- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Oy maşallah yaaÇırpınıyor hemen su vereceğim zamanmaşallah çok hevesli benimki ek gıda için hem sabirsizim hem korkuyorum yavaş yavaş oturmaya da başlayacağız hepsi ayrı güzel bi heyecanmış daha yürümesi konuşması var bunun
Benim 2 bebegiminde başı büyük ilkinde ultrason istedi yok yere soktum 1 haftalık bebeğimi sonra doktorumuzu degistirdim annesinin başı büyük dedi. Gecti. Seninde sorun olmaz insallah stres yaoma iyi dusun Allah a emanetler.oglumun da geniş baş çevresi her ay ölçüp bingildagi yokluyor ebe henüz bisey demedi.Kizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi geliyo
Sizin bebisin kac suanBenim 2 bebegiminde başı büyük ilkinde ultrason istedi yok yere soktum 1 haftalık bebeğimi sonra doktorumuzu degistirdim annesinin başı büyük dedi. Gecti. Seninde sorun olmaz insallah stres yaoma iyi dusun Allah a emanetler.oglumun da geniş baş çevresi her ay ölçüp bingildagi yokluyor ebe henüz bisey demedi.
4. Ay kontrolde 40 cm mi demişti hatırlamıyorum canim. Bir dahaki sefere tam öğrenirim. Kilo ile boyu aklık da tutmaya çalışıyorum asi olunca uzuntu stresle gidiyor aklimdanSizin bebisin kac suan
Maşallah kilonuz iyi bizim 4 ay aşimizda boyumuz 68 kilomuz 6900du kiloda geriden geliyoruz biraz 40cm de baş çevremiz bingıldagımız açık bizim merak etme bıngıldak kapansa da başı büyür başın arka kemikleri de açık oluyormuş çünkü.Kizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi geliyo
Anladim kuzu bizim bakalm buyucekmi cok endiseliyim bi goturdugum doktor cocuk noroljisine bi gotur persentili düsuk dedi ama digerleri suan icin gerekli gormedi bende bu ay kapandigi icin beklemek istedm kapandiktan sonra buyuyosa bos yere tomografye falan sokmayim4. Ay kontrolde 40 cm mi demişti hatırlamıyorum canim. Bir dahaki sefere tam öğrenirim. Kilo ile boyu aklık da tutmaya çalışıyorum asi olunca uzuntu stresle gidiyor aklimdan
kilolu durmuyo ama hala gorenler benim bebegim bogum bogumdu bu cok harekli o yuzden zayif heralde deyip sinirimi bozuyolarMaşallah kilonuz iyi bizim 4 ay aşimizda boyumuz 68 kilomuz 6900du kiloda geriden geliyoruz biraz 40cm de baş çevremiz bingıldagımız açık bizim merak etme bıngıldak kapansa da başı büyür başın arka kemikleri de açık oluyormuş çünkü.
Evet emziklerine uzaniyolar birbirlerinin ozellikle oglan kizi aglatiyo bazenEmzik emiyorlardir muhtemelen birbirlerinin ağzından aldıkları oluyor mu ikiz cocuklari okadar çok seviyorum ki böyle sirinliklerini düşündükçe Allahm banada nasip et diyorum ☺
Amin canim ne demek ben icin rahat olsun istiyorum inan ki normal kilosuİnsallah canim benimTesekkür ederim destegin icin❤ Rabbim hepsine sağlık versin
Masallah canim kilosu guzel sağlıklı olsunlarMaşallah kilonuz iyi bizim 4 ay aşimizda boyumuz 68 kilomuz 6900du kiloda geriden geliyoruz biraz 40cm de baş çevremiz bingıldagımız açık bizim merak etme bıngıldak kapansa da başı büyür başın arka kemikleri de açık oluyormuş çünkü.
Hay o boğum boğum lafını söyleyip sinir bozanları da senin sütun yaramıyor vs laflarını da sevmiyorumkilolu durmuyo ama hala gorenler benim bebegim bogum bogumdu bu cok harekli o yuzden zayif heralde deyip sinirimi bozuyolar
Masallah canim bebiseMaşallah kilonuz iyi bizim 4 ay aşimizda boyumuz 68 kilomuz 6900du kiloda geriden geliyoruz biraz 40cm de baş çevremiz bingıldagımız açık bizim merak etme bıngıldak kapansa da başı büyür başın arka kemikleri de açık oluyormuş çünkü.
Arkadasimin ikizleri buyuk park yataga ters yattiklarinda birbirlerinin ayak parmaklarını emerlermiş cok tatli ya . Tek duam çocuklarının arasındaki bağ kuvvetli olması. Birbirlerini hep koruyup kollasınlar istiyorum insallah olur.Evet emziklerine uzaniyolar birbirlerinin ozellikle oglan kizi aglatiyo bazen
İnsallah ikizlerin olur da gorursun bebek bakimi nasilmis
Amin canim ne demek ben icin rahat olsun istiyorum inan ki normal kilosu
Normalden ikiz zor akrabalarda hiç ikiz yok tüp bebekle belkiEvet emziklerine uzaniyolar birbirlerinin ozellikle oglan kizi aglatiyo bazen
İnsallah ikizlerin olur da gorursun bebek bakimi nasilmis
Amin canim ne demek ben icin rahat olsun istiyorum inan ki normal kilosu
Biraz daha buyuduklerinde yapabilirler oyle seyler sanirimArkadasimin ikizleri buyuk park yataga ters yattiklarinda birbirlerinin ayak parmaklarını emerlermiş cok tatli ya . Tek duam çocuklarının arasındaki bağ kuvvetli olması. Birbirlerini hep koruyup kollasınlar istiyorum insallah olur.
Kismet hic belli olmazNormalden ikiz zor akrabalarda hiç ikiz yok tüp bebekle belki
Ya ne güzeldir tatlis bebekler birbirinin ağzından alıp veriyorlarmi çocuk aklı ya ağlama diye ağzına tikiyordur
Olsun büyüdüğünde yapar canım evdeki samataya bak senBiraz daha buyuduklerinde yapabilirler oyle seyler sanirim
Amin amin yavrularimizin birliktelikleri daim olsun saglikli uzun yillar boyu
Kismet hic belli olmaz
O kadar bilincli degiller henuz teyzesi 5 ayligiz
O bal kizin ikiz kardesleri olsun insallahOlsun büyüdüğünde yapar canım evdeki samataya bak sen
Benim kızımla araların da 1 ay var :))
InsaAllah canım Sende mart annesiydin galiba takip ediyordum burayı ☺O bal kizin ikiz kardesleri olsun insallah
Canım benim bebeğim seninkinin ölçülerinin yanindan bile geçemez şuanKizlar bizde besinci ayin icindeyiz karpuz kiraz salatalik birde hurmayi tattirdim acayip istekli sakliyoruz agliyo veriyorz susuyo kasik gosterince agzini aciyo.suyu cok sicak oldugunda veriyorum. Boyumuz 67 kilomuz 7.500 olmus.cok.sukur.ama bingildagimiz kapandi bas cevresi 41 cm cok korkiyorm erkek bebegm sizinkiler kac biraz geri kalmis.gbi
Arkadas demis ya zayıf imalarında bulunmuşlar bize de oluyor çok üzülüyorum.Amin canim ne demek ben icin rahat olsun istiyorum inan ki normal kilosu
Sağol canım 52 cm 3500 Gr doğdu.Masallah canim bebise
Kac kilo kac cm dogmustu onu merak ettim