2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah insallah gerek kalmaz genel anestezili bir islemmis düsünmek bile istemiyorum insallah açılır ne yaparsam yapayim olmuyor çok moralim bozuluyor bu konudan.

Yaa öyle mi maşallah ama hemen kabul etmesine çok sevindim yesin yarasın inşallah 😍

İyilik kuzum koşturmacaya devam, hoşgeldin😍 bebislerinin kolik oldugunu yazmissin insallah atlatirlar büyümüslerdir baya. Allah kolaylik versin sana

Bizde bugün 4. Ay kontolune gittik doktorumuz kucaginizda istedigi kadar oturtabilirsiniz dedi. Kol altlarina dogru doldurarak koltukta durur ama yüz üstü kapaklanir o yüzden kucakta otursun bir süre dedi. Ben arada desteklide oturtuyorum kucakta da.
Bizde 5. Aya 9 gun kaldi dun basladm kucakta otrtmaya destekli oturak aldim 6. Ayda baslicm icine koymaya insallah

Kizlar bebisim 5 ayini doldurmasina 9 gun kaldi 3 saatte 240 ml mama iciyor 4. Saate bir turlu gecemiyoruz 1 2 defa 4 saate 1 icti ama dun gece kiyamet kopardi cok agladi mama icin 240 mlde cok 8 kg oldu bu arada qma az verincede cok agliyor parmagini emiyor 🙄😬 bu seferde sirf kilo aliyor

Kizlar bebisim 5 ayini doldurmasina 9 gun kaldi 3 saatte 240 ml mama iciyor 4. Saate bir turlu gecemiyoruz 1 2 defa 4 saate 1 icti ama dun gece kiyamet kopardi cok agladi mama icin 240 mlde cok 8 kg oldu bu arada qma az verincede cok agliyor parmagini emiyor 🙄😬 bu seferde sirf kilo aliyor
Sen ek gıdaya geciyordun sanirim yoğurt falan yediriyor musun canim

Maşallah maşallah :nazar:☺️ iştahınız yerinde biz 3 saatte 90 ml zor içiyoruz ayına göre biraz çok ama yapacak birşey yok vermezseniz de durmaz. Anne sütü almıyor mu hiç

Bu kadar olur ben de minicik bile icse seviniyorum hic yoktan iyidir diye😂 aynılar cidden ama benimki o an mama ya da süt biberonda ne varsa artik biraz içip sonra diş kaşımaya geçiyor 🙈

Ya sen hızır mısın söyle?😄 Çok güzel haber getirmişsin.❤ Arkadaş adina ben de çok mutlu oldum duyunca.😊

Nasıl geçti kontrolünüz hersey yolundadir insallah 🤗

Evet öyle olacak teyzesii😍
Benim abilerim o şekilde büyümüş hiç emmemişler annem ne yaptiysam olmadi dedi. Beni de memeden zor kesmiş 3 yaşına kadar emmişim😂
Ay duyunca direkt aklima geldi dedim hemen soylemeliyim bingildaklari artik kapansa da sorun degil dedi 😍
Cok sukur genel olarak iyiler teyzesi kilolari biraz dusuk dedim doktor da erken ve dusuk dogum kilosuyla dogdular normal dogan bebeklerle karsilastirma iyiler dedi cok sukur 🤗
38.haftada doğdu sezeryan oldum benim bebek dönmedi karnım da:))
Yaramaz bicirik donmedi demek 😊

Sabahtan beri aklimdasin canim sana yazmak istedim ama bebeklerden ancak firsat bulabildim
Bak bugun ne oldu benim bebeklerin 5.ay kontrolu vardi doktorumiz demir damlasi kullaniyosun demi deyince dedim ki bingildakta erken kapanmaya yol acar diyolar dogru mu ve cevabi ne oldu biliyo musun artik kapansa da sorun degil ilk 2 aydan sonra bingildagi kapanan bebeklerin bas cevreleri buyuyor 😍 bunu der demez aklima sen geldin 🤗
Bizimde 4 aylıkken kapanmıştı ilk oğlumda, her ay baş çevresi ölçtürdük 1 yaşına kadar tedbir amaçlı bir sorun çıkmadı şükür çünkü iç bıngıldak var o önemliymiş o büyüyünce sorun olmuyormuş

Bende gecen sene bgunlerde ogrenmistim allahm su 3 4 gundur hamile oldugmdaki mide bulantilarmi yaşiyorum o gunler aklima geliyor tiksindigim seyler yine kurban bayrami geliyordu ben herseyden tiksiniyordum 😬😁
Aman aman 🤣 bende 21 temmuzda öğrendim kavurma sürmedim ağzıma kokusuna bile dayanamıyodum

Kızlar benim bebe agulamayi bıraktı önce hıc durmadan konuşurdu şimdi arada öyle kendi kendine sesler çıkarıyor neden olabilir ki

Kızlar benim bebe agulamayi bıraktı önce hıc durmadan konuşurdu şimdi arada öyle kendi kendine sesler çıkarıyor neden olabilir ki
Artık sesini tanımak istiyor benimki de çığlık atıp guluyor😀aguyu isterse konuşuyor .yeni favorisi çığlık çığlığa bağırmak eğer kucağa alamıyorsam ağlamaya donuyot😊

Havucun tattirdim bugun oğluma toplasam 1 cay kaşığı etmez 😀annem e bırakmıştım yarim saat markete gittim alisverise yoğurt yedirmis 1 cay kaşığı kadar sevdiğini söylüyor annem tukurmemis. Sizde tadimlik vermeye başladınız mi?

X