Evet canim 5 hafta erken dogdular subat annesi oldumInsaAllah canım Sende mart annesiydin galiba takip ediyordum burayı ☺
Şubat annesi oldun sanırım ☺
Gayet normal boyu kilosu canim her bebek nasil bir olabilir ki her insan ayni boyda ayni kiloda ya da bas cevresi buyuklugune mi sahip oyle olsa fabrikadan cikmis gibi tek tip olurduk icini ferah tut benim bebekler de zayif yasitlarina gore doktorun kiloya gereksiz takilmis ben çöp gibiymisim bebekken mesela cok zayifmisimCanım benim bebeğim seninkinin ölçülerinin yanindan bile geçemez şuan
5 gün önce 4 ay kontrolüne gittik
boyu 62
kilosu 5540
baş 39.3 bıngıldağı ufalmaya baslamis
Şimdi bakiyorum burada bircok bebege benim kizimin ölçüler ufak kaliyor ama ben de minyon tipli biriyim ve bebegimin algısı gayet açık ölçüler geride gibi dursa da normalde 5 ay civarinda başlayan yabancılama kızımda 1 buçuk aylıkken basladi. Bu ay dönmeler baslar demisti doktor bizimki 3. Ayda baslamisti bile. Daha önce de agulama zamanlarında doktor anlatıyordu agulama basladi mi diye coktaan baslamisti. Her bebegin gelisimi gercekten cok farkli kuzum. Seninki maşallah çok iyi bence ölçüler.
Arkadas demis ya zayıf imalarında bulunmuşlar bize de oluyor çok üzülüyorum.
Ayy doymuyor mu acaba deniyor bilekleri ne kadar ince diye acıyarak bakıyorlar. Tamam biraz kilo eksiği var ama abartiyorlar gayet normal görüntüsü. Her bebek tombik olacak diye bir kural yok. Tombikse saglikli degilse aç süt yaramiyor.Keşke şu bakış açıları degişse de anneler üzerindeki stres azalsa
Allah razı olsun içimi rahatlatmaya calıstığın için ❤
Oyy masallah kuzuma Rabbim saglikli uzun omur versinSağol canım 52 cm 3500 Gr doğdu.
Benim kizim da minikti doğduğunda şimdi toparladı MasaAllahEvet canim 5 hafta erken dogdular subat annesi oldumay miniciklerdi teyzesi
Masallah kuzucuga kac kilo kac cm dogdu annesi kusura bakmayin tek tek soruyorum cok uzun sure takip edemeyince ben hep kacirdim sizleriBenim kizim da minikti doğduğunda şimdi toparladı MasaAllah
Sizin bebisler birbirine benziyormu ☺
Kuzu bizde babasi.baya kalipli ben minyonum ama 1.90 babasi herkes ona benzetyo sutumde fazla degl yani mamada vermiuorm bence gelişim biraz genetik yani o yuzden caninj skma kafasi babasinin baya buyuk. Bebisin bingildagi tammen kapali ve persentillerine gore boy kilo yuksek cikarken kafasi baya dusuk cikiyo o bnm canimi skiyo doktor kafasi buyumezse sknti olur dedi cok korkyorm. Birde kiz erkek tablolari farkli oluyoCanım benim bebeğim seninkinin ölçülerinin yanindan bile geçemez şuan
5 gün önce 4 ay kontrolüne gittik
boyu 62
kilosu 5540
baş 39.3 bıngıldağı ufalmaya baslamis
Şimdi bakiyorum burada bircok bebege benim kizimin ölçüler ufak kaliyor ama ben de minyon tipli biriyim ve bebegimin algısı gayet açık ölçüler geride gibi dursa da normalde 5 ay civarinda başlayan yabancılama kızımda 1 buçuk aylıkken basladi. Bu ay dönmeler baslar demisti doktor bizimki 3. Ayda baslamisti bile. Daha önce de agulama zamanlarında doktor anlatıyordu agulama basladi mi diye coktaan baslamisti. Her bebegin gelisimi gercekten cok farkli kuzum. Seninki maşallah çok iyi bence ölçüler.
Arkadas demis ya zayıf imalarında bulunmuşlar bize de oluyor çok üzülüyorum.
Ayy doymuyor mu acaba deniyor bilekleri ne kadar ince diye acıyarak bakıyorlar. Tamam biraz kilo eksiği var ama abartiyorlar gayet normal görüntüsü. Her bebek tombik olacak diye bir kural yok. Tombikse saglikli degilse aç süt yaramiyor.Keşke şu bakış açıları degişse de anneler üzerindeki stres azalsa
Allah razı olsun içimi rahatlatmaya calıstığın için
Aynen canim masallah sağlığı yerinde en önemlisi de o.Gayet normal boyu kilosu canim her bebek nasil bir olabilir ki her insan ayni boyda ayni kiloda ya da bas cevresi buyuklugune mi sahip oyle olsa fabrikadan cikmis gibi tek tip olurduk icini ferah tut benim bebekler de zayif yasitlarina gore doktorun kiloya gereksiz takilmis ben çöp gibiymisim bebekken mesela cok zayifmisim
Evet canım kız erkek ölcüleri farklı oluyor ama erkege göre de bana az gibi gelmedi. Yeğenlerimden birinin bıngıldağı çok erken kapanmisti. Şimdi 6 yasında maşallah zehir gibi. Zamanında doktor sık sık takip etmisti bir sorun olmadi insallah öyle olacaktir sizde de gönlünü ferah tut.Kuzu bizde babasi.baya kalipli ben minyonum ama 1.90 babasi herkes ona benzetyo sutumde fazla degl yani mamada vermiuorm bence gelişim biraz genetik yani o yuzden caninj skma kafasi babasinin baya buyuk. Bebisin bingildagi tammen kapali ve persentillerine gore boy kilo yuksek cikarken kafasi baya dusuk cikiyo o bnm canimi skiyo doktor kafasi buyumezse sknti olur dedi cok korkyorm. Birde kiz erkek tablolari farkli oluyo
Sorman normal canım ben bu topige yeni yazıyorum dahaMasallah kuzucuga kac kilo kac cm dogdu annesi kusura bakmayin tek tek soruyorum cok uzun sure takip edemeyince ben hep kacirdim sizleri
Insallah kuzu ister istemez surekli butun bebeklerin kafalarini suzuyormAynen canim masallah sağlığı yerinde en önemlisi de o.Benim kizim dogmadan bile belliydi minyon olacagi. Bana hic garip gelmiyor ondan. Ben 1.56 boyundayim mesela
Yaa demek sen de cok zayifmissinBen çok güzel anne sütü emmişim ama ek gidada tam bir fiyasko olmuş bari diyorum bebegim ek gida da bana benzemese
Evet canım kız erkek ölcüleri farklı oluyor ama erkege göre de bana az gibi gelmedi. Yeğenlerimden birinin bıngıldağı çok erken kapanmisti. Şimdi 6 yasında maşallah zehir gibi. Zamanında doktor sık sık takip etmisti bir sorun olmadi insallah öyle olacaktir sizde de gönlünü ferah tut.
Sagol kuzucum teşekkür ederim ben minyon oldugunu hamileligimden beri kabul ettim de gel gör ki çevre faktorü cok moralimi bozuyor.Uykusuz Koala Canim 2018 Kasım annelerinde yazan arkadas vardi.onun kizi da kilo olarak gerideydi hep.baya doktor gezdiler en son minyon olmasını kabul etmislerdi. Arkadasi etiketleyim belki görürse detaylı yazar S Spizella
Oy kiyamam ya üzme lütfen kendini bu olağan bir durumInsallah kuzu ister istemez surekli butun bebeklerin kafalarini suzuyorm
Şükür iyiyiz biz bende sizi etiketleyip soracaktim sıçramalariniz geçti mi diye. Güneş kremi önerilmiyor ama sen yinede bi sor Dr a kremsiz olmaz geçen parka çıkmıştık hemen yüzü yanmış benimkinin.Merhaba kızlar Nasılsıniz bildirimler gelmeyince bayagi dir okuyamadım sabah girip okudum mesajların bir kısmını ne heyecanla bekledik yavrularını şükür Rabbim almayi nasip etti kucağımiza
Denize ya da havuza giden var mi aranizda nasipse yarın tatile gidiyoruz günes kremi 6 aydan önce önerilmiyor ne yapsak nasıl yapsak bilemedim
İşimiz zorDoktor günde 4 kere 120 ver dedi ama benimki de genelde 2 kere anca iciyor. Bugün sabah 120 içti sonra öğlen 60 içti o uyurken ben süt sağayım dedim 2 3 saat beni emmemişti 130 cc çıktı ama 120 cc icti aksamda 90 cc mama icti. Gündüzde mama aralarinda emzirmeye calisiyorum ama mama çok tok tutuyor beni az emiyor.
Bize de doktor 6. Aya kadar 7500 yapmamiz lazim 8 olsa harika olur ama çok zor dedi. Seninle ayni durumdayiz
Aynen canim. Ben de zaten benimki az kilo aliyor eger gerek yoksa bir kac lokmada olsa su yerine sütle dolsun midesi diye vermeme peşindeyim
Oy minigim benim masallah onaSorman normal canım ben bu topige yeni yazıyorum daha
46 cm 2600 doğdu kizim teyzesi
Sabahtan beri aklimdasin canim sana yazmak istedim ama bebeklerden ancak firsat bulabildimKizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi geliyo
Minis bir kiz olacak demekki çıtı pıtı prensesAynen canim masallah sağlığı yerinde en önemlisi de o.Benim kizim dogmadan bile belliydi minyon olacagi. Bana hic garip gelmiyor ondan. Ben 1.56 boyundayim mesela
Yaa demek sen de cok zayifmissinBen çok güzel anne sütü emmişim ama ek gidada tam bir fiyasko olmuş bari diyorum bebegim ek gida da bana benzemese
Emmıyor dıyemeyız ama bu ara emerken kafasını kaldırıo ındırıo boğusuo resmenSenin Metehan da mı emmio canım
Mustela 50 aldım cocugu yakmak ıstemem :)Merhaba kızlar Nasılsıniz bildirimler gelmeyince bayagi dir okuyamadım sabah girip okudum mesajların bir kısmını ne heyecanla bekledik yavrularını şükür Rabbim almayi nasip etti kucağımiza
Denize ya da havuza giden var mi aranizda nasipse yarın tatile gidiyoruz günes kremi 6 aydan önce önerilmiyor ne yapsak nasıl yapsak bilemedim
Erken mi dogdu kuzucukCok şükür toparladık teyzesi
Bu kadar olur ben de minicik bile icse seviniyorum hic yoktan iyidir diyeİşimiz zorbutun gun elimde sagdigim süt biberonla geziyorum. Oglum biberonla disini kasiyor ohh bi damla agzina sut gitti diye seviniyorum
Ya sen hızır mısın söyle?Sabahtan beri aklimdasin canim sana yazmak istedim ama bebeklerden ancak firsat bulabildim
Bak bugun ne oldu benim bebeklerin 5.ay kontrolu vardi doktorumiz demir damlasi kullaniyosun demi deyince dedim ki bingildakta erken kapanmaya yol acar diyolar dogru mu ve cevabi ne oldu biliyo musun artik kapansa da sorun degil ilk 2 aydan sonra bingildagi kapanan bebeklerin bas cevreleri buyuyorbunu der demez aklima sen geldin
Evet öyle olacak teyzesiiMinis bir kiz olacak demekki çıtı pıtı prenses
Ben mamayla ve sulandirilmis sutle buyumusum
38.haftada doğdu sezeryan oldum benim bebek dönmedi karnım da:))Erken mi dogdu kuzucuk