Peki döküntü ve mukuslu kaka beraber olunca alerji mıdır acaba bizim hiç kan olmadı ama yüzü hep egzmaa gibiMukus tek başına alerji belirtisi değil gazdan veya önsütten de oluyor o yüzden kan görmeyene kadar doktorlar alerji demiyor ayrıca kaka hemen düzelmiyor bizim kızda 6-7 aya kadar ancak düzeldi ek gıda sayesinde. Zaten çoğu ek gıda alınca mukuslu kaka yapmamaya başlıyor
Bizim de yüzü çok döküntü ve kaka mukuslu sizin düzeldi mi yüzü acsbs nasıl bir yol izledinizBen hiç kan görmedim beklemedim de ama döküntülerinden gazından ve meme reddinden acabam kalmadı
Deri testi mi yapildi acaba bebekte yapılıyor mu bu testKızlar bizde de alerji çıktı ilk doğduğunda kaşlarında soyulma ve kırmızın noktalar vardı ben önemsemedim sonra egzamaya döndü yanı Konak... mustela aldım düzeldi egzama ama kırmızı noktalar devam etti alerji testi yapıldı ve yumurta ile süt ürünlerine alerjisi çıktı diğer belirtiler mukuslu ve gürültülü kaka , gaz sancısı ve geçmeyen sarılıkti.
Hemen kestim bir hafta da kolik denilen bebeğim gaz sancısı ilaçsız çözüldü,kaka durumu azaldı kırmızı noktalar kalmadı...aşırı katı diyet ama sabırla cozdum haftaya diyeti açacak doktorum. Bağırsaklara inmeden halledin derim
İyi geceler canim.bence önumuz yaz tulumu kışın dusun derim.yine de sen bilirsin canimKızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
Uyku tulumu bende istiyorum ama şimdi yaz geliyor sıcak olacak gereksiz mi bilemedim ama cok rahat birşeymiş birinden instada ela tulumları miydi neydi bir sayfa duymuştum fırsat bulup da bakamadım belki işine yararKızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
Zannetmiyorum rezeneden falan olduğunu bence etkilemez herkes içiyor onları çünkü zaten anne ne kadar gazlıysa bebekte öyle oluyor bizde öyleyizGazdan hep ikiniyor ozellikle sabah 6/7 arasi uyaniyor kakasini yaparken. Ayni gaz afedersin bende de oluyor acaba ictigim rezene onu da etkiliyor olabilir mi? Gaz olmamasi icin her otu copu icersem olacagi buydu bir denemek lazim sanirim.
Büyük ihtimalle alerji bizdede kan olmadıPeki döküntü ve mukuslu kaka beraber olunca alerji mıdır acaba bizim hiç kan olmadı ama yüzü hep egzmaa gibi
Kaçamaksın süt ve yumurta Diyetine başlayınca düzeldiBizim de yüzü çok döküntü ve kaka mukuslu sizin düzeldi mi yüzü acsbs nasıl bir yol izlediniz
Evet yapılıyor 3 ay üzeri daha doğru sonuç veriyormuşDeri testi mi yapildi acaba bebekte yapılıyor mu bu test
Teşekkür ederim canım bu soruların hepsini aynı kisiye sorduğumun farkında değildimZannetmiyorum rezeneden falan olduğunu bence etkilemez herkes içiyor onları çünkü zaten anne ne kadar gazlıysa bebekte öyle oluyor bizde öyleyiz
Büyük ihtimalle alerji bizdede kan olmadı
Kaçamaksın süt ve yumurta Diyetine başlayınca düzeldi
Evet yapılıyor 3 ay üzeri daha doğru sonuç veriyormuş
Ben dr a götürdüm bebeğimi aynisi olmuştu yüzü bize mustelanin alerjik krem ve şampuanıni aldırdı ve ayrica deterjan kullanmak yerine sabun tozu aldırdı 1 haftada geçti hepsi egzema teşhisi koydu bize sizde bir gidin ya da eczaneden alin bu krem ve şampuanı yazik beklemesin boyle bebeği rahatsız ederİlk resimdeki sırtı ben pasta yedikten sonraki hali. İkinci resimde diyete başlamadan önceki çocuğun döküntüleri
Alerjen ürün yedikten sonra döküntü oluyorsa yediğiniz ürüne alerjisi olabilirPeki döküntü ve mukuslu kaka beraber olunca alerji mıdır acaba bizim hiç kan olmadı ama yüzü hep egzmaa gibi
Battaniyeyi ellerinin altına koyuyor musun canım ellerini örtersen oynaya oynaya yüzünü kapatırKızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
Ben zaten doğduğundan beri mustela krem, şampuan ve sabun tozu kullanıyorumBen dr a götürdüm bebeğimi aynisi olmuştu yüzü bize mustelanin alerjik krem ve şampuanıni aldırdı ve ayrica deterjan kullanmak yerine sabun tozu aldırdı 1 haftada geçti hepsi egzema teşhisi koydu bize sizde bir gidin ya da eczaneden alin bu krem ve şampuanı yazik beklemesin boyle bebeği rahatsız eder
Öyle oluyor çok iyi anlıyorum seniTeşekkür ederim canım bu soruların hepsini aynı kisiye sorduğumun farkında değildimkonuya o kadar odaklanmisim ki
Ben Instagram dan aldım canım sertifikalı ama bizde hiç bir işe yaramadıGunaydin kizlar bebeginize kehribar kolye aldiniz/almayi düşünüyor musunuz? Kizimda kullanmadim ama.oglumda almaui dusunuyorum guvenilir bulduğunuz sertifikali site var mi?
Bizim verem aşısı açılmamıştı onun için bacaktan olan 2 aşıdan oldu .Bizde ateş oldu .öğlen yaptırmıştık aşırıyı geceye doğru yükseldi ateşi ertesi gün öğlene doğru da düştüKızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Sıkıntı olabilir o zaman yolculukta bizimde teşekkür ederimBizim verem aşısı açılmamıştı onun için bacaktan olan 2 aşıdan oldu .Bizde ateş oldu .öğlen yaptırmıştık aşırıyı geceye doğru yükseldi ateşi ertesi gün öğlene doğru da düştü