2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çırpınıyor hemen su vereceğim zaman 😊 maşallah çok hevesli benimki 😀 ek gıda için hem sabirsizim hem korkuyorum yavaş yavaş oturmaya da başlayacağız hepsi ayrı güzel bi heyecanmış daha yürümesi konuşması var bunun 😍😍
Oy maşallah yaa 😄😄 ben de cok heyecanliyim ek gida icin. Bazi tarifler buldukca kayit ediyorum ama şöyle dogal icerikli tarifler iceren bi kitap olsa harika olurdu. Tabi basta tadimlar olacak ama tarifler icin heyecanliyim😄 nasil konusacak nasil anne diyecek cok merak ediyorum herseyi 🙈

Kizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi geliyo

Kizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi geliyo
Benim 2 bebegiminde başı büyük ilkinde ultrason istedi yok yere soktum 1 haftalık bebeğimi sonra doktorumuzu degistirdim annesinin başı büyük dedi. Gecti. Seninde sorun olmaz insallah stres yaoma iyi dusun Allah a emanetler.oglumun da geniş baş çevresi her ay ölçüp bingildagi yokluyor ebe henüz bisey demedi.

Benim 2 bebegiminde başı büyük ilkinde ultrason istedi yok yere soktum 1 haftalık bebeğimi sonra doktorumuzu degistirdim annesinin başı büyük dedi. Gecti. Seninde sorun olmaz insallah stres yaoma iyi dusun Allah a emanetler.oglumun da geniş baş çevresi her ay ölçüp bingildagi yokluyor ebe henüz bisey demedi.
Sizin bebisin kac suan

Maşallah kilonuz iyi bizim 4 ay aşimizda boyumuz 68 kilomuz 6900du kiloda geriden geliyoruz biraz 40cm de baş çevremiz bingıldagımız açık bizim merak etme bıngıldak kapansa da başı büyür başın arka kemikleri de açık oluyormuş çünkü.

4. Ay kontrolde 40 cm mi demişti hatırlamıyorum canim. Bir dahaki sefere tam öğrenirim. Kilo ile boyu aklık da tutmaya çalışıyorum asi olunca uzuntu stresle gidiyor aklimdan😣
Anladim kuzu bizim bakalm buyucekmi cok endiseliyim bi goturdugum doktor cocuk noroljisine bi gotur persentili düsuk dedi ama digerleri suan icin gerekli gormedi bende bu ay kapandigi icin beklemek istedm kapandiktan sonra buyuyosa bos yere tomografye falan sokmayim

Maşallah kilonuz iyi bizim 4 ay aşimizda boyumuz 68 kilomuz 6900du kiloda geriden geliyoruz biraz 40cm de baş çevremiz bingıldagımız açık bizim merak etme bıngıldak kapansa da başı büyür başın arka kemikleri de açık oluyormuş çünkü.
kilolu durmuyo ama hala gorenler benim bebegim bogum bogumdu bu cok harekli o yuzden zayif heralde deyip sinirimi bozuyolar

Emzik emiyorlardir muhtemelen birbirlerinin ağzından aldıkları oluyor mu ikiz cocuklari okadar çok seviyorum ki böyle sirinliklerini düşündükçe Allahm banada nasip et diyorum ☺
Evet emziklerine uzaniyolar birbirlerinin ozellikle oglan kizi aglatiyo bazen 😂
İnsallah ikizlerin olur da gorursun bebek bakimi nasilmis 🙈😂
İnsallah canim benim 😍 Tesekkür ederim destegin icin❤ Rabbim hepsine sağlık versin 🙏
Amin canim ne demek ben icin rahat olsun istiyorum inan ki normal kilosu🤗

Masallah canim kilosu guzel sağlıklı olsunlar

kilolu durmuyo ama hala gorenler benim bebegim bogum bogumdu bu cok harekli o yuzden zayif heralde deyip sinirimi bozuyolar
Hay o boğum boğum lafını söyleyip sinir bozanları da senin sütun yaramıyor vs laflarını da sevmiyorum
Kızım zayıftı reflüsü vardi sütun yaramıyor dediler oğlum reflüsü yok hamd olsun daha iyi hala iste ezgi de sütun yaramadı diyenlere yooo diyorum kizimin reflüsü vardi . Ya anne sütünün yaraması kilodan mi belirti oluyor saçmalık mantık dışı geliyor bana.sifa olsun her bebeğe insallah.

Masallah canim bebise 🤗
Kac kilo kac cm dogmustu onu merak ettim 🙈

Arkadasimin ikizleri buyuk park yataga ters yattiklarinda birbirlerinin ayak parmaklarını emerlermiş cok tatli ya . Tek duam çocuklarının arasındaki bağ kuvvetli olması. Birbirlerini hep koruyup kollasınlar istiyorum insallah olur.

Normalden ikiz zor akrabalarda hiç ikiz yok tüp bebekle belki 😇
Ya ne güzeldir tatlis bebekler birbirinin ağzından alıp veriyorlarmi çocuk aklı ya ağlama diye ağzına tikiyordur🤣

Arkadasimin ikizleri buyuk park yataga ters yattiklarinda birbirlerinin ayak parmaklarını emerlermiş cok tatli ya . Tek duam çocuklarının arasındaki bağ kuvvetli olması. Birbirlerini hep koruyup kollasınlar istiyorum insallah olur.
Biraz daha buyuduklerinde yapabilirler oyle seyler sanirim 🙈
Amin amin yavrularimizin birliktelikleri daim olsun saglikli uzun yillar boyu 🌸🌸
Normalden ikiz zor akrabalarda hiç ikiz yok tüp bebekle belki 😇
Ya ne güzeldir tatlis bebekler birbirinin ağzından alıp veriyorlarmi çocuk aklı ya ağlama diye ağzına tikiyordur🤣
Kismet hic belli olmaz 🤗
O kadar bilincli degiller henuz teyzesi 5 ayligiz 🤗

Biraz daha buyuduklerinde yapabilirler oyle seyler sanirim 🙈
Amin amin yavrularimizin birliktelikleri daim olsun saglikli uzun yillar boyu 🌸🌸

Kismet hic belli olmaz 🤗
O kadar bilincli degiller henuz teyzesi 5 ayligiz 🤗
Olsun büyüdüğünde yapar canım evdeki samataya bak sen 😇
Benim kızımla araların da 1 ay var :))

Kizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi
Canım benim bebeğim seninkinin ölçülerinin yanindan bile geçemez şuan🙈😊
5 gün önce 4 ay kontrolüne gittik
boyu 62
kilosu 5540
baş 39.3 bıngıldağı ufalmaya baslamis

Şimdi bakiyorum burada bircok bebege benim kizimin ölçüler ufak kaliyor ama ben de minyon tipli biriyim ve bebegimin algısı gayet açık ölçüler geride gibi dursa da normalde 5 ay civarinda başlayan yabancılama kızımda 1 buçuk aylıkken basladi. Bu ay dönmeler baslar demisti doktor bizimki 3. Ayda baslamisti bile. Daha önce de agulama zamanlarında doktor anlatıyordu agulama basladi mi diye coktaan baslamisti. Her bebegin gelisimi gercekten cok farkli kuzum. Seninki maşallah çok iyi bence ölçüler.💜
Arkadas demis ya zayıf imalarında bulunmuşlar bize de oluyor çok üzülüyorum.
Ayy doymuyor mu acaba deniyor bilekleri ne kadar ince diye acıyarak bakıyorlar. Tamam biraz kilo eksiği var ama abartiyorlar gayet normal görüntüsü. Her bebek tombik olacak diye bir kural yok. Tombikse saglikli degilse aç süt yaramiyor.🤦‍♀️ Keşke şu bakış açıları degişse de anneler üzerindeki stres azalsa😔
Allah razı olsun içimi rahatlatmaya calıstığın için ❤

Son düzenleme:
X