Harika daha ne olsun canım ellerine sağlık ben şu süsleme işini beceremiyorum pekKızlar malum süt alerjimiz var süt ve süt ürünleri tüketemiyorum bugün de oğlumun ilk göz ağrımın doğum günü var süt ve süt ürünleri bulunmayan ürünlerle pasta yaptım aile içinde öyle bir pasta keselim dedik nasıl olmuşsabah 8de uyandım küçüğü emzirip hemen uyuttum işe koyuldum önce pastayı yaptım sonra simit istedi dün akşam hamurunu yoğurdum biraz da kuru pasta hamuru yoğurdum ikisini beklemeye aldım bugün iş çok valla canı çeken olursa özür dilerim gerçekten sadece sevincimi paylaşmak istedim sonuçta kardeş gibi olduk burda
Nice saglikli yaslari olsun. Ellerinize saglik nu kadar cesiti nasil yaptınız masallah ben bulasiklari toplarken uyaniyor oglum cildirmaya ramak kaldiKızlar malum süt alerjimiz var süt ve süt ürünleri tüketemiyorum bugün de oğlumun ilk göz ağrımın doğum günü var süt ve süt ürünleri bulunmayan ürünlerle pasta yaptım aile içinde öyle bir pasta keselim dedik nasıl olmuşsabah 8de uyandım küçüğü emzirip hemen uyuttum işe koyuldum önce pastayı yaptım sonra simit istedi dün akşam hamurunu yoğurdum biraz da kuru pasta hamuru yoğurdum ikisini beklemeye aldım bugün iş çok valla canı çeken olursa özür dilerim gerçekten sadece sevincimi paylaşmak istedim sonuçta kardeş gibi olduk burda
Al benden de o kadar canım otomatik sallanan beşiğe koyuyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyorNice saglikli yaslari olsun. Ellerinize saglik nu kadar cesiti nasil yaptınız masallah ben bulasiklari toplarken uyaniyor oglum cildirmaya ramak kaldi
Eline sağlık harika görünüyor bizdede süt alerjisi var kek bile yapmaya üşeniyorum kendime. Kek poğaça önceden denedim çok güzel olmuştu.Kızlar malum süt alerjimiz var süt ve süt ürünleri tüketemiyorum bugün de oğlumun ilk göz ağrımın doğum günü var süt ve süt ürünleri bulunmayan ürünlerle pasta yaptım aile içinde öyle bir pasta keselim dedik nasıl olmuşsabah 8de uyandım küçüğü emzirip hemen uyuttum işe koyuldum önce pastayı yaptım sonra simit istedi dün akşam hamurunu yoğurdum biraz da kuru pasta hamuru yoğurdum ikisini beklemeye aldım bugün iş çok valla canı çeken olursa özür dilerim gerçekten sadece sevincimi paylaşmak istedim sonuçta kardeş gibi olduk burda
Aşırı gaz, vücudunda yüzünde döküntü sivilce gibi, gürültülü kaka, her bezinde kaka, memede ağlamaElinize sağlık hazır gibi olmuş bence tarifini de paylaşınBir sorum olacaktı süt ürünlerine alerjisi olduğunu hangi belirtilerden anladınız acaba? 22 günlük bebeğimden bende şüpheleniyorum
Bende solgar kullanıyorum ayrıca bestlak damla çok çok etkili ama ikisi beraber kullanılınca momstock anne çayı ve humana yı dönüşümlü sütümün durumuna göre kullanıyorum çok artınca da emmek istemiyor ağlıyor memede emerken tıkanıyorBende sit artırmak için çok şey denedim dün solgarin bir ürünü var onu kullanmaya başladım bugün biraz arttı gibi süt birde ebebekten malt içecek almıştım oda artırdı şimdi tekrar sipariş verdim bu ikisi biraz beni umutlandırdı
Inşallah kolayca atlatırsınız
Yüzünde bazen kırmızı benekler çıkıyor ama gün içinde kayboluyor doktor normal diyor.her bezinde kaka oluyor 10 beze kadar normal dedi doktorumuz.çok gazlı ve gaz gelince memede ağlıyor memeyi almak istemiyorEline sağlık harika görünüyor bizdede süt alerjisi var kek bile yapmaya üşeniyorum kendime. Kek poğaça önceden denedim çok güzel olmuştu.
Aşırı gaz, vücudunda yüzünde döküntü sivilce gibi, gürültülü kaka, her bezinde kaka, memede ağlama
Bende solgar kullanıyorum ayrıca bestlak damla çok çok etkili ama ikisi beraber kullanılınca momstock anne çayı ve humana yı dönüşümlü sütümün durumuna göre kullanıyorum çok artınca da emmek istemiyor ağlıyor memede emerken tıkanıyor
Ben süt ve yumurtayı kesince rahatladı mukuslu kakayı yazmayı da unuttum hala kakası mukuslu belki başka şeylerede var bilmiyorum alerji doktoruna götüreceğim bu ayYüzünde bazen kırmızı benekler çıkıyor ama gün içinde kayboluyor doktor normal diyor.her bezinde kaka oluyor 10 beze kadar normal dedi doktorumuz.çok gazlı ve gaz gelince memede ağlıyor memeyi almak istemiyorben hala şüpheleniyorum ama 4 gün boyunca süt ürünlerini bırakmama rağmen hiç düzelme olmayınca tekrar peynir vs tüketmeye başladım
Biz de mukus yok bebeğim daha 3 haftalık bakalım ilerleyen evrede ne olacak ama inş alerji değildir. Gazına bir çözüm bulamadıkBen süt ve yumurtayı kesince rahatladı mukuslu kakayı yazmayı da unuttum hala kakası mukuslu belki başka şeylerede var bilmiyorum alerji doktoruna götüreceğim bu ay
Bende pek beceremem bakma spontane gelişiyor bazenHarika daha ne olsun canım ellerine sağlık ben şu süsleme işini beceremiyorum pekhayırlı yaşları olsun inşallah
Bizim sadece sabah uykuları güzel oluyor kızımda öyleydi uyanır 1-2 saat uyanık kalır sonra geri uyur uyku gözünde olur yani oğlumda öyle ne işim varsa sabahtan hallediyorum canım.Nice saglikli yaslari olsun. Ellerinize saglik nu kadar cesiti nasil yaptınız masallah ben bulasiklari toplarken uyaniyor oglum cildirmaya ramak kaldi
Teşekkür ederimmEline sağlık harika görünüyor bizdede süt alerjisi var kek bile yapmaya üşeniyorum kendime. Kek poğaça önceden denedim çok güzel olmuştu.
Aşırı gaz, vücudunda yüzünde döküntü sivilce gibi, gürültülü kaka, her bezinde kaka, memede ağlama
Bende solgar kullanıyorum ayrıca bestlak damla çok çok etkili ama ikisi beraber kullanılınca momstock anne çayı ve humana yı dönüşümlü sütümün durumuna göre kullanıyorum çok artınca da emmek istemiyor ağlıyor memede emerken tıkanıyor
Mukus tek başına alerji belirtisi değil gazdan veya önsütten de oluyor o yüzden kan görmeyene kadar doktorlar alerji demiyor ayrıca kaka hemen düzelmiyor bizim kızda 6-7 aya kadar ancak düzeldi ek gıda sayesinde. Zaten çoğu ek gıda alınca mukuslu kaka yapmamaya başlıyorBen süt ve yumurtayı kesince rahatladı mukuslu kakayı yazmayı da unuttum hala kakası mukuslu belki başka şeylerede var bilmiyorum alerji doktoruna götüreceğim bu ay
Humana bende çok ise yaramadi ah keşke öyle çok olsa mama takviyesiyle gidiyoruz biz şimdi bestlak kullanan fayda gören de çok var bunlarda istediğim sonucu vermezse sırada o var ama yıpratıcı hep bi umut birşeyler alıp sonuç alamamakBende solgar kullanıyorum ayrıca bestlak damla çok çok etkili ama ikisi beraber kullanılınca momstock anne çayı ve humana yı dönüşümlü sütümün durumuna göre kullanıyorum çok artınca da emmek istemiyor ağlıyor memede emerken tıkanıyor
Bende ikizlerimi bir emzirememiştim hiç o zaman humana falan hiç işe yaramamıştı önemli olan memeleri çalıştırmakmış covid geçirdim 2 saatte 2 sağıp döktüm sağarken kademeli arttırdım 3 dk da 1 kademe yükselttim (önceden sağmayı bilmiyormuşum) bilinçli sağmak sütü arttırdı azalsın diye blok emzirme bile yaptım. Annem mideni bozacaksın desede hala tüm süt arttırıcıları dönüşümlü içiyorum. Ama en faydalısı mayya veya solgarın ki zaten ikisinin içeriği birebir aynı. Emzirdikten sonra sağarak arttıranda çok benimki sık emdiği için sağamıyorum ama azalsa sağarım.Humana bende çok ise yaramadi ah keşke öyle çok olsa mama takviyesiyle gidiyoruz biz şimdi bestlak kullanan fayda gören de çok var bunlarda istediğim sonucu vermezse sırada o var ama yıpratıcı hep bi umut birşeyler alıp sonuç alamamak
Ben hiç kan görmedim beklemedim de ama döküntülerinden gazından ve meme reddinden acabam kalmadıMukus tek başına alerji belirtisi değil gazdan veya önsütten de oluyor o yüzden kan görmeyene kadar doktorlar alerji demiyor ayrıca kaka hemen düzelmiyor bizim kızda 6-7 aya kadar ancak düzeldi ek gıda sayesinde. Zaten çoğu ek gıda alınca mukuslu kaka yapmamaya başlıyor
Valla harika olur krikkrak kemirip duruyorumBende pek beceremem bakma spontane gelişiyor bazenteşekkür ederiz
Bizim sadece sabah uykuları güzel oluyor kızımda öyleydi uyanır 1-2 saat uyanık kalır sonra geri uyur uyku gözünde olur yani oğlumda öyle ne işim varsa sabahtan hallediyorum canım.
Teşekkürler
Teşekkür ederimmCidden çok fazlalaştı bu alerji ya anlamıyorum her sene bir trend hastalık çıkıyor resmen. Bende vegan ürünler listesi var istersen yazarım sana emzirme döneminde insanın tatlı isteği artıyor tatlı tuzlu karışık liste yaptım onları alıyorum canım çekince atıştırmalık kolay oluyor
Biri 58 biri 61 di canım. Bende çift bez kullandım bir de küçük kendi havlusunu bez gibi taktım bezin üstüne bacakları ayrık dursun diye emzirme ve gaz dışında kucağıma almadım bir de kanguru taktım elimden geldiğince 1 ay içinde düzeldi 60 olmuş doktora gösterdik düzelmiş bir sıkıntı yok dedi tek beze geçtim yine de dikkat ediyorum
Kızlar malum süt alerjimiz var süt ve süt ürünleri tüketemiyorum bugün de oğlumun ilk göz ağrımın doğum günü var süt ve süt ürünleri bulunmayan ürünlerle pasta yaptım aile içinde öyle bir pasta keselim dedik nasıl olmuşsabah 8de uyandım küçüğü emzirip hemen uyuttum işe koyuldum önce pastayı yaptım sonra simit istedi dün akşam hamurunu yoğurdum biraz da kuru pasta hamuru yoğurdum ikisini beklemeye aldım bugün iş çok valla canı çeken olursa özür dilerim gerçekten sadece sevincimi paylaşmak istedim sonuçta kardeş gibi olduk burda
Elinize sağlık hazır gibi olmuş bence tarifini de paylaşınBir sorum olacaktı süt ürünlerine alerjisi olduğunu hangi belirtilerden anladınız acaba? 22 günlük bebeğimden bende şüpheleniyorum
Kızlar bizde de alerji çıktı ilk doğduğunda kaşlarında soyulma ve kırmızın noktalar vardı ben önemsemedim sonra egzamaya döndü yanı Konak... mustela aldım düzeldi egzama ama kırmızı noktalar devam etti alerji testi yapıldı ve yumurta ile süt ürünlerine alerjisi çıktı diğer belirtiler mukuslu ve gürültülü kaka , gaz sancısı ve geçmeyen sarılıkti.Canım çikolatada süt yok mu ona dikkat et aman. gaz sancısı doğduğunun ikinci gününden beri var huzursuzluk da var makat kısmında pişiği var ama henüz kanlı kaka yok. Bi de uzayan sarılığı varmış.ben 4 gün boyunca süt ve ürünlerini bıraktım ama bir değişiklik olmadı çocuğumda.doktor da kaka da kan görmeden ürünleri kullanmamazlık etme dedi ama ben hala şüpheleniyorum.benimki de meme de ağlıyor gaz sancısı olunca. Kendini kasıyor bacaklarını falan
Harika görünüyor canım ellerine sağlık, oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı yılları olsun inşallahKızlar malum süt alerjimiz var süt ve süt ürünleri tüketemiyorum bugün de oğlumun ilk göz ağrımın doğum günü var süt ve süt ürünleri bulunmayan ürünlerle pasta yaptım aile içinde öyle bir pasta keselim dedik nasıl olmuşsabah 8de uyandım küçüğü emzirip hemen uyuttum işe koyuldum önce pastayı yaptım sonra simit istedi dün akşam hamurunu yoğurdum biraz da kuru pasta hamuru yoğurdum ikisini beklemeye aldım bugün iş çok valla canı çeken olursa özür dilerim gerçekten sadece sevincimi paylaşmak istedim sonuçta kardeş gibi olduk burda
Hemen açmaya başlıyorlar demek diyeti darısı başıma 1.5 aydık süt ürünü ve yumurta hiç yemedimKızlar bizde de alerji çıktı ilk doğduğunda kaşlarında soyulma ve kırmızın noktalar vardı ben önemsemedim sonra egzamaya döndü yanı Konak... mustela aldım düzeldi egzama ama kırmızı noktalar devam etti alerji testi yapıldı ve yumurta ile süt ürünlerine alerjisi çıktı diğer belirtiler mukuslu ve gürültülü kaka , gaz sancısı ve geçmeyen sarılıkti.
Hemen kestim bir hafta da kolik denilen bebeğim gaz sancısı ilaçsız çözüldü,kaka durumu azaldı kırmızı noktalar kalmadı...aşırı katı diyet ama sabırla cozdum haftaya diyeti açacak doktorum. Bağırsaklara inmeden halledin derim
HahahValla harika olur krikkrak kemirip duruyorum
Daha erken değil mi diyet için ? 4 aydan önce açılmıyor çünkü vücudun onu biraz unutması gerek. Bir de diyet açmak meşakkatli iş sırasıyla gitmek gerek yoksa tekrardan 4 ay kapanman gerekebilirKızlar bizde de alerji çıktı ilk doğduğunda kaşlarında soyulma ve kırmızın noktalar vardı ben önemsemedim sonra egzamaya döndü yanı Konak... mustela aldım düzeldi egzama ama kırmızı noktalar devam etti alerji testi yapıldı ve yumurta ile süt ürünlerine alerjisi çıktı diğer belirtiler mukuslu ve gürültülü kaka , gaz sancısı ve geçmeyen sarılıkti.
Hemen kestim bir hafta da kolik denilen bebeğim gaz sancısı ilaçsız çözüldü,kaka durumu azaldı kırmızı noktalar kalmadı...aşırı katı diyet ama sabırla cozdum haftaya diyeti açacak doktorum. Bağırsaklara inmeden halledin derim
Sağol canım benim teşekkür ederizHarika görünüyor canım ellerine sağlık, oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı yılları olsun inşallah