2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de aynı durumlar söz konusu araştırdım 6 ve 10 ay arası yeni şeyler emekleme elleriyle kavrama vs hareketlerini öğrendiği için uyanıp sürekli dememeler yapmak istiyorlarmis haliyle uykular bölük porçuk ve normalde ağlamazdi uyanınca ağlama durumları da aynı yeni şeylere heyecan dorukta

Aynı benim ki öle günlerdir derin uykum yok

Hem de çok kötü mahvoldum.hep memede olmak istiyor gece. Emse canıma minnet .biraz emip uyuyor ama yerine koyduğum gibi ağlıyor.
Gündüz desen 1 saatte bir emmek istiyor.emzirmesem kıyamet kopuyor.
Doktor dişleri oturmuş çıkar dedi ama salya falan yok.ablasi gibi geç çıkaracak gibime geliyor

Son düzenleme:
Kızım daha 5 ay 10 günlük. Aslında 4,5 aylıkken emekleme çabaları başladı. Şimdi oturmaya çalışıyor kendi kendine ama oturamıuor bir eliyle doğruluyor yarım oturuyor sonra geri düşüyor. Ağlama şekli bile değişti, bum bum bummm, emememem diye ağlıyor Daha anlamlı bakıyor daha çok anlıyormuş gibi. Maşallah çok hareketli. Arkamı döndüğğm gibi ya koltuğun altına giriyor ya tv ünitesinin altına. Bugün de sehpalara taktı kafayı.

Masallah tüm kuzucuklara benimki herseyden hemen anlıyor hep ağlıyor 5 dk yanından ayrılamıyorum uykuları kuş uykusu en fazla yarn saat uyuyor gündüz gece daha iyi emekliyoruz biz artık salonda bırakıyorum bi bakıyorum mutfağa gelmis gülüyor düşe kalka öğrendi sükür sanırım dişten dolayı hep huzursuz hep eli ağzında bütün gün uğraşıyorum gece artık tüm enerjim bitiyor cok yorgunum

Maşallah bebeklerde gelişim olarak birgün bile farkediyor hergün değişik birseyler öğreniyorlar Allaha emanetler

Maşallah emeklemeye başlamış bizimki kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama emekleme yok popoyu kaldırıyor göbek kalkmayinca gidemiyor yazık. Gündüz uyku süreleri bizimde kısaldı uyanıkken de yanından ayrıldım mi başlıyor ağlamaya hiç iş yapamıyorum. Oğlum okula başladı bir de hangisiyle ilgileneceğimi şaşırdım bende

Bende aynıyım artik mutfakta mama sandalyesinde odalarda yürütece koyuyorum yarım saat bakınıyoruz çekmece acipkapiyor. Kizim okula gittiği icin çamaşır ütü bitmiyor geldiği de aç geliyor gun nasil geçiyor anlamıyorum ise başladığımda daha zor olacak 2 cocukla

Çalışan oldu mu eminim daha da zordur. Çalışmadığım halde zorlanıyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Beslenmemiz var bir de kek poğaça börek istiyor öğretmen işimin gücümün arasında onunla uğraşıyorum kısacası of off

Kızlar yoğurt makinası kullanan var mi gerekli mi weewell marka önerilmiş dijital olan ya da kiwi ama
Kararsızım kendim tek cocukla
Ev hanımı ilken yetişemiyorum aşırı huysuz bi cocuk tek basına oyalanmayı sevmiyor mama sandalyesinde bile yanındayken kucak istemeye başladı yoğurt yapmam mümkün değil anlaşılan zamanla yarıştığım için

Guanydin kizalr.uykuya geçiş çok daha çabuk ve sorunsuz 2 gündür ciddi anlamda uykuları da düzeldi suşi uzmadi ama direniyor uykuya sakinlesti atak dönemiydi takvime göre zaten şükür bitiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…