2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

InsaAllah canım Sende mart annesiydin galiba takip ediyordum burayı ☺
Şubat annesi oldun sanırım ☺
Evet canim 5 hafta erken dogdular subat annesi oldum ay miniciklerdi teyzesi
Gayet normal boyu kilosu canim her bebek nasil bir olabilir ki her insan ayni boyda ayni kiloda ya da bas cevresi buyuklugune mi sahip oyle olsa fabrikadan cikmis gibi tek tip olurduk icini ferah tut benim bebekler de zayif yasitlarina gore doktorun kiloya gereksiz takilmis ben çöp gibiymisim bebekken mesela cok zayifmisim
Sağol canım 52 cm 3500 Gr doğdu.
Oyy masallah kuzuma Rabbim saglikli uzun omur versin

Kuzu bizde babasi.baya kalipli ben minyonum ama 1.90 babasi herkes ona benzetyo sutumde fazla degl yani mamada vermiuorm bence gelişim biraz genetik yani o yuzden caninj skma kafasi babasinin baya buyuk. Bebisin bingildagi tammen kapali ve persentillerine gore boy kilo yuksek cikarken kafasi baya dusuk cikiyo o bnm canimi skiyo doktor kafasi buyumezse sknti olur dedi cok korkyorm. Birde kiz erkek tablolari farkli oluyo

Merhaba kızlar Nasılsıniz bildirimler gelmeyince bayagi dir okuyamadım sabah girip okudum mesajların bir kısmını ne heyecanla bekledik yavrularını şükür Rabbim almayi nasip etti kucağımiza
Denize ya da havuza giden var mi aranizda nasipse yarın tatile gidiyoruz günes kremi 6 aydan önce önerilmiyor ne yapsak nasıl yapsak bilemedim

Aynen canim masallah sağlığı yerinde en önemlisi de o. Benim kizim dogmadan bile belliydi minyon olacagi. Bana hic garip gelmiyor ondan. Ben 1.56 boyundayim mesela
Yaa demek sen de cok zayifmissin Ben çok güzel anne sütü emmişim ama ek gidada tam bir fiyasko olmuş bari diyorum bebegim ek gida da bana benzemese
Evet canım kız erkek ölcüleri farklı oluyor ama erkege göre de bana az gibi gelmedi. Yeğenlerimden birinin bıngıldağı çok erken kapanmisti. Şimdi 6 yasında maşallah zehir gibi. Zamanında doktor sık sık takip etmisti bir sorun olmadi insallah öyle olacaktir sizde de gönlünü ferah tut.

Insallah kuzu ister istemez surekli butun bebeklerin kafalarini suzuyorm

Sagol kuzucum teşekkür ederim ben minyon oldugunu hamileligimden beri kabul ettim de gel gör ki çevre faktorü cok moralimi bozuyor.
Insallah kuzu ister istemez surekli butun bebeklerin kafalarini suzuyorm
Oy kiyamam ya üzme lütfen kendini bu olağan bir durum

Şükür iyiyiz biz bende sizi etiketleyip soracaktim sıçramalariniz geçti mi diye. Güneş kremi önerilmiyor ama sen yinede bi sor Dr a kremsiz olmaz geçen parka çıkmıştık hemen yüzü yanmış benimkinin.

İşimiz zor butun gun elimde sagdigim süt biberonla geziyorum. Oglum biberonla disini kasiyor ohh bi damla agzina sut gitti diye seviniyorum

Sabahtan beri aklimdasin canim sana yazmak istedim ama bebeklerden ancak firsat bulabildim
Bak bugun ne oldu benim bebeklerin 5.ay kontrolu vardi doktorumiz demir damlasi kullaniyosun demi deyince dedim ki bingildakta erken kapanmaya yol acar diyolar dogru mu ve cevabi ne oldu biliyo musun artik kapansa da sorun degil ilk 2 aydan sonra bingildagi kapanan bebeklerin bas cevreleri buyuyor bunu der demez aklima sen geldin

Minis bir kiz olacak demekki çıtı pıtı prenses
Ben mamayla ve sulandirilmis sutle buyumusum

Senin Metehan da mı emmio canım
Emmıyor dıyemeyız ama bu ara emerken kafasını kaldırıo ındırıo boğusuo resmen
Mustela 50 aldım cocugu yakmak ıstemem :)

İşimiz zor butun gun elimde sagdigim süt biberonla geziyorum. Oglum biberonla disini kasiyor ohh bi damla agzina sut gitti diye seviniyorum
Bu kadar olur ben de minicik bile icse seviniyorum hic yoktan iyidir diye aynılar cidden ama benimki o an mama ya da süt biberonda ne varsa artik biraz içip sonra diş kaşımaya geçiyor
Ya sen hızır mısın söyle? Çok güzel haber getirmişsin.❤ Arkadaş adina ben de çok mutlu oldum duyunca.

Nasıl geçti kontrolünüz hersey yolundadir insallah
Minis bir kiz olacak demekki çıtı pıtı prenses
Ben mamayla ve sulandirilmis sutle buyumusum
Evet öyle olacak teyzesii
Benim abilerim o şekilde büyümüş hiç emmemişler annem ne yaptiysam olmadi dedi. Beni de memeden zor kesmiş 3 yaşına kadar emmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…