2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım suyu kendim içiyorum cok fazla gaz sorunumuz vardı oyuzden emerken cok ağlıyordu sütüm başta iyiydi dr beslenmesi az deyip mama takviyesine baslatti bu seferde biberona alıstı meme reddi yasadım simdide emiyor ama cok az sutum doymuyor ilk sagdıgım zaman 60 100 cc oluyordu simdi 25 cc zor oluyor cok uğraşıyorum ama bi süre emiyor sonra gelmediği icin cok aglıyor

Evet canım sonradan fark ettim sen içiyormuşsun bizde şuan aynı durumda sayılırız. Ben artık yesin de gelişimi duraklamasın da ister mama yesin ister emsin modundayım malesef

Evet canım sonradan fark ettim sen içiyormuşsun bizde şuan aynı durumda sayılırız. Ben artık yesin de gelişimi duraklamasın da ister mama yesin ister emsin modundayım malesef
Doğru söylüyorsun canım elimizden geleni yaptık yinede çabalıyoruz saglıklı olsunlarda

Benimkininde elleri kolları hiç durmuyor sürekli gözler yarım açık çok zor dalıyor uykuya bazı günler 15 er dk lık uykularla geçiyor dün 3 saat kesintisiz uyudu gündüz bir daha bütün gün uyumadı huysuzluk yapıyor ama uykuya dalamıyor. Gece 12 de zor uyuttuk şükür gece uykusu problemsiz yoksa dayanamaz insanın bünyesi. Gündüz irkilmesi sık oluyor kundakta yaptırmıyor. Bu kadar az gündüz uykusu Birtek bizde mi var böyle olan var mı?

Ben kullanıyorum iyiki keşfedilmiş yoksa napardım bilmiyorum. Bizimde gündüz uykusu hiç yok 3 aylık oldu zaman geçtikçe gündüz uyku problemi daha da artıyor sanki

Bizimki de 1 haftadır gündüz neredeyse hiç uyumuyor, arada uyusa da 10-15 dakka sonra geri uyanıyor

Mayya tableti kullandin mi canim bebeklerine mama verip ayni zamanda emziren anneler kullanara sutlerinin arttigini yazmislar. hem icersin hem emzirirsin sik sik .memeler calissin diyorlar .
Dene istersen ben çayıni iciyorum eve dondugumde tabletini alacagim.

Kızlar malum süt alerjimiz var süt ve süt ürünleri tüketemiyorum bugün de oğlumun ilk göz ağrımın doğum günü var süt ve süt ürünleri bulunmayan ürünlerle pasta yaptım aile içinde öyle bir pasta keselim dedik nasıl olmuş sabah 8de uyandım küçüğü emzirip hemen uyuttum işe koyuldum önce pastayı yaptım sonra simit istedi dün akşam hamurunu yoğurdum biraz da kuru pasta hamuru yoğurdum ikisini beklemeye aldım bugün iş çok valla canı çeken olursa özür dilerim gerçekten sadece sevincimi paylaşmak istedim sonuçta kardeş gibi olduk burda

Eklentiler

• IMG_20210511_103345.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 39
Elinize sağlık hazır gibi olmuş bence tarifini de paylaşın Bir sorum olacaktı süt ürünlerine alerjisi olduğunu hangi belirtilerden anladınız acaba? 22 günlük bebeğimden bende şüpheleniyorum

Kızlar merhaba dün gündüz hava da evde sıcaktı aksam canı açık unutmuşum evin ısısı düştü bebeğin de bezini açıp biraz o şekilde bıraktım usudu sanırım tutiriyordu hafif elleri buz gibiydi hemen ortu örtüp isiticida açtık ama gece boyunca hep 34.6 ve civari kaldı bilgisi olan var mı emmesi falan iyi gayet ama düşük vücut sıcaklığı

Elinize sağlık hazır gibi olmuş bence tarifini de paylaşın Bir sorum olacaktı süt ürünlerine alerjisi olduğunu hangi belirtilerden anladınız acaba? 22 günlük bebeğimden bende şüpheleniyorum
Sağol canım tabiki paylaşırım
A101in pasta keki,dorbi damla çikolatası
Pastanın ara katına da su ile supangle yaptım piştikten sonra 1 yemek kaşığı damla çikolata koydum pastanın ara katına koydum üstüne muz ve çilek koydum biraz damla çikolata serptim pastanın üstüne de benmari usulü damla çikolatayı erittim ganaj yaptım diğer gördüğün yuvarlak dekorları da erittiğim çikolata ile yağlı kağıt üstüne dekor yaptım pastayı süsledim
Belirtilere gelince gaz sancısı, huzursuzluk,uyumama, mukuslu kaka,gürültülü kaka, en son zaten kakada kan gördük canım bizimki bağırsak tepkili yani yedikten hemen sonraki kakasında çıkıyor bu saydıklarım. Tabi bir de memedeki o ağlaması yok mu içi gidiyor insanın.

Canım çikolatada süt yok mu ona dikkat et aman. gaz sancısı doğduğunun ikinci gününden beri var huzursuzluk da var makat kısmında pişiği var ama henüz kanlı kaka yok. Bi de uzayan sarılığı varmış.ben 4 gün boyunca süt ve ürünlerini bıraktım ama bir değişiklik olmadı çocuğumda.doktor da kaka da kan görmeden ürünleri kullanmamazlık etme dedi ama ben hala şüpheleniyorum.benimki de meme de ağlıyor gaz sancısı olunca. Kendini kasıyor bacaklarını falan

Yok canım kullanılan bütün ürünlerde süt ürünü yok a 101in finduxun bitter fındık kremalı kahvaltılık çikolatasında da yok tadı da normal çikolataya göre kat kat iyi. Kullandığım damla çikolatasında da yok
Banada öyle demişti kan görmeyene kadar sorun yok demişti ama kan zaten en son evresi oluyor yani bağırsak artık iltihap kapıp damarları kanamaya başlıyor. Biz diyetle rahatladık biraz

Birde bu ölçüm koltuk altından kızlar sizin de bu şekilde düşük oluyor mü doktorluk bir durum var mi acaba

canım şimdi ben ölçtüm 36.9 benim kız. belki ateş ölçer sıkıntılıdır ısınmıştır şimdiye çoktan bebek. Huzursuzluk yoksa endişe etme bence
Sakin emiyor da geceden beri yuksrlmeyince biraz korktum ama güneşe de çıkaralım uyanınca çok sağol canım cevabın için

Bende sit artırmak için çok şey denedim dün solgarin bir ürünü var onu kullanmaya başladım bugün biraz arttı gibi süt birde ebebekten malt içecek almıştım oda artırdı şimdi tekrar sipariş verdim bu ikisi biraz beni umutlandırdı
1.200 tlmis canim dun randevu aldik bakalim 29 mayista insallah kapanma uzayabilir riske atmadik.
Inşallah kolayca atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…