2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Peki döküntü ve mukuslu kaka beraber olunca alerji mıdır acaba bizim hiç kan olmadı ama yüzü hep egzmaa gibi

Deri testi mi yapildi acaba bebekte yapılıyor mu bu test

Kızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler

Kızlar iyi geceler uyku Tulumu için öneriniz var mı battaniyesi yüzünü kapatabiliyor güvenli değil sanki sizlerde kullanan var mı uyku tulumu oneriniz bedir acaba teşekürler
İyi geceler canim.bence önumuz yaz tulumu kışın dusun derim.yine de sen bilirsin canim

Uyku tulumu bende istiyorum ama şimdi yaz geliyor sıcak olacak gereksiz mi bilemedim ama cok rahat birşeymiş birinden instada ela tulumları miydi neydi bir sayfa duymuştum fırsat bulup da bakamadım belki işine yarar

Gazdan hep ikiniyor ozellikle sabah 6/7 arasi uyaniyor kakasini yaparken. Ayni gaz afedersin bende de oluyor acaba ictigim rezene onu da etkiliyor olabilir mi? Gaz olmamasi icin her otu copu icersem olacagi buydu bir denemek lazim sanirim.
Zannetmiyorum rezeneden falan olduğunu bence etkilemez herkes içiyor onları çünkü zaten anne ne kadar gazlıysa bebekte öyle oluyor bizde öyleyiz
Peki döküntü ve mukuslu kaka beraber olunca alerji mıdır acaba bizim hiç kan olmadı ama yüzü hep egzmaa gibi
Büyük ihtimalle alerji bizdede kan olmadı
Bizim de yüzü çok döküntü ve kaka mukuslu sizin düzeldi mi yüzü acsbs nasıl bir yol izlediniz
Kaçamaksın süt ve yumurta Diyetine başlayınca düzeldi
Deri testi mi yapildi acaba bebekte yapılıyor mu bu test
Evet yapılıyor 3 ay üzeri daha doğru sonuç veriyormuş

Teşekkür ederim canım bu soruların hepsini aynı kisiye sorduğumun farkında değildim konuya o kadar odaklanmisim ki

İlk resimdeki sırtı ben pasta yedikten sonraki hali. İkinci resimde diyete başlamadan önceki çocuğun döküntüleri
Ben dr a götürdüm bebeğimi aynisi olmuştu yüzü bize mustelanin alerjik krem ve şampuanıni aldırdı ve ayrica deterjan kullanmak yerine sabun tozu aldırdı 1 haftada geçti hepsi egzema teşhisi koydu bize sizde bir gidin ya da eczaneden alin bu krem ve şampuanı yazik beklemesin boyle bebeği rahatsız eder

Battaniyeyi ellerinin altına koyuyor musun canım ellerini örtersen oynaya oynaya yüzünü kapatır

Ben zaten doğduğundan beri mustela krem, şampuan ve sabun tozu kullanıyorum Diyete başlayınca hemen geçti zaten döküntüler 1.ayın sonunda farkettim süt alerjisi olduğunu o yüzden fazla eziyet çekmedi çok şükür. Şuan 3. Ayımız bitti

Gunaydin kizlar bebeginize kehribar kolye aldiniz/almayi düşünüyor musunuz? Kizimda kullanmadim ama.oglumda almaui dusunuyorum guvenilir bulduğunuz sertifikali site var mi?

kızlar yeni genelgeyi inceleyen var mı ? Şimdi bu durumda 10 yas altı cocugu olan anneler idari izne devam mı edecek ? Yoksa calısmaya baslayacak mı birşey belirtilmemiş ?

Kızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla

Kızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Bizim verem aşısı açılmamıştı onun için bacaktan olan 2 aşıdan oldu .Bizde ateş oldu .öğlen yaptırmıştık aşırıyı geceye doğru yükseldi ateşi ertesi gün öğlene doğru da düştü

Kızlar yazdıklarınızı okudum da benim de aklıma takıldı . Daha geçen gafta götürdük doktora ama şimdi yazılanları okuyunca acaba mı dedim . Benim kızımın da yüzünde sivilce gibi döküntüler var ama doğduğundan beri hep vardı bazen daha azalıyor. Gürültülü kakayı da doğduğundan beri yapıyor . Son 10 gündür de akşam 7-12 arası ağlama krizimiz var karnı tok altı temiz ama devamlı bağırıyor acaba alerjik miyiz biz de

Sıkıntı olabilir o zaman yolculukta bizimde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…