Bebegi az kilo almis diye bir ayı deli gibi cabalayarak ve tamamen cuvallamis bir anne olarak yaziyorumGünaydın kızlar nasılsınız. Geçen gün Dr kontrolümüz vardı benim kız yine doğru düzgün kilo almamış 3 aydır 300 gramdan fazla almıyor 70 cm boy 7300 kilosu ek gıdaya başla dedi dedim tadımlara başlamıştım zaten. Demir d vitaminini ver bir daha ki aya da kan tahlili yapalım dedi. Bizim birde doğduğumuz bu yana hırıltımız var bu sıcaklarda daha da arttı ağızdan damla verdi sabah akşam baya fayda etti rahat uyuyor en azından. Hazır hiç birşey verme Kendin yap dedi dün bebe bisküvisi yaptim sert oldu yalnız hazırlari süte at saniyesinde eriyor içinde kimbilir neler var tabi
Sormayın 3. ayımız da meme reddi başladı 5.5 aylık hala emmek istemiyor sağarak veriyorum. Tek başına yeterli olmadığı için devam sütü de veriyorum ama değişen birşey yok 3 aydır 300 Gr aliyor sadece.Bebegi az kilo almis diye bir ayı deli gibi cabalayarak ve tamamen cuvallamis bir anne olarak yaziyorumben de gecen ay 200 gr aldigi icin mamaya basladim, mama verdigim icin bebegim az emdi ve sutum azaldi ve de bebegimin memeyle iliskisi oldukca azaldi. Sonucta bu ay da 350 gr aldi. Tum bu negatiflikler 150 gr icin miymis diye uzuluyorum
Sizin bebeginizin kilosu da boyu da oldukca iyi masallah. Hic takilmayin. Bu konuda doktorlarin gorusleri de ayriliyor. Gittigimiz bi doktor mutlaka mamaya baslayalim derken digeri her bebegin yapisi baska, olacaktan fazlasini olduramazsin dedi.
Ben de sağarak veriyorum ama eskiye oranla çıkmıyor makineyle günde kaç defa sağıyorsunSormayın 3. ayımız da meme reddi başladı 5.5 aylık hala emmek istemiyor sağarak veriyorum. Tek başına yeterli olmadığı için devam sütü de veriyorum ama değişen birşey yok 3 aydır 300 Gr aliyor sadece.
Zaditen mi verdi bzmde geniz akintmz oluyodaGünaydın kızlar nasılsınız. Geçen gün Dr kontrolümüz vardı benim kız yine doğru düzgün kilo almamış 3 aydır 300 gramdan fazla almıyor 70 cm boy 7300 kilosu ek gıdaya başla dedi dedim tadımlara başlamıştım zaten. Demir d vitaminini ver bir daha ki aya da kan tahlili yapalım dedi. Bizim birde doğduğumuz bu yana hırıltımız var bu sıcaklarda daha da arttı ağızdan damla verdi sabah akşam baya fayda etti rahat uyuyor en azından. Hazır hiç birşey verme Kendin yap dedi dün bebe bisküvisi yaptim sert oldu yalnız hazırlari süte at saniyesinde eriyor içinde kimbilir neler var tabi
Yaa insallh ondandr birde tuvalet yesil olduO İpliksi şeyler muzdan dolayı o yüzden sordum muz verdn mi diye
Evet bizde de çok oluyor turunculukSlm kızlar oğlumun da bezinde turuncu oldu . Doktor kontrolü nde sordum. Bu sorundan gelen aile cok havalar cok sıcak verdiğim suyun miktarı i arttır sende bol su ic dedi sutlerimizdeki su oranı azalıyor ve bebekler emmek istemiyor bu dönemde o yüzden yaşarmışız
Kan ve d vitaminlerini değiştirdi .
Benimde çıkmıyor maalesef emme gücü başka oluyor iki memeden 90 ml zor çıkıyor vaktim olmadığı için günde 2 kere sağım yapabiliyorumBen de sağarak veriyorum ama eskiye oranla çıkmıyor makineyle günde kaç defa sağıyorsun
Evet ondan yazdı sabah akşam dedi ama ben akşam yatarken veriyorum biraz uykuda yapıyorZaditen mi verdi bzmde geniz akintmz oluyoda
Benimki de üç aylık olunca bıraktı şimdi kafasına göre alırsa alıyor doğal olarak da azalıyor süt. Sağlık olsun napalimBenimde çıkmıyor maalesef emme gücü başka oluyor iki memeden 90 ml zor çıkıyor vaktim olmadığı için günde 2 kere sağım yapabiliyorum
Evet ondan yazdı sabah akşam dedi ama ben akşam yatarken veriyorum biraz uykuda yapıyor
Alerji ilaciymis sanirim ben bi hafta kullandim sonra gecti suan cok az oluyo deniz suyu sprey skiyorm gunde bi kez olmuyo artk hirilti insallah bida olmazdaBenimde çıkmıyor maalesef emme gücü başka oluyor iki memeden 90 ml zor çıkıyor vaktim olmadığı için günde 2 kere sağım yapabiliyorum
Evet ondan yazdı sabah akşam dedi ama ben akşam yatarken veriyorum biraz uykuda yapıyor
Ben Reyhan Erol ‘a götürüyorum muayenehanesi var ayrıca Güven Hastanesinde de çalışıyor. Çok tatlı birisi frekanslarımız 4. Doktorda tuttu :)Selam kizlar Ankara’da tavsiye edebileceginiz cocuk doktoru varmi?
Demir damlası kakayı yeşil eder ondandırYaa insallh ondandr birde tuvalet yesil oldu
memorialda memnune aladag.Cok memnunuzSelam kizlar Ankara’da tavsiye edebileceginiz cocuk doktoru varmi?
Olmaması icin su daha cok ver dedi doktoru. Sen su veriyor.muydun?Evet bizde de çok oluyor turunculuk
Veriyorum canımOlmaması icin su daha cok ver dedi doktoru. Sen su veriyor.muydun?
Geçen bende araştırdım bunu 5. 6. aylarda başlamıyormuş genelde ama desteksiz oturması lazım değil mi önce yani ben ne zaman desteksiz oturmaya başlarsa o zaman oturturum diye düşünüyorumKizlar mrb mama sandalyesi ne zaman kullanmaya baslicaksiniz
Ben gecen civil de deneme amacli oturttm baya kenarlrin dan tutp oturduKizlar mrb mama sandalyesi ne zaman kullanmaya baslicaksiniz