2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ilk defa duydum ismini bi arastirayım

Masallah canim Allah gece gunduz bol uyku versin bebisine

Aaa oreoya bak sen iç kreması sütlü değilmiymiş yazık valla böyle böyle zehirliyolar işte milleti. Teşekkür ederim canım çok iyi oldu

Çok geçmiş olsun. Bende sık emziriyorum o yüzden sadece gece sağıp çoğaltmaya çalışıyorum ama yetmiyor hala. Bende solgar kullanmaya başladım ama midemi ağrıttı keşke süt olsun bebeme yetsin de raziyim napalim herşey onlar için. 6 ay i atlatsak bi anne sütüyle onu cok istiyorum.

Aaa oreoya bak sen iç kreması sütlü değilmiymiş yazık valla böyle böyle zehirliyolar işte milleti. Teşekkür ederim canım çok iyi oldu
Bende ilk duyduğumda öyle demiştim ucuz malı millete pahalıya satıyorlar diye aklıma geldikçe yine yazarım daha çok vardı ama yeni üretimlerinde içine süt ürünü eklemiş bazı markalar yoksa bi 20 taneye yakın listeden çıkardım kremşanti pasta kremalarına kadar

Kızlar benim oğlan da hep mukuslu kaka yapıyor hatta son zamanlarda hep yeşil yapıyor ama maşallah diyim bayadır hiç gaz sancısı yok, ben gazını bile çıkarmıyorum hiç, başka bi sıkıntısı da yok, bu durumda da alerji olabilir mi? Bi ara köpüklü kaka yapmıştı doktora sordum kan yoksa önemli değil demişti

Mukus bir çok sebepten olabiliyor canım kan görmeyene kadar alerji demiyor doktorlar madem gaz sıkıntınızda yok diyete gerek yok serbest yiyebilirsin

Mukus bir çok sebepten olabiliyor canım kan görmeyene kadar alerji demiyor doktorlar madem gaz sıkıntınızda yok diyete gerek yok serbest yiyebilirsin
Az önce kakasında ince ince kırmızılıklar gördüm canım bu da mı belirtilir çok değildi ve yüzünde kırmızılık vardı bugün baya arttı bayramda geldi hastaneler acil dışında açık olmaz özel de demi

Eklentiler

• IMG_20210512_185314.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 59
Benim bebegimin suratında da kırmizi kirmizi taneler oluyor.ama vücudunda olmadigi ve kakasinda kan mukus gormedigim icin alerjiye yormak istemiyorum.
Hatta bi kere dra sordum alerji mi isilik mi diye o da benim sorduğumu geri cevirdi bana isilikte olbilir alerji de pek umursamadi

Yüzündeki döküntüler ne yedikten sonra çıktı? Sanırım sizinki hep bağırsak hem cilt tepkili. İnce kırmızılar derken kan gibi yani dimi damar damar ?

Yüzündeki döküntüler ne yedikten sonra çıktı? Sanırım sizinki hep bağırsak hem cilt tepkili. İnce kırmızılar derken kan gibi yani dimi damar damar ?
Döküntü önce de vardı tek yanaktaydı sonra sonra arttı bugün banyo yaptırdıktan sonra fazlalaştı hatta ben şampuan kaynaklı sandım o değilse sabah yumurta yemiştim ama hep yiyordum... Evet damar damar dikkatli bakmasam görmezdim belkide çok azdı ama vardı

Maalesef kan varsa alerjidir canım bende kızımda hep yiyordum 3buçuk aylıkken kan gördük alerji sonradan gelişen birşey değil zaten anne karnında oluyormuş ve alerjisi olan ürünleri tükettikçe alerjinin üstüne gidiliyor ve artık çocuğun bağırsağı zorlanıyor ordaki damarlar kanamaya başlıyor. Bir sonraki kakasında kan olursa bana özelden atar mısın

Yaa bilmiyordum bu kadar kapsamlı inşallah değildir Atarım çok sağ ol canım bilen birinin yardımcı olması çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…