2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Başta benimkide öyleydi. Dönmeye erken basladi ama pratikleşmesi uzun sürdü. Bugünde kurtaramadigi kolunu kurtarmayı öğrendi.
Damak olayiniza cok güldüm 😂 birebir yaşıyoruz😄 Çok cabuk sıkılyor bebisler yakında alışır annesi 😍

Kıvrıla kvrıla baya gidiyor bizimkide. Ben hayret ettim sakin bebek bekliyordum nebileyim bana benzer saniyordum babasina benzemis sanirim çok kıpırdak anca uyuyunca dinleniyor😂
Aman bana çekmesin zaten vücudumda dikişsiz bi yer yok 😅

Alerjik bebegi olan annelere sorum olacak. Dün yoğurt yiyordum dayanamadim mini minnacık kızıma da verdim. 1 çay kasiginin 1/4ü kadar belki. Dün 4 kere kaka yapti 4.ye kadar dikkatimi ceken birsey olmadi ama o son kakada ufacik bir kan vardı. Bebegimin alerjisi olabilir mi? Alerjisi olsaydi benim yedigim içtiğimden de sıkıntı yaşardı diyorum bir yandan. Bu neyin nesi anlayamadım. Bilgisi olabilecek biri yardımcı olabilir mi🤔
Alerji zaten doğdu doğalı var canım kiminin 3 ayda kiminin 6.ayda kiminin 1 yaş sonrası bile oraya çıkabiliyor maalesef. Kan olmayana kadar zaten alerji var demiyorlar 🙄

Alerji zaten doğdu doğalı var canım kiminin 3 ayda kiminin 6.ayda kiminin 1 yaş sonrası bile oraya çıkabiliyor maalesef. Kan olmayana kadar zaten alerji var demiyorlar 🙄
Ah dogru sizde basindan beri vardi 🙈
Kan kipkirmizi degildi nasil desemki pütürlü kirmizi pembe arasi ama kirmiziya yakin 🤔 yani yogurt verdigim gun olmaai tesaduf olamaz diye dusunuyorum birdaha olmadi ama kakasinda. Sadece inek sütüne de alerji olabiliyormus biraz okudugum kadari ile. Fakat bende mayalanmis urunler yogurt süt tüketiyorum bebegime bir zarari olmuyordu kendisi yiyince boyle birsey yasadik. Insallah alerji yoktur

Merhaba canım nasılsın diyet nasıl gidiyor ilerleme var mı Bi ara açmıştın sonra tekrar başlamıştınn ek gıda durumları nasıl

Birsey soracagim hanimlar benim kızım sırt üstü şekilden yüz üstüne dönüyor ama geri sırt üzeri dönemiyor sizde durumlar ne 🤔😄
Tekrar sırtı ustu dönemıyor karnının ustunde döne döne gıdıo
Bilmem.ki bana da fazla geldi 50 cm doğdu dersek 100 cm biraz zor 😀😀68 cm di en son ay sonunda.ihtimali yok. 😀
Brz ımkansızca olmus:) bızımkı 54 cm dogdu suan 71 cm 5 ay 13 günlük 😂

Kizlar gece bebegim dogru duzgun hic uyumuyo kendini gozu kapali bi saga atiyo bi sola surekli gece yuvarlanuyo ayni pozisyonda 5 dakika durmuyo kimil kimil ama gozleri kapali napacagmi sasrdm uykusuzluktan ölmk uzereyim bi besige aliyorm bi yanima hicbiri fayda etmiyo karni tok beyaz gurultu aciyirm yok

Kizlar gece bebegim dogru duzgun hic uyumuyo kendini gozu kapali bi saga atiyo bi sola surekli gece yuvarlanuyo ayni pozisyonda 5 dakika durmuyo kimil kimil ama gozleri kapali napacagmi sasrdm uykusuzluktan ölmk uzereyim bi besige aliyorm bi yanima hicbiri fayda etmiyo karni tok beyaz gurultu aciyirm yok
Canım bebekler yeni öğrendikleri şeyleri uykularında da yapmak istermiş bazen, bizimki de bi ara bacak kaldırıyordu sürekli bacakları havada tam yere düşeceği zaman uyanıyordu haydı tekrar kaldırıyordu gözler kapalı ama dalamıyordu geciçi oldu ama şimdi bıraktı 😊

Ben de geçen hafta götürdüm, bana da 1,5 yaşında tekrar göz muayenesi yaptırın, ailede göz kayması, şaşılık, gözde bozukluk vs var mı diye sordu. Bende yok dedim. Bebeğim gözleri şaşı değil, kaymıyorda.
Bana da sordu. Tekrar muayne olsun dddi 6 ay 1 sene sonra. Kendi doktorum da 10 cocuktan 8inde cikiyor sonra kayboluyo bu zamanlarda telasa gerek yok tekrar bakariz ilerde dedi

Benimki de ayni sekilde yatakta 4 donuyoruz:) uyuyo gibi ama surekli dönuyo, popoyu kaldirio emekler pozisyonda ama daha emeklemiyor. Huy degistirdi

Benimki de ayni sekilde yatakta 4 donuyoruz:) uyuyo gibi ama surekli dönuyo, popoyu kaldirio emekler pozisyonda ama daha emeklemiyor. Huy degistirdi
Benimki de öyle ben o durumlarda yatma pozisyonunu değiştiriyorım veya emzirmeye çalışıyorum o an düzeliyor. Gündüzleri durmamaya başladı sürekli emeklemeye çalışıyo kendini kaldırıyo bacağını atıyo ama ellerini atamadığı için sinirleniyo geri geri gidiyo veya kendini öne atıyo 🤣 ve mızmızlanıyor sürekli.

Benimki de öyle ben o durumlarda yatma pozisyonunu değiştiriyorım veya emzirmeye çalışıyorum o an düzeliyor. Gündüzleri durmamaya başladı sürekli emeklemeye çalışıyo kendini kaldırıyo bacağını atıyo ama ellerini atamadığı için sinirleniyo geri geri gidiyo veya kendini öne atıyo 🤣 ve mızmızlanıyor sürekli.
Ne acelesi var bu bebeklerin yuruyeceksiniz zaten yavaş yavaş kesfedin😀benimki bu aralar gece sürekli uyanıyor gunduz uykusu zaten yarim saat hatta bu ara 20 dk oynatmama az kaldi doktorum nerdeeeee. Eşime dün 1 saat verdim hemen aradı hic durmuyormus sürekli gezmek istiyormuş.mus ağlayıp.ciglik atıyormuş. Ben bütün gun mücadele veriyorum görmuyor

Gece birde konuşuyor aguluağulu bugulu gözleri kapalı konuşuyor bizimki. Kucağına alacaktım gözleri kapalı olunca almadım. Her uyandiginda kucağa almıyorum.brn emzik verip yatis yönünü değiştiriyorum.

Gece bu aralar oğlum cok sik uyanip emiyor kizlar doktor 5 saat arayla emzir demişti 5 saat uyuduğu görülmemiş şey. Siz neler yapıyorsunuz? Gece muhallebi tarzı besleyip uyur diyenler var kararsizim henüz hic yapmadım muballebi

Ne acelesi var bu bebeklerin yuruyeceksiniz zaten yavaş yavaş kesfedin😀benimki bu aralar gece sürekli uyanıyor gunduz uykusu zaten yarim saat hatta bu ara 20 dk oynatmama az kaldi doktorum nerdeeeee. Eşime dün 1 saat verdim hemen aradı hic durmuyormus sürekli gezmek istiyormuş.mus ağlayıp.ciglik atıyormuş. Ben bütün gun mücadele veriyorum görmuyor
Aynısı aynısı. 👍🏻👍🏻👍🏻 Benim bebeğim de öyle. Çıldırmak üzereyim.

Ah dogru sizde basindan beri vardi 🙈
Kan kipkirmizi degildi nasil desemki pütürlü kirmizi pembe arasi ama kirmiziya yakin 🤔 yani yogurt verdigim gun olmaai tesaduf olamaz diye dusunuyorum birdaha olmadi ama kakasinda. Sadece inek sütüne de alerji olabiliyormus biraz okudugum kadari ile. Fakat bende mayalanmis urunler yogurt süt tüketiyorum bebegime bir zarari olmuyordu kendisi yiyince boyle birsey yasadik. Insallah alerji yoktur
Yani başka birşey vermiş olsaydın kırmızı o olabilir diyebilirdim ama diyosun ki sadece onu verdiğim gün oldu. 3 gün kuralı dene istersen 3 gün ver her gün bir öncekinden biraz fazla ver kaka takibi yap ancak öyle anlarsın canım inşallah yoktur yoksa meşakkatli bir yol

Merhaba canım nasılsın diyet nasıl gidiyor ilerleme var mı Bi ara açmıştın sonra tekrar başlamıştınn ek gıda durumları nasıl
Merhaba canım biz diyeti açtık şükür güzel ilerliyoruz yoğurt ayran yiyebiliyoruz ikimizde bugün peynir denedim bakalım onu denicez 3 gün onuda atlatırsak tamamen diyeti açıcam siz naptınız nasıl gidiyor

Kızlar benim kız ilk 3 ay sadece anne sütü aldığı için 5 gün bile yapmasa kakası cıvık olurdu. Ama son 3 aydır devam sütü ağırlıklı besleniyor ek gıdaya da başladık tabi hergun kakasını yapsa bile katı zorlanarak yapıyor. Az önce kayısı suyu verdim başka neler yapabilirim

Kızlar benim kız ilk 3 ay sadece anne sütü aldığı için 5 gün bile yapmasa kakası cıvık olurdu. Ama son 3 aydır devam sütü ağırlıklı besleniyor ek gıdaya da başladık tabi hergun kakasını yapsa bile katı zorlanarak yapıyor. Az önce kayısı suyu verdim başka neler yapabilirim
Bol su icirin ek gida donemnde hakiki zeytin yagi kullanin nisastali urunler malesf bebeklerde kabizliga neden oluyo bikac gun nisasta icern seyler yedirmeyin lifli gidalar verin

Zeytin yağı verebilirsin her gün bir çay kaşığı

X