2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Allah sifanızı versin insallah sıkıntısız atlatırsınız.

Eşimin annesi amcası yengesi halası korona oldular o hafta sonu bizide cagiriyorlardi iyiki gitmemisiz..babaannesi kanser hastasıydı onada bulaştı bugun vefat etti. Aman ekstra dikkat edelim.çocuklar icin korkuyorum . Benim kizimda anaokuluna başlayacak başladık takviye kullanmaya
Çörekotu yağını valla karıştırıp veriyorum oksurugu vardi mucize gb geçti. Inanamadim. Propolis aldk birde omega 3 istiyor doktora danıştık kullanabilirsiniz dedi. Haftada 1 gun balık bazen yiyor bazen yemiyor en az 2 gun kullanmaliymisiz

Gece boyunca mızmızdı 7 de uyandı uykusuzlugun dibindeyim.bu aralar evide cok boşladım temizim.yapiyorum koltuk cam dolap sildim.agir ağı yapıyorum.
Karanfilli yağı yapacağım.birdr
Yaa bizim ozellikle son iki haftadr hic uyku yok hele ki su son 3 gundur uykuszluktan öluyorm gece aglouo kendini bi saga atyo bi sola napcagmi blmiyo emmek istemiuo ek gidada istemiuo

Çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsiniz inşallah aşıların tam miydi senin. Calpolu içer içmez kusuyorsa tekrar verebilirsin

Gözünüz aydın darısı başımıza bizim gelen giden yok hatları baya belli olmuş ama. Oturma konusunda bizde öyleyiz sepetin içini oturtuyorum bende sağa sola yalpalansa da düşmüyor en azından

Geçmiş olsun Allah sifanızı versin insallah sıkıntısız atlatırsınız.
Amin inşallah canım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsiniz inşallah aşıların tam miydi senin. Calpolu içer içmez kusuyorsa tekrar verebilirsin
Teşekkür ederim canım amin inşallah bugün daha iyiyiz şükür.. Aşı olmadım hiç.. Aynen içer içmez kusuyor kustuktan sonra denemek iyi fikir sağ olasın

Başınız saolsun cnm. Ve geçmiş olsun inşallah

Başınız sağolsun
Kizlar meme reddi yasiyorm cok moralm bozuk gunduz hicbi sekilde almiyo tavsiyesi olan varmi
Bende ay bu şeyi yaşıyorum gece uymalıyken emiyo gündüz de sagip veriyorum
Kızlar uzun Bi aradan sonra herkese mrb. Bebişler nasıl?
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın

Kızlar benim bebiş uyurken sürekli yüz üstü dönüyor ben ceviriyorum o yine dönüyor zararı olur mu ki hıc yüz üstü unutmamıştım

Kızlar merhaba bizde doktora gittik iki gün önce 5 ay beş günlüktük bana ek gıdaya başla dedi Avrupa’da 5.ayda başlatılıyormuş ayrıca destekli oturtmaya da başla tembellik yapmasın dedi bizde kabak tadimindayiz ama zormuş bu işler

Ne zmandir sagarak veriyosun birde emzik biberon kullaniuomsn
Emzik biberon kullanıyorum daha 1 haftadır emmek istemiyor sağıp veriyorum
Bende başladım benim ki kabak sevdi patates sevmedi bende destekli oturtmaya başladım

Sağolun kizlar Allah kimseyi çıkmazda bırakmasın. Evlatlarının Hic Biri yanına gelemedi hepsi ağır geçirince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…