Bebegi az kilo almis diye bir ayı deli gibi cabalayarak ve tamamen cuvallamis bir anne olarak yaziyorum ben de gecen ay 200 gr aldigi icin mamaya basladim, mama verdigim icin bebegim az emdi ve sutum azaldi ve de bebegimin memeyle iliskisi oldukca azaldi. Sonucta bu ay da 350 gr aldi. Tum bu negatiflikler 150 gr icin miymis diye uzuluyorumGünaydın kızlar nasılsınız. Geçen gün Dr kontrolümüz vardı benim kız yine doğru düzgün kilo almamış 3 aydır 300 gramdan fazla almıyor 70 cm boy 7300 kilosu ek gıdaya başla dedi dedim tadımlara başlamıştım zaten. Demir d vitaminini ver bir daha ki aya da kan tahlili yapalım dedi. Bizim birde doğduğumuz bu yana hırıltımız var bu sıcaklarda daha da arttı ağızdan damla verdi sabah akşam baya fayda etti rahat uyuyor en azından. Hazır hiç birşey verme Kendin yap dedi dün bebe bisküvisi yaptim sert oldu yalnız hazırlari süte at saniyesinde eriyor içinde kimbilir neler var tabi
Sizin bebeginizin kilosu da boyu da oldukca iyi masallah. Hic takilmayin. Bu konuda doktorlarin gorusleri de ayriliyor. Gittigimiz bi doktor mutlaka mamaya baslayalim derken digeri her bebegin yapisi baska, olacaktan fazlasini olduramazsin dedi.