- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Geçmiş olsun Allah sifanızı versin insallah sıkıntısız atlatırsınız.Kızlar slm nasılsınız dünden beri ateşim var parolla düşüyor sonra tekrar başlıyor sanırım covid oldum annemdeym o poztf çıkmıştı izole de olsa Bi şekilde oğlumla bana da geçti şimdi kızımın da ateşi çıkıyor calpol u kusuyor ne yapabilirim
Yaa bizim ozellikle son iki haftadr hic uyku yok hele ki su son 3 gundur uykuszluktan öluyorm gece aglouo kendini bi saga atyo bi sola napcagmi blmiyo emmek istemiuo ek gidada istemiuoGece boyunca mızmızdı 7 de uyandı uykusuzlugun dibindeyim.bu aralar evide cok boşladım temizim.yapiyorum koltuk cam dolap sildim.agir ağı yapıyorum.
Karanfilli yağı yapacağım.birdr
Çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsiniz inşallah aşıların tam miydi senin. Calpolu içer içmez kusuyorsa tekrar verebilirsinKızlar slm nasılsınız dünden beri ateşim var parolla düşüyor sonra tekrar başlıyor sanırım covid oldum annemdeym o poztf çıkmıştı izole de olsa Bi şekilde oğlumla bana da geçti şimdi kızımın da ateşi çıkıyor calpol u kusuyor ne yapabilirim
Gözünüz aydın darısı başımızaMrb 6. Ayimizi ufak bi dis ile karsiladik kizimin disi cikiyor igne ucu kadr disari cikti sol alt disi sag tarafta geliyorm diyor resmen bembeyaz gozukuyor haff atesimz var 2 gundr 1 haftadir kulagini cekistiriyordu ordan anlamistm cok sevindik disi goruncebebegi desteksiz oturan varmi bizmki oturma konusunda cok tembel destekli bile saga sola gidiyor
Amin inşallah canım teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah sifanızı versin insallah sıkıntısız atlatırsınız.
Teşekkür ederim canım amin inşallah bugün daha iyiyiz şükür.. Aşı olmadım hiç.. Aynen içer içmez kusuyor kustuktan sonra denemek iyi fikir sağ olasınÇok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsiniz inşallah aşıların tam miydi senin. Calpolu içer içmez kusuyorsa tekrar verebilirsin
Başınız saolsun cnm. Ve geçmiş olsun inşallahEşimin annesi amcası yengesi halası korona oldular o hafta sonu bizide cagiriyorlardi iyiki gitmemisiz..babaannesi kanser hastasıydı onada bulaştı bugun vefat etti. Aman ekstra dikkat edelim.çocuklar icin korkuyorum . Benim kizimda anaokuluna başlayacak başladık takviye kullanmaya
Çörekotu yağını valla karıştırıp veriyorum oksurugu vardi mucize gb geçti. Inanamadim. Propolis aldk birde omega 3 istiyor doktora danıştık kullanabilirsiniz dedi. Haftada 1 gun balık bazen yiyor bazen yemiyor en az 2 gun kullanmaliymisiz
Başınız sağolsunEşimin annesi amcası yengesi halası korona oldular o hafta sonu bizide cagiriyorlardi iyiki gitmemisiz..babaannesi kanser hastasıydı onada bulaştı bugun vefat etti. Aman ekstra dikkat edelim.çocuklar icin korkuyorum . Benim kizimda anaokuluna başlayacak başladık takviye kullanmaya
Çörekotu yağını valla karıştırıp veriyorum oksurugu vardi mucize gb geçti. Inanamadim. Propolis aldk birde omega 3 istiyor doktora danıştık kullanabilirsiniz dedi. Haftada 1 gun balık bazen yiyor bazen yemiyor en az 2 gun kullanmaliymisiz
Bende ay bu şeyi yaşıyorum gece uymalıyken emiyo gündüz de sagip veriyorumKizlar meme reddi yasiyorm cok moralm bozuk gunduz hicbi sekilde almiyo tavsiyesi olan varmi
Merhaba canım iyiyim sen nasılsınKızlar uzun Bi aradan sonra herkese mrb. Bebişler nasıl?
Eh işte şöyle böyle. tayinimiz çıktı ev taşımadayız. Cok sıcak Bi yandan.ev taşıması bu kadar zor mu olurmuş yaBaşınız sağolsun
Bende ay bu şeyi yaşıyorum gece uymalıyken emiyo gündüz de sagip veriyorum
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın
Taşınmak zor iş kolay gelsin nereye çıktı tayininiz çok sıcak var gerçektenEh işte şöyle böyle. tayinimiz çıktı ev taşımadayız. Cok sıcak Bi yandan.ev taşıması bu kadar zor mu olurmuş ya
Ne zmandir sagarak veriyosun birde emzik biberon kullaniuomsnBaşınız sağolsun
Bende ay bu şeyi yaşıyorum gece uymalıyken emiyo gündüz de sagip veriyorum
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın
Bizimki hep yuz ustu uyuyo bi aydirKızlar benim bebiş uyurken sürekli yüz üstü dönüyor ben ceviriyorum o yine dönüyor zararı olur mu ki hıc yüz üstü unutmamıştım
Emzik biberon kullanıyorum daha 1 haftadır emmek istemiyor sağıp veriyorumNe zmandir sagarak veriyosun birde emzik biberon kullaniuomsn
Bende başladım benim ki kabak sevdi patates sevmediKızlar merhaba bizde doktora gittik iki gün önce 5 ay beş günlüktük bana ek gıdaya başla dedi Avrupa’da 5.ayda başlatılıyormuş ayrıca destekli oturtmaya da başla tembellik yapmasın dedi bizde kabak tadimindayiz ama zormuş bu işler
Benimkinin hic niyeti yok oturmaya tembel babası gibiEmzik biberon kullanıyorum daha 1 haftadır emmek istemiyor sağıp veriyorum
Bende başladım benim ki kabak sevdi patates sevmedibende destekli oturtmaya başladım