2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Harika daha ne olsun canım ellerine sağlık ben şu süsleme işini beceremiyorum pek hayırlı yaşları olsun inşallah

Nice saglikli yaslari olsun. Ellerinize saglik nu kadar cesiti nasil yaptınız masallah ben bulasiklari toplarken uyaniyor oglum cildirmaya ramak kaldi

Eline sağlık harika görünüyor bizdede süt alerjisi var kek bile yapmaya üşeniyorum kendime. Kek poğaça önceden denedim çok güzel olmuştu.
Elinize sağlık hazır gibi olmuş bence tarifini de paylaşın Bir sorum olacaktı süt ürünlerine alerjisi olduğunu hangi belirtilerden anladınız acaba? 22 günlük bebeğimden bende şüpheleniyorum
Aşırı gaz, vücudunda yüzünde döküntü sivilce gibi, gürültülü kaka, her bezinde kaka, memede ağlama
Bende solgar kullanıyorum ayrıca bestlak damla çok çok etkili ama ikisi beraber kullanılınca momstock anne çayı ve humana yı dönüşümlü sütümün durumuna göre kullanıyorum çok artınca da emmek istemiyor ağlıyor memede emerken tıkanıyor

Yüzünde bazen kırmızı benekler çıkıyor ama gün içinde kayboluyor doktor normal diyor.her bezinde kaka oluyor 10 beze kadar normal dedi doktorumuz.çok gazlı ve gaz gelince memede ağlıyor memeyi almak istemiyor ben hala şüpheleniyorum ama 4 gün boyunca süt ürünlerini bırakmama rağmen hiç düzelme olmayınca tekrar peynir vs tüketmeye başladım

Ben süt ve yumurtayı kesince rahatladı mukuslu kakayı yazmayı da unuttum hala kakası mukuslu belki başka şeylerede var bilmiyorum alerji doktoruna götüreceğim bu ay

Ben süt ve yumurtayı kesince rahatladı mukuslu kakayı yazmayı da unuttum hala kakası mukuslu belki başka şeylerede var bilmiyorum alerji doktoruna götüreceğim bu ay
Biz de mukus yok bebeğim daha 3 haftalık bakalım ilerleyen evrede ne olacak ama inş alerji değildir. Gazına bir çözüm bulamadık

Harika daha ne olsun canım ellerine sağlık ben şu süsleme işini beceremiyorum pek hayırlı yaşları olsun inşallah
Bende pek beceremem bakma spontane gelişiyor bazen teşekkür ederiz
Nice saglikli yaslari olsun. Ellerinize saglik nu kadar cesiti nasil yaptınız masallah ben bulasiklari toplarken uyaniyor oglum cildirmaya ramak kaldi
Bizim sadece sabah uykuları güzel oluyor kızımda öyleydi uyanır 1-2 saat uyanık kalır sonra geri uyur uyku gözünde olur yani oğlumda öyle ne işim varsa sabahtan hallediyorum canım.
Teşekkürler
Teşekkür ederimm Cidden çok fazlalaştı bu alerji ya anlamıyorum her sene bir trend hastalık çıkıyor resmen. Bende vegan ürünler listesi var istersen yazarım sana emzirme döneminde insanın tatlı isteği artıyor tatlı tuzlu karışık liste yaptım onları alıyorum canım çekince atıştırmalık kolay oluyor

Mukus tek başına alerji belirtisi değil gazdan veya önsütten de oluyor o yüzden kan görmeyene kadar doktorlar alerji demiyor ayrıca kaka hemen düzelmiyor bizim kızda 6-7 aya kadar ancak düzeldi ek gıda sayesinde. Zaten çoğu ek gıda alınca mukuslu kaka yapmamaya başlıyor

Humana bende çok ise yaramadi ah keşke öyle çok olsa mama takviyesiyle gidiyoruz biz şimdi bestlak kullanan fayda gören de çok var bunlarda istediğim sonucu vermezse sırada o var ama yıpratıcı hep bi umut birşeyler alıp sonuç alamamak

Bende ikizlerimi bir emzirememiştim hiç o zaman humana falan hiç işe yaramamıştı önemli olan memeleri çalıştırmakmış covid geçirdim 2 saatte 2 sağıp döktüm sağarken kademeli arttırdım 3 dk da 1 kademe yükselttim (önceden sağmayı bilmiyormuşum) bilinçli sağmak sütü arttırdı azalsın diye blok emzirme bile yaptım. Annem mideni bozacaksın desede hala tüm süt arttırıcıları dönüşümlü içiyorum. Ama en faydalısı mayya veya solgarın ki zaten ikisinin içeriği birebir aynı. Emzirdikten sonra sağarak arttıranda çok benimki sık emdiği için sağamıyorum ama azalsa sağarım.

Ben hiç kan görmedim beklemedim de ama döküntülerinden gazından ve meme reddinden acabam kalmadı

Valla harika olur krikkrak kemirip duruyorum

Elinize sağlık hazır gibi olmuş bence tarifini de paylaşın Bir sorum olacaktı süt ürünlerine alerjisi olduğunu hangi belirtilerden anladınız acaba? 22 günlük bebeğimden bende şüpheleniyorum

Kızlar bizde de alerji çıktı ilk doğduğunda kaşlarında soyulma ve kırmızın noktalar vardı ben önemsemedim sonra egzamaya döndü yanı Konak... mustela aldım düzeldi egzama ama kırmızı noktalar devam etti alerji testi yapıldı ve yumurta ile süt ürünlerine alerjisi çıktı diğer belirtiler mukuslu ve gürültülü kaka , gaz sancısı ve geçmeyen sarılıkti.
Hemen kestim bir hafta da kolik denilen bebeğim gaz sancısı ilaçsız çözüldü,kaka durumu azaldı kırmızı noktalar kalmadı...aşırı katı diyet ama sabırla cozdum haftaya diyeti açacak doktorum. Bağırsaklara inmeden halledin derim

Harika görünüyor canım ellerine sağlık, oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı yılları olsun inşallah

Hemen açmaya başlıyorlar demek diyeti darısı başıma 1.5 aydık süt ürünü ve yumurta hiç yemedim

Valla harika olur krikkrak kemirip duruyorum
Hahah
A101 dorbi damla çikolata
Doritos tako
Lays sade patates cipsi
A101 vince çikolatalı badem şekeri
Oreo
Eti sultani
A101 xroll çikolatalı gofret
A101 findux bitter çikolatalı fındık kreması
Form limonlu
Eti gong pops
7days kayısılı kruvasan
Eti burçak kurabi
A101 nimet milföy hamuru
Torku kakaolu helva

Aklıma gelenler bunlar

Daha erken değil mi diyet için ? 4 aydan önce açılmıyor çünkü vücudun onu biraz unutması gerek. Bir de diyet açmak meşakkatli iş sırasıyla gitmek gerek yoksa tekrardan 4 ay kapanman gerekebilir

Süt ürünleri diyetinde tecrübeme dayanarak söylüyorum en az 4 ay diyet gerek açmadan ve kaçırmadan sonra açmak için kademeleri var hemen açılmıyor sırasıyla ilerlemek gerek ek gıdadaki gibi 3 gün kuralı var fakat 3 gün anne yiyecek sonra 3 gün çocuk yiyecek yani önce anne sütünden dokunuyormu bakılıyor eğer geçerse sonra çocuğa 3 gün yediriliyor dokunmuyorsa o ürüne olan alerji geçmiş demektir ama çiğden yenilmiyor ilk etapta fırınlanmış olması lazım mesela 1-2 yemek kaşığı yoğurt ile yapılmış bir kek gibi. Yardımcı olacağım bir konu varsa seve seve yazın bana biz 3bucuk aylıkken öğrendik diyete girdim 9 aylıkken atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…