2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bol su icirin ek gida donemnde hakiki zeytin yagi kullanin nisastali urunler malesf bebeklerde kabizliga neden oluyo bikac gun nisasta icern seyler yedirmeyin lifli gidalar verin

Zeytin yağı verebilirsin her gün bir çay kaşığı
Mamasının içine bile katıyorum zeytinyağı sebze püresi verdiğimde de gezdiriyorum biraz suyu az içiyor ondan mı oluyor anlamadım

Oh çok güzel haber sizin adınıza sevindim canım inşallah peynir de sorunsuz atlatırsın bizde evde uyduk diyete sonra kv annem de bozuldu ama şükür alerjik, durum da kalmadı geçti nasıl oldu bilmiyorum

Oh çok güzel haber sizin adınıza sevindim canım inşallah peynir de sorunsuz atlatırsın bizde evde uyduk diyete sonra kv annem de bozuldu ama şükür alerjik, durum da kalmadı geçti nasıl oldu bilmiyorum
Vücut unutuyor canım o yüzden

Yaa insallah gecicidir hic uyuyamiyorm ppzisyon degstryorm 5 dakka o sekilde yatyo kafasini bi oraya atyo bi oraya geliyo beni tirmaliyo arkami falan donunce

Bu aralar bizimki gecede aglamaya basladi birden acaba dis mi agri falan yapiyo

Merhaba kizlar.oglum bugün 5aylik kakasini haftada bir yapiyor.doktot normal diyor sadece anne sütü.sikintili gibide degil ama ben huzursuzum.zaten epey gazli bir bebek hala devam ediyor.Sizde durumlar nasil?

Mamasının içine bile katıyorum zeytinyağı sebze püresi verdiğimde de gezdiriyorum biraz suyu az içiyor ondan mı oluyor anlamadım
Yeni geçiyoruz ek gıdaya bağırsaklari yavaş yavaş alışır canim oğlum da aynı oldu. Kabak koyuyorum çorbasına. Zeytinyağı illaki katıyorum bol su birde

Merhaba kizlar.oglum bugün 5aylik kakasini haftada bir yapiyor.doktot normal diyor sadece anne sütü.sikintili gibide degil ama ben huzursuzum.zaten epey gazli bir bebek hala devam ediyor.Sizde durumlar nasil?
Bizde sadece anne sütü alırken 5 günde bile yapsa cıvık oluyordu şimdi ek gıda devam sütü derken kabız oluyoruz
Yeni geçiyoruz ek gıdaya bağırsaklari yavaş yavaş alışır canim oğlum da aynı oldu. Kabak koyuyorum çorbasına. Zeytinyağı illaki katıyorum bol su birde
Kabağı sevemedik hiç geçen avakado verdim nasıl yedi onu kakasını da yumuşatmış. Eskiden a101 lerde olurdu şimdi bulamıyorum. Ek gıda dönemi zor insan ne vereceğini şaşırıyor

Evet avakado sık görürdüm yok şimdi.tarim.kredi koop markette vardi esim 4 tane almış bebeğin dışında yiyen de yok. Bizde salatalara koyduk.dilim.dilim.katiorum ben yarısını birden vermedim

Valla blmiyormki ilk bebegim hic anlamiyorm dis konusnu surekli bizide isirmya calisiyo ama bayadr boyle
Gece boyunca mızmızdı 7 de uyandı uykusuzlugun dibindeyim.bu aralar evide cok boşladım temizim.yapiyorum koltuk cam dolap sildim.agir ağı yapıyorum.
Karanfilli yağı yapacağım.birdr

Kızlar slm nasılsınız dünden beri ateşim var parolla düşüyor sonra tekrar başlıyor sanırım covid oldum annemdeym o poztf çıkmıştı izole de olsa Bi şekilde oğlumla bana da geçti şimdi kızımın da ateşi çıkıyor calpol u kusuyor ne yapabilirim

Çok geçmiş olsun fitil varsa fitil deneyin.Aşınız var mıydı? Doktora danışmakta fayda var. Ilık duş da iyi gelebilir

Mrb 6. Ayimizi ufak bi dis ile karsiladik kizimin disi cikiyor igne ucu kadr disari cikti sol alt disi sag tarafta geliyorm diyor resmen bembeyaz gozukuyor haff atesimz var 2 gundr 1 haftadir kulagini cekistiriyordu ordan anlamistm cok sevindik disi gorunce bebegi desteksiz oturan varmi bizmki oturma konusunda cok tembel destekli bile saga sola gidiyor

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bize inşallah bizimki de 5.ayı geciyo yavaş yavaş, kulak çekme gece ağlama hepsi var beklıyoz bakım çıkınca biraz rahatlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…