2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah bizimkinin bingildagi kapanmstida o yuzden cok takiuorm bizimkide 42.5 cikti hemen hemen dgerler yakin boy 70.5 cm kilo 8.200 ama bebegim zayf duruyo
Maşallah sizin de kilonuz iyi baş ölçünüzde normal bence. Biz anneler illa takacak birşey buluyoruz ama instagrama baktım mi hele onun çocuğu bunları yapmaya başlamış benimki niye yapmıyor acaba birşeyi mi var. Kıyaslama her yaş da var anlayacağımız. Yeter ki sağlıkları yerinde olsun

Maşallah sizin de kilonuz iyi baş ölçünüzde normal bence. Biz anneler illa takacak birşey buluyoruz ama instagrama baktım mi hele onun çocuğu bunları yapmaya başlamış benimki niye yapmıyor acaba birşeyi mi var. Kıyaslama her yaş da var anlayacağımız. Yeter ki sağlıkları yerinde olsun
Insallah saglikli olsunlarda gerisi bos

20210907_191439.jpg
Merhaba arkadaşlar mart annesi adayı olarak araniza yeni katıldım tecrübeli annelerden teyzelerden cinsiyet tahmini rica edebilirmiyim acaba 14 haftaligiz

Eklentiler

• IMG-20210831-WA0006.jpeg
    IMG-20210831-WA0006.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 16
Selam kızlar gece uykulari nasıl acaba Birde gündüz uykulari ne durumda bu aylarda kıyas yapmak adına merak ediyorum 4.aydan sonra gündüz uykulari kısaldı aralıksız değilde destekli şekilde ancak devam ediyor 45.dk sonra ya da uyanıyor destek de kat etmiyor bazen

Selam kızlar gece uykulari nasıl acaba Birde gündüz uykulari ne durumda bu aylarda kıyas yapmak adına merak ediyorum 4.aydan sonra gündüz uykulari kısaldı aralıksız değilde destekli şekilde ancak devam ediyor 45.dk sonra ya da uyanıyor destek de kat etmiyor bazen
Gündüz 3 kere 45 dakika ile 1 saat arası uyuyor. Belki daha uzun uyuyacak ama en ufak sese uyanıyor uykusu dağılıyor bu sefer de. Akşamda 8.5 da yatıyor sabaha kadar 3 kere süte kalkıyor işte. Alttan iki dişimiz patlamak üzere uçları çıkmış günlerdir çok huysuz o yüzden hiç mutlu değil

Gündüz 3 kere 45 dakika ile 1 saat arası uyuyor. Belki daha uzun uyuyacak ama en ufak sese uyanıyor uykusu dağılıyor bu sefer de. Akşamda 8.5 da yatıyor sabaha kadar 3 kere süte kalkıyor işte. Alttan iki dişimiz patlamak üzere uçları çıkmış günlerdir çok huysuz o yüzden hiç mutlu değil
Bizde gündüz aynı bir uyku bazen daha uzun olabiliyor ama gece uykuları tipki dediğiniz gibiydi
sürekli bu sira bakıcı degişti ptesi yeni biri başladı ona bağlıyorum gece 3 gündür sık uyanıyor ve emme dışında direk uykuşu da dağılıyor normalde gözünü açamazdi geceleri

Benim oglan duzen karşıtı 🙈 Ne yaptıysam düzene sokamiyorum.kendisi gündüz ne zaman uyumak istiyorsa uyuyor 4 kere uyuyor 1 tane uzun diğerleri kısa.gece geç yatma problemi vardı.1 gibi falan uyuyordu sabaha kadar bı daha kalkmiyordu.1 2 hafta olacak 12den önce yatmaya başladı ama bu seferde habire kalkıyor 🙈
Gece geç yatmasi kadar sürekli kalkması da çook zormuş.

Benim oglan duzen karşıtı 🙈 Ne yaptıysam düzene sokamiyorum.kendisi gündüz ne zaman uyumak istiyorsa uyuyor 4 kere uyuyor 1 tane uzun diğerleri kısa.gece geç yatma problemi vardı.1 gibi falan uyuyordu sabaha kadar bı daha kalkmiyordu.1 2 hafta olacak 12den önce yatmaya başladı ama bu seferde habire kalkıyor 🙈
Gece geç yatmasi kadar sürekli kalkması da çook zormuş.
Yat kalk yapmak cok kötü oluyor. Dışı falan çıkacaksa huzursuzluktan da kalkıyor. Bir yerde okudum 6 ile 15 aylar arasında ayrılık korkusundan da uyanıyorlarmış. Oğlum kucağıma aldığımda uykuya devam.ediyor.

Bizde gündüz aynı bir uyku bazen daha uzun olabiliyor ama gece uykuları tipki dediğiniz gibiydi
sürekli bu sira bakıcı degişti ptesi yeni biri başladı ona bağlıyorum gece 3 gündür sık uyanıyor ve emme dışında direk uykuşu da dağılıyor normalde gözünü açamazdi geceleri
Hayirli olsun yeni bakıcıniz insallah anlasirsiniz da değişmez çocukların düzeni cok etkileniyor.

Darısı başımıza bizimde sisti damakları huzuru kaçtı sürekli el ağızda ve salya akıtıyor. Geçen gun camasirlarini katılıyordum bulmuş çorabı onunla oyalıyor sanallarını Kiyamam.

Gece 2 yada 3 saatte bir uyanıyor 2 kere uyanmış oluyoruz bu saatlerde uyuyo memede uyuyo gündüzleri sallayarak uyutuyorum en fazla 1 saat uyuyo

Takvime göre atak döneminde ve sekiz günü daha varmış yeni öğrendiği şeylerle orantili oluyor bana kalırsa uyku düzeni elleriyle nesneleri tutmayı öğrendi surekli açma kapama hareketi yapıyor birde sağa sola dönce derken heyecanlı uykuyu falan unuttu normalde 4 aya kadar uykusu gayet iyiydi bakalım bir hafyaso kalmis atak döneminin takvime göre
Merak ettim bu arada el hareketi var mı sizinkiler de de yoğun oalrak sirekli ellerini açıp akapayip kavrama hareketi yapıyor uykıta geçerken bile o şekilde

İyi geceler kızlar, ben de ne zamandır mart annelerine yazmadım. Bebeklerinizin durumu nasıl? Uyku durumu bizde sıkıntılı bu aralar. Geçen hafta ateşi çıkmıştı 39 dereceye, acile götürdüm, tahlillerde hiçbşr sıkıntı çıkmadı, muayenede de gayet sağlıklı çıktı dişlerinden dolayı ateşi çıkabilir dedi doktor. Ondan önce de emeklemeye çalışıyordu, hep yerde kaya kaya kendini ite itr bacağını atmaya çalışarak ilerliyor dönüyor, uyurken de aynj şeyi yapmaya çalıştığı için dalmakta zorlanıyordu, şimdi iyice zorlaştı, ateşi çıktığından beri zor uyutuyorum, uyusa da yatırdığım gibi kalkıyor, ileri ileri kayıyor, tekrsr uyutunca da uykudan korkar gibi ağlayıp beni arıyor etrafında ve nornaöde en geç 23.30 da yatan hiç uyanmadan sabah kalkan çocuk şimdi 1.30 da 2 de yatıyor. Günde 3 4 kere uyku yapıyor ama en uzun uykusu taş çatlasa 2 saat ama genelde 5 dk ile 30 dk arasında uyanıyor. 😭😭

X