Yok canım ilk defa duydum ismini bi arastirayımMayya tableti kullandin mi canim bebeklerine mama verip ayni zamanda emziren anneler kullanara sutlerinin arttigini yazmislar. hem icersin hem emzirirsin sik sik .memeler calissin diyorlar .
Dene istersen ben çayıni iciyorum eve dondugumde tabletini alacagim.
Geceleri onunla cok guzel uyuyor gunduz ayaktan indirip koyuyorum basliyor miziklanip uyanmaya anlamadım kucucukler ama kendilerine nasil baktiroyorlar bak simdi mesela ikiniyor surekli.Al benden de o kadar canım otomatik sallanan beşiğe koyuyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor
Masallah canim Allah gece gunduz bol uyku versin bebisineBende pek beceremem bakma spontane gelişiyor bazenteşekkür ederiz
Bizim sadece sabah uykuları güzel oluyor kızımda öyleydi uyanır 1-2 saat uyanık kalır sonra geri uyur uyku gözünde olur yani oğlumda öyle ne işim varsa sabahtan hallediyorum canım.
Teşekkürler
Teşekkür ederimmCidden çok fazlalaştı bu alerji ya anlamıyorum her sene bir trend hastalık çıkıyor resmen. Bende vegan ürünler listesi var istersen yazarım sana emzirme döneminde insanın tatlı isteği artıyor tatlı tuzlu karışık liste yaptım onları alıyorum canım çekince atıştırmalık kolay oluyor
Aaa oreoya bak sen iç kreması sütlü değilmiymiş yazık valla böyle böyle zehirliyolar işte milleti. Teşekkür ederim canım çok iyi olduHahah
A101 dorbi damla çikolata
Doritos tako
Lays sade patates cipsi
A101 vince çikolatalı badem şekeri
Oreo
Eti sultani
A101 xroll çikolatalı gofret
A101 findux bitter çikolatalı fındık kreması
Form limonlu
Eti gong pops
7days kayısılı kruvasan
Eti burçak kurabi
A101 nimet milföy hamuru
Torku kakaolu helva
Aklıma gelenler bunlar
Çok geçmiş olsun. Bende sık emziriyorum o yüzden sadece gece sağıp çoğaltmaya çalışıyorum ama yetmiyor hala. Bende solgar kullanmaya başladım ama midemi ağrıttı keşke süt olsun bebeme yetsin de raziyim napalim herşey onlar için. 6 ay i atlatsak bi anne sütüyle onu cok istiyorum.Bende ikizlerimi bir emzirememiştim hiç o zaman humana falan hiç işe yaramamıştı önemli olan memeleri çalıştırmakmış covid geçirdim 2 saatte 2 sağıp döktüm sağarken kademeli arttırdım 3 dk da 1 kademe yükselttim (önceden sağmayı bilmiyormuşum) bilinçli sağmak sütü arttırdı azalsın diye blok emzirme bile yaptım. Annem mideni bozacaksın desede hala tüm süt arttırıcıları dönüşümlü içiyorum. Ama en faydalısı mayya veya solgarın ki zaten ikisinin içeriği birebir aynı. Emzirdikten sonra sağarak arttıranda çok benimki sık emdiği için sağamıyorum ama azalsa sağarım.
Hepimizinkine inşallah bol bol uyusunlar büyüsünlerMasallah canim Allah gece gunduz bol uyku versin bebisine
Bende ilk duyduğumda öyle demiştim ucuz malı millete pahalıya satıyorlar diyeAaa oreoya bak sen iç kreması sütlü değilmiymiş yazık valla böyle böyle zehirliyolar işte milleti. Teşekkür ederim canım çok iyi oldu
Mukus bir çok sebepten olabiliyor canım kan görmeyene kadar alerji demiyor doktorlar madem gaz sıkıntınızda yok diyete gerek yok serbest yiyebilirsinKızlar benim oğlan da hep mukuslu kaka yapıyor hatta son zamanlarda hep yeşil yapıyor ama maşallah diyim bayadır hiç gaz sancısı yok, ben gazını bile çıkarmıyorum hiç, başka bi sıkıntısı da yok, bu durumda da alerji olabilir mi? Bi ara köpüklü kaka yapmıştı doktora sordum kan yoksa önemli değil demişti
Az önce kakasında ince ince kırmızılıklar gördüm canım bu da mı belirtilir çok değildi ve yüzünde kırmızılık vardı bugün baya arttı bayramda geldi hastaneler acil dışında açık olmaz özel de demiMukus bir çok sebepten olabiliyor canım kan görmeyene kadar alerji demiyor doktorlar madem gaz sıkıntınızda yok diyete gerek yok serbest yiyebilirsin
Yüzündeki döküntüler ne yedikten sonra çıktı? Sanırım sizinki hep bağırsak hem cilt tepkili. İnce kırmızılar derken kan gibi yani dimi damar damar ?Az önce kakasında ince ince kırmızılıklar gördüm canım bu da mı belirtilir çok değildi ve yüzünde kırmızılık vardı bugün baya arttı bayramda geldi hastaneler acil dışında açık olmaz özel de demi
Yok kuzm benm sabah geçti çok şükür smra bidaha oldu mastit olmşmSen yinede şikayetlerin devam ederse 1 test daha iste. Negatif pozitife donebiliyor. Allah korusun sifa versin
Döküntü önce de vardı tek yanaktaydı sonra sonra arttı bugün banyo yaptırdıktan sonra fazlalaştı hatta ben şampuan kaynaklı sandım o değilse sabah yumurta yemiştim ama hep yiyordum... Evet damar damar dikkatli bakmasam görmezdim belkide çok azdı ama vardıYüzündeki döküntüler ne yedikten sonra çıktı? Sanırım sizinki hep bağırsak hem cilt tepkili. İnce kırmızılar derken kan gibi yani dimi damar damar ?
Maalesef kan varsa alerjidir canımDöküntü önce de vardı tek yanaktaydı sonra sonra arttı bugün banyo yaptırdıktan sonra fazlalaştı hatta ben şampuan kaynaklı sandım o değilse sabah yumurta yemiştim ama hep yiyordum... Evet damar damar dikkatli bakmasam görmezdim belkide çok azdı ama vardı
Yaa bilmiyordum bu kadar kapsamlı inşallah değildirMaalesef kan varsa alerjidir canımbende kızımda hep yiyordum 3buçuk aylıkken kan gördük alerji sonradan gelişen birşey değil zaten anne karnında oluyormuş ve alerjisi olan ürünleri tükettikçe alerjinin üstüne gidiliyor ve artık çocuğun bağırsağı zorlanıyor ordaki damarlar kanamaya başlıyor. Bir sonraki kakasında kan olursa bana özelden atar mısın