalarda dedi ebemiz. Baş ölçümüz de 43 cmMasallah kuzuya baya uzun olcak hersldebas olcmu kac cikti
Masallah bizimkinin bingildagi kapanmstida o yuzden cok takiuorm bizimkide 42.5 cikti hemen hemen dgerler yakin boy 70.5 cm kilo 8.200 ama bebegim zayf duruyoEvet boy uzun gidiyor kilo ortalarda dedi ebemiz. Baş ölçümüz de 43 cm
Maşallah sizin de kilonuz iyi baş ölçünüzde normal bence. Biz anneler illa takacak birşey buluyoruz ama instagrama baktım mi hele onun çocuğu bunları yapmaya başlamış benimki niye yapmıyor acaba birşeyi mi var. Kıyaslama her yaş da var anlayacağımız. Yeter ki sağlıkları yerinde olsunMasallah bizimkinin bingildagi kapanmstida o yuzden cok takiuorm bizimkide 42.5 cikti hemen hemen dgerler yakin boy 70.5 cm kilo 8.200 ama bebegim zayf duruyo
Insallah saglikli olsunlarda gerisi bosMaşallah sizin de kilonuz iyi baş ölçünüzde normal bence. Biz anneler illa takacak birşey buluyoruz ama instagrama baktım mi hele onun çocuğu bunları yapmaya başlamış benimki niye yapmıyor acaba birşeyi mi var. Kıyaslama her yaş da var anlayacağımız. Yeter ki sağlıkları yerinde olsun
Çok anlamıyorum ama içimden kız geçtiEki Görüntüle 2912757 Merhaba arkadaşlar mart annesi adayı olarak araniza yeni katıldım tecrübeli annelerden teyzelerden cinsiyet tahmini rica edebilirmiyim acaba 14 haftaligiz
Kız gibi sankiEki Görüntüle 2912757 Merhaba arkadaşlar mart annesi adayı olarak araniza yeni katıldım tecrübeli annelerden teyzelerden cinsiyet tahmini rica edebilirmiyim acaba 14 haftaligiz
Gündüz 3 kere 45 dakika ile 1 saat arası uyuyor. Belki daha uzun uyuyacak ama en ufak sese uyanıyor uykusu dağılıyor bu sefer de. Akşamda 8.5 da yatıyor sabaha kadar 3 kere süte kalkıyor işte. Alttan iki dişimiz patlamak üzere uçları çıkmış günlerdir çok huysuz o yüzden hiç mutlu değilSelam kızlar gece uykulari nasıl acaba Birde gündüz uykulari ne durumda bu aylarda kıyas yapmak adına merak ediyorum 4.aydan sonra gündüz uykulari kısaldı aralıksız değilde destekli şekilde ancak devam ediyor 45.dk sonra ya da uyanıyor destek de kat etmiyor bazen
Bizde gündüz aynı bir uyku bazen daha uzun olabiliyor ama gece uykuları tipki dediğiniz gibiydiGündüz 3 kere 45 dakika ile 1 saat arası uyuyor. Belki daha uzun uyuyacak ama en ufak sese uyanıyor uykusu dağılıyor bu sefer de. Akşamda 8.5 da yatıyor sabaha kadar 3 kere süte kalkıyor işte. Alttan iki dişimiz patlamak üzere uçları çıkmış günlerdir çok huysuz o yüzden hiç mutlu değil
Benim oglan duzen karşıtıSelam kızlar gece uykulari nasıl acaba Birde gündüz uykulari ne durumda bu aylarda kıyas yapmak adına merak ediyorum 4.aydan sonra gündüz uykulari kısaldı aralıksız değilde destekli şekilde ancak devam ediyor 45.dk sonra ya da uyanıyor destek de kat etmiyor bazen
Sap kisimlarini kesip kabugunu alacali kesip veriyorm butun sekilde diger turlu koparir tabiSalatalığı parcalamiyor mu? Havuç veriyorum birde taze fasulyeyi dondurup eline veriyorumsalatalığı koparıyor oğlum korkuyorum vermeye
Damaklariyla onuda parçalıyor oğlum.Sap kisimlarini kesip kabugunu alacali kesip veriyorm butun sekilde diger turlu koparir tabi
Yat kalk yapmak cok kötü oluyor. Dışı falan çıkacaksa huzursuzluktan da kalkıyor. Bir yerde okudum 6 ile 15 aylar arasında ayrılık korkusundan da uyanıyorlarmış. Oğlum kucağıma aldığımda uykuya devam.ediyor.Benim oglan duzen karşıtıNe yaptıysam düzene sokamiyorum.kendisi gündüz ne zaman uyumak istiyorsa uyuyor 4 kere uyuyor 1 tane uzun diğerleri kısa.gece geç yatma problemi vardı.1 gibi falan uyuyordu sabaha kadar bı daha kalkmiyordu.1 2 hafta olacak 12den önce yatmaya başladı ama bu seferde habire kalkıyor
Gece geç yatmasi kadar sürekli kalkması da çook zormuş.
Hayirli olsun yeni bakıcıniz insallah anlasirsiniz da değişmez çocukların düzeni cok etkileniyor.Bizde gündüz aynı bir uyku bazen daha uzun olabiliyor ama gece uykuları tipki dediğiniz gibiydi
sürekli bu sira bakıcı degişti ptesi yeni biri başladı ona bağlıyorum gece 3 gündür sık uyanıyor ve emme dışında direk uykuşu da dağılıyor normalde gözünü açamazdi geceleri
Darısı başımıza bizimde sisti damakları huzuru kaçtı sürekli el ağızda ve salya akıtıyor. Geçen gun camasirlarini katılıyordum bulmuş çorabı onunla oyalıyor sanallarını Kiyamam.Gündüz 3 kere 45 dakika ile 1 saat arası uyuyor. Belki daha uzun uyuyacak ama en ufak sese uyanıyor uykusu dağılıyor bu sefer de. Akşamda 8.5 da yatıyor sabaha kadar 3 kere süte kalkıyor işte. Alttan iki dişimiz patlamak üzere uçları çıkmış günlerdir çok huysuz o yüzden hiç mutlu değil
Gece 2 yada 3 saatte bir uyanıyor 2 kere uyanmış oluyoruz bu saatlerde uyuyo memede uyuyo gündüzleri sallayarak uyutuyorum en fazla 1 saat uyuyoSelam kızlar gece uykulari nasıl acaba Birde gündüz uykulari ne durumda bu aylarda kıyas yapmak adına merak ediyorum 4.aydan sonra gündüz uykulari kısaldı aralıksız değilde destekli şekilde ancak devam ediyor 45.dk sonra ya da uyanıyor destek de kat etmiyor bazen