3 litreyi geçecek şekilde su içmekte çok fayda ediyor benimde hayalim ilk 6 ay sadece anne sütü inşallahÇok geçmiş olsun. Bende sık emziriyorum o yüzden sadece gece sağıp çoğaltmaya çalışıyorum ama yetmiyor hala. Bende solgar kullanmaya başladım ama midemi ağrıttı keşke süt olsun bebeme yetsin de raziyim napalim herşey onlar için. 6 ay i atlatsak bi anne sütüyle onu cok istiyorum.
Bende araştırdım biraz yazayım hemenBende ilk duyduğumda öyle demiştim ucuz malı millete pahalıya satıyorlar diyeaklıma geldikçe yine yazarım daha çok vardı ama yeni üretimlerinde içine süt ürünü eklemiş bazı markalar yoksa bi 20 taneye yakın listeden çıkardım kremşanti pasta kremalarına kadar
Ne demekYaa bilmiyordum bu kadar kapsamlı inşallah değildirAtarım çok sağ ol canım bilen birinin yardımcı olması çok teşekkür ederim
Hepsi kayıtlı bendeBende araştırdım biraz yazayım hemen
Feast ıspanaklı börek
- Annas Ginger Thins - Bisküvi (Metro, Migros ve Rossmann'da bulunabilir.)
- Arı Zeytinyağlı Grissini (Arı'nın diğer grissinilerine de bakabilirsiniz.)
- Belvita fındıklı çikolatalı kahvaltılık*/**
- Biscoff Lotus Kurabiye (Migros ve diğer hipermarketlerde bulunabilir.)
- Bisto Unlu Mamülleri Tahinli Çıtır Kurabiye (Şok)
- Chocolat Stella
- Doğalsan Soya Kıyması ve Soya Eti
- Doritos baharatlı patates cipsi
- Dr. Oetker Bitkisel Jel
- Dr. Oetker Süsleme Kreması
- EnerBio ahududulu bitter çikolata (Rossmann'da bulabilirsiniz.)
- Enerbio Vegane Früchte (Jelibon olarak bildiğimiz şekerlemeler, Rossman'da bulabilirsiniz.)
- Eti Burçak Yulaflı*
- Eti Burçak Kurabi*
- Eti Crax Çok İnce Kraker*
- Eti Çay Keyfi Fıstıklı Tarçınlı Kurabiye*
- Eti Form (kepekli bisküvi, mısır ve pirinç patlağı)
- Eti Kakaolu Bisküvi*
- Finn Crisp Çavdarlı Gevrek (Migros ve diğer hipermarketlerde bulunabilir.)
- Fiskobirlik fındık ezmesi**
- Guylian çikolata*
- Heinz ketçap ve hardal
- Iglo vegetable fingers
- İnci Hızlı Dondurulmuş Milföy Hamuru (Şok)
- Instant Chinese Style Noogle (Migros'ta bulunabilir.)
- Jelibon Sour Patch Kids**
- Kaffee Arabica Bitter Çikolata* (Rossmann)
- Kahve Dünyası Tam Fıstıklı Bitter Çikolata
- Karmen Bitter Çikolata*
- Kellogg's Kırmızı Meyveler
- Kellogg's Coco Pops Çikolatalı Mısır ve Buğday Gevreği*
- Kenton supangle**
- Kireçburnu Zeytinli Grissini*
- Kireçburnu Tam Tahıllı Kırık Kırak**
- Komagene çiğköfte
- Koska (tahin, bitter çikolata, kıdırdat bi kornet, kağıt helva, helva çeşitleri)**
- Koska Fındık Püreli Tahin Pekmez Karışımı
- Kuvertur bitter*
- Lay's klasik patates cipsi ve domatesamp; kurutulmuş yeşillik
- L'era Fresca Çilekli Dondurma
- Life in Keçiboynuzu (Gratis)
- Lindt Dark*
- Lotus Biscoff (Bisküvi)
- Mister No Humus
- Mixmey %100 Meyve
- Naturel Organik Agave Şurubu
- Nimet Hızlı Dondurulmuş Soğan Kroket (A101)
- Nimet Patlıcanlı veya Havuçlu Rulo Börek (A101)
- Nudo Kıvırcık Erişte
- Oreo*
- Piyale puding (kakaolu, vanilyalı, muzlu)
- Polo Mints Original (Polo delikli nane)
- Red Bull enerji içeceği
- Ritz kraker
- Ruffles Original
- Sarelle Bitter*
- Sera ajvar
- Seyidoğlu helva (çeşitlerine göre içerikler kontrol edilmeli)
- St. Dalfour reçelleri
- Tat cevizli ezme
- Tat Sun Sakiz Macunu
- Teptip hindistan cevizi sütü
- Torku Dream Bütün Antep Fıstıklı ve Kakao Nibli Bitter*
- Torku Tam Kurabiye Ruşeymli*
- Twitto Çıtır Burgu Kraker
- Uneller Lavaş, Bazlama, Katmer, Pita (Migros)
- Uno Un Kurabiyesi*/**
- Ülker Kremini Candy Mini*
- Vefa Boza
- Wasa Sandwich Hummus
- XRoll Susamlı Bisküvi (A101)
- Yaşar Usta sorbe dondurmaları
- Züber doğal meyve tatlısı
İlk resimdeki sırtı ben pasta yedikten sonraki hali. İkinci resimde diyete başlamadan önceki çocuğun döküntüleriAz önce kakasında ince ince kırmızılıklar gördüm canım bu da mı belirtilir çok değildi ve yüzünde kırmızılık vardı bugün baya arttı bayramda geldi hastaneler acil dışında açık olmaz özel de demi
Fotoğrafa bakılırsa bizde de böyle çünkü, mukus, gürültülü kaka, gurultu gibi seslerin gelmesi hepsi birleşince malesef bizde de var alerji. . Teşekkür ederim canım pazartesi aksatmadan hast gideceğim peki poliklinik hangisi gitmeliyim çocuk Dr u mu yoksa alerji miİlk resimdeki sırtı ben pasta yedikten sonraki hali. İkinci resimde diyete başlamadan önceki çocuğun döküntüleri
Gurultulu kaka mi alerji belirtisi nasil oluyor gurultulu kaka. Ikina.sikila yapiyor sonra bomba gb gurultuyle yapiyor oglumFotoğrafa bakılırsa bizde de böyle çünkü, mukus, gürültülü kaka, gurultu gibi seslerin gelmesi hepsi birleşince malesef bizde de var alerji. . Teşekkür ederim canım pazartesi aksatmadan hast gideceğim peki poliklinik hangisi gitmeliyim çocuk Dr u mu yoksa alerji mi
Aynı sekilde benim kızımdaGurultulu kaka mi alerji belirtisi nasil oluyor gurultulu kaka. Ikina.sikila yapiyor sonra bomba gb gurultuyle yapiyor oglumdokuntusu yok ama. Sari civik kaka yapiyor aklim.karisti
Alninda bir kac dokuntu oluyor oda alerji dokuntusu gbndegil bebeklerde anne sutunun yagi yada emzdirirken memeye temas ile sicaklikla oluyor ..Aynı sekilde benim kızımda
Bizde de yanaklarında oluyordu ilk aylar simdi azaldiAlninda bir kac dokuntu oluyor oda alerji dokuntusu gbndegil bebeklerde anne sutunun yagi yada emzdirirken memeye temas ile sicaklikla oluyor ..
3. Ayında getir dedi alerji doktoru. Devlet hastanesine gideceksen çocuk dr bakıyor önce kan testlerini yapıyor gerek görürse alerjiye sevk ediyor. Çocuk doktoru da 4. Aydan sonra bakalım dedi kanda daha net çıkar o aylarda dedi. Ben haftaya bir gün alerji doktoruna götüreceğim. Sırttan cilt testiyle bakıyor.Fotoğrafa bakılırsa bizde de böyle çünkü, mukus, gürültülü kaka, gurultu gibi seslerin gelmesi hepsi birleşince malesef bizde de var alerji. . Teşekkür ederim canım pazartesi aksatmadan hast gideceğim peki poliklinik hangisi gitmeliyim çocuk Dr u mu yoksa alerji mi
Sarı cıvık kaka normal ama her bezi kalmalıysa sıkıntı. Gürültü hem karnında oluyor hemde yaptığı an oluyor ayrıca çok aşırı huzursuz oluyor. Eğer öyle bir durumu olsaydı illaki fark ederdin acaba olmuyor insanın kafasında. Kendini epey belli ediyor.Gurultulu kaka mi alerji belirtisi nasil oluyor gurultulu kaka. Ikina.sikila yapiyor sonra bomba gb gurultuyle yapiyor oglumdokuntusu yok ama. Sari civik kaka yapiyor aklim.karisti
Aynı sekilde benim kızımda
Canım bende forumdan buradan okuduklarımla söyleyebiliyorum öyle sesli yapıodu kakasını hep doğduğundan beri diyebilirim.. Aynen cıvık olunca ondan öyle gürültülü bağırsakları gelişiyor fln dedim iyi ki burası var burda Bi kaç gündür alerji konusu geçmese hiç aklıma gelmezdiGurultulu kaka mi alerji belirtisi nasil oluyor gurultulu kaka. Ikina.sikila yapiyor sonra bomba gb gurultuyle yapiyor oglumdokuntusu yok ama. Sari civik kaka yapiyor aklim.karisti
Anladım canım teşekkür ederim ben o zmn önce çocuk Dr una götüreyim çok sağ ol. 1.5 aydır diyetteymişsin inşallah sizinki de azalmıştır bitmiştir3. Ayında getir dedi alerji doktoru. Devlet hastanesine gideceksen çocuk dr bakıyor önce kan testlerini yapıyor gerek görürse alerjiye sevk ediyor. Çocuk doktoru da 4. Aydan sonra bakalım dedi kanda daha net çıkar o aylarda dedi. Ben haftaya bir gün alerji doktoruna götüreceğim. Sırttan cilt testiyle bakıyor.
Sarı cıvık kaka normal ama her bezi kalmalıysa sıkıntı. Gürültü hem karnında oluyor hemde yaptığı an oluyor ayrıca çok aşırı huzursuz oluyor. Eğer öyle bir durumu olsaydı illaki fark ederdin acaba olmuyor insanın kafasında. Kendini epey belli ediyor.
Bizde cilt tepkisi yok sadece bağırsak tepkili. Alerji de değişik bişey ya içinde bile kaç gruba ayrılıyor mesela kimi fırınlanmış süt ürünleri tüketebilir kimi dokunamıyor bile zor işİlk resimdeki sırtı ben pasta yedikten sonraki hali. İkinci resimde diyete başlamadan önceki çocuğun döküntüleri
Önce pediatri görecek anlatıcaksın böyle böyle diye sonra o seni genel cerrahına sevkedecek kan popodan mı geliyor yoksa alerji sebepli mi diye bazen makat çatlağı olabiliyor genel cerrah sonra seni gastroenterolojiye sevk direkt gast. Kabul etmiyor sevkli gitmek gerek gerek görürse mama başlatıyor gerekli vitaminleri alması için özel mamalar alıyorsun ücretsizFotoğrafa bakılırsa bizde de böyle çünkü, mukus, gürültülü kaka, gurultu gibi seslerin gelmesi hepsi birleşince malesef bizde de var alerji. . Teşekkür ederim canım pazartesi aksatmadan hast gideceğim peki poliklinik hangisi gitmeliyim çocuk Dr u mu yoksa alerji mi
Üzüldüm açıkcası yumurta bir yiyosam çift sarılı organik fln aldım süt kalitesi artsın diye peynir keza öyle bir dilim yerken ikiye çıkardım. Yemek fln hiç yemediğim kadar yedim farkında olmadan zarar bile vermiş miyim değişik.. Süreç de zor uzun gibi Allah yardımcınız olsun inşallah biz de en ufak şekilde atlatırız.. Randevu aldım canım salı günü gideceğiz inşallah Dr aÖnce pediatri görecek anlatıcaksın böyle böyle diye sonra o seni genel cerrahına sevkedecek kan popodan mı geliyor yoksa alerji sebepli mi diye bazen makat çatlağı olabiliyor genel cerrah sonra seni gastroenterolojiye sevk direkt gast. Kabul etmiyor sevkli gitmek gerek gerek görürse mama başlatıyor gerekli vitaminleri alması için özel mamalar alıyorsun ücretsiz
Dur daha en başındasın moralini bozma kendini düşürme şimdidenÜzüldüm açıkcası yumurta bir yiyosam çift sarılı organik fln aldım süt kalitesi artsın diye peynir keza öyle bir dilim yerken ikiye çıkardım. Yemek fln hiç yemediğim kadar yedim farkında olmadan zarar bile vermiş miyim değişik.. Süreç de zor uzun gibi Allah yardımcınız olsun inşallah biz de en ufak şekilde atlatırız.. Randevu aldım canım salı günü gideceğiz inşallah Dr a
Gazdan hep ikiniyor ozellikle sabah 6/7 arasi uyaniyor kakasini yaparken. Ayni gaz afedersin bende de oluyor acaba ictigim rezene onu da etkiliyor olabilir mi? Gaz olmamasi icin her otu copu icersem olacagi buydu bir denemek lazim sanirim.3. Ayında getir dedi alerji doktoru. Devlet hastanesine gideceksen çocuk dr bakıyor önce kan testlerini yapıyor gerek görürse alerjiye sevk ediyor. Çocuk doktoru da 4. Aydan sonra bakalım dedi kanda daha net çıkar o aylarda dedi. Ben haftaya bir gün alerji doktoruna götüreceğim. Sırttan cilt testiyle bakıyor.
Sarı cıvık kaka normal ama her bezi kalmalıysa sıkıntı. Gürültü hem karnında oluyor hemde yaptığı an oluyor ayrıca çok aşırı huzursuz oluyor. Eğer öyle bir durumu olsaydı illaki fark ederdin acaba olmuyor insanın kafasında. Kendini epey belli ediyor.