2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç cmdi acaba bizimde 59-60 çıktı çift bez takıyoruz şuan
Biri 58 biri 61 di canım. Bende çift bez kullandım bir de küçük kendi havlusunu bez gibi taktım bezin üstüne bacakları ayrık dursun diye emzirme ve gaz dışında kucağıma almadım bir de kanguru taktım elimden geldiğince 1 ay içinde düzeldi 60 olmuş doktora gösterdik düzelmiş bir sıkıntı yok dedi tek beze geçtim yine de dikkat ediyorum

Diş değil gelişim göstergesiymiş iyiymiş yani. Bizde de var anlattığın durumu tükürük yapıyor hep ağzının, kenarlarından akıyor bazen

Sütüm cok cok azaldı cok üzülüyorum hep mama veriyorum suda içiyorum incir kaynatıp suyunu içiyorum cok uğraşıyorum ama yok

Sütüm cok cok azaldı cok üzülüyorum hep mama veriyorum suda içiyorum incir kaynatıp suyunu içiyorum cok uğraşıyorum ama yok
Su içirirsen tabi ki sütün azalır. Süt içmesi gereken yerde su içiriyorsun.

Saat başı sağım yap mutlaka. Süt artırıcı takviye al, 4 lt ye yakın su iç. Ve emzir. Sütün artacaktır. Ama su içirme. Hatta yapabilirsen memeyi de emzirme destek sistemi oluşturarak vermeye çalış ki memeyi bırakmasın.
Ekteki resim gibi emzirme destek sistemi.
3 veya 4 numaralı nazogastrik sonda ( eczane bilir) alıp bir ucunu mem ucuna diğerini biberona koyacaksın. Meme emer gibi mamayı emecek ve memeyi de uyarmış olacak hu vesileyle.

Pes etme lütfen.
Benim oğlumda da şuan ciddi bir meme reddi var. 10 gün oluyor. Zayıfladı bile düşün yani. Ama hala emzirmeye çalışıyorum, bırakmıyorum.

Eklentiler

• IMG-20210509-WA0003.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 27
Alistim da artik ıkınmalarina senin 2. De oglanmiydi canim? Sunnet yaptircak misinz? Izmirdeydin yaptirirsaniz nereye yaptircaksin?
Evet canım ikisi de erkek sünnet konusunda çok kararsızız Karataş hastanesinden randevu bile aldık gitmedik. Şu kapanma sürecinde istemedik ama bş taraftan olsun da istiyoruz

Ben uzun zamandır uykudan uyandirmiyorum canım.gunduz 2 3 saate uyanıyor ki artık daha da erken uyandığı oluyor.gece de en uzun 4 saat sonra uyanıyor.uyuduktan 2 saat sonra yine uyanıyor falan. O yüzden uyandırmaya gerek kalmıyor.
Kilosu iyi bence.karni yoksa o yüzden az emiyor olabilir.birak uyusun kendi kalksın canım

Merhaba msjınızı görünce yazmak istedim 3 haftalık bebeğim var ilk hafta hep kendim kaldırıp emziriyordum gece gündüz ancak doktorumuz çok kızdı. O acıktığında kendi kalksın sen müdahale etme çocuğu strese sokup şimdiden sinirli bir yapıya bürünmesine neden oluyorsun ritmiğini bozuyorsun dedi iki haftadır kendi kalkıyor ayarlamış gibi. 2buçuk 3 saati geçirmiyor uyuduğu zamanlarda.

Evet canım ikisi de erkek sünnet konusunda çok kararsızız Karataş hastanesinden randevu bile aldık gitmedik. Şu kapanma sürecinde istemedik ama bş taraftan olsun da istiyoruz
Biz de şuan İzmir'deyiz. Sünnet oldu.evde yaptırdık. Eşimin kardeşlerinin cocuklari kuzenlerinin çocukları falan hepsi oldu.
Ben başta istemedim evde olacak eski usul sunnetci falan sandım sağlık müdürlüğüne bağlı fenni sunnetciymis.
Sünnet düşünenler kesinlikle büyümeden yaptırın. En küçük benimkiydi oldu bitti.buyuk olanlar mesela çok ağladı anladıkları için.
Evde düşünürsen telini yollayabilirim istersen canim

Diğer mesajıma ek olarak Kızım 1 aylıkken uzamis sariliktan hastaneye yatmistik.kilo almamış emmemis.ilk çocuktaki tecrübesizlik hastanede mamaya baslamistik.3 saatte bir önce meme sonra mama olacak şekilde taa ki kilosunu toparlayıp doktor tamam uyandirmayin diyene kadar.
Siz de böyle bi durum yoksa doktorunun da görüşünü alarak hareket edebilirsin canim

Aa ilk defa duydum ısmını numarasını yollar mısın

Su yu kendı içiyormuş yanlıs anladın herhalde

Bende Ankara’dayım bizde evde yaptırdık. Devlet hastanesinde sünnet kliniğinde çalışan bir doktor gelip yaptı. Hiç bir sıkıntı yaşamadık. Beş dk bile sürmedi kesip dikmesi.Bir ayı geçti iyileşti çok şükür iyiki de yaptırmışız şu an bile çok hareketli bacakları hiç durmuyor ne kadar erken o kadar iyi bence.

Bizde oğlumun sünnetini hastane den çocuk cerrahisi getirtip evde yaptırmıştık. Evde olduğu için kolay oldu ertesi güne birşeyi kalmamıştı bizde 5 aylıktik ama 5 aydan önce yapılsa daha iyi olur

Esimin de arkadasi bir sunnet merkezine yaptirmis cok memnun kalmislar. Kapanma 20 sine kadar surerse sonraki haftaya kalacak ama 17 mayis pazartesi bitecekse hemen onumuzdeki h.sonu ctesi yaptirmayi düşünüyoruz. Doktorumuzun onerdigi bir cerrah var biraz daha pahaliymis kararsiz kaldik.

Canım ben kundak yapıyorum hareketle uyanmıyor ama bu aralar 3 gündür fln uykusu baya sorun.. Atak etkisi bence
Benim kız ilk aydan sonra ilk on gün 100-150 gr almıştı canım emz danışmanına gitmiştim o 3 saatte bir kaldır demişti ama genel geçer herkes için mi böyle bilmiyorum İnstagramda Bi iki sayfada 2 aya kadar kaldırılması gerek diye okumuştum.. Ama ben saati bıraktım kendi kalkıyor 2.5-3 saate geciktirirse Bi şekilde ben kalkıyorum alışıklık oldu herhalde
Bizde de tükürük eksik olmuyor canım gelişimsel sanırım.. Oğlumda kehribar kullanmıştık rahat geçti gece ııı ııı diye inlemeleri vardı ama ateş vs olmadı

Ne kadara yapıyorlar ortalama

Benim bebeğim 21:30 - 22:30 arası emip gece uykusuna geçmiş oluyor canım. Ondan sonra ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum. Birkaç kere sadece bir kere uyandı hatta. Kilo alımı da gayet güzel. Uykuda büyüme hormonu salgılıyor vücutları aç kalıyor diye bakmamak lazım bence. Zaten sen kendin kaldırırsan verimli emmiyor acıkmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…