2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrardan günaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı. Nst iyi dedi doktor. Geçen cuma 35+1 çıkıyorduk bugün 36+0 çıktık. 200 gram almış, 2810 gram 49 cm yine. Doktor doğumun martın sonuna sarkacak dedi şuan yakında doğum göremiyorum ama bebeğe de bağlı, bebek önceden gelmek isterse önce de olabilir filan dedi. Son adetim 31 mayıstı ona göre 40. Haftadayım, ama detaylı ultrasonds 15 mayıs yaptılar son adetimi ona göre 22-24 mart çıkıyordu, şimdi de mart sonu nisan başı çıkıyor ben anlayamadım. Bebekte filan bir sıkıntı yok suyum da yerinde, normal doğum pozisyonunda.

Meryem ana eli otunu aldım bu arada kızlar, 2 tane aldım, acaba diyorum birini suya koyup suyunu mu içsem haftaya filan belki bebek gelir hurma da aldım ama çok çok yiycem hurmayı artık günde 6 7 tane filan.

Birde Nst sizce nasıl kızlar, sancı var mı? M Melekogretmencnn wiha02 ve diğerleri

Eklentiler

• IMG_20210305_133801.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Ve diğerleri olarakkk nstn iyi sancı cıkmamıs düzgün bi nst

Ya benim de hiç hafif olmuyor adet sancısı demek bile hafif kalır ama sinir olmaya başladım geceleri öyle olup gündüzleri hiçbirşey olmaması ilginç

Canimm Melekkkeren refakatci sayisi ve ziyaretci izni nasil kapi süsü vs izni yok dimi gerçekten? görmüşken sorayım
Bizim günümüzde hastane baya sessiz ve rahattı esnek davrandılar canım ziyaretçilerimiz oldu hemen görüp çıktılar bi sıkıntı yaşamadık
Kızlar alıntılarım hep kayboldu mesjları okuyamadım kimler doğum yaptı buarada
Nasılsınız Uykusuz Koala Emoshhh B BAM94

Çok sevindim canım umarım bize de o şekilde denk gelir nasılsınız bebiş nasıl
Ben hâlâ doğum yapmadım gündüzleri iyiyim geceleri çok zorlanıyorum fakat sancıların devamı gelmiyor yalancı sancı hep. Yarın 40+0 oluyoruz kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz.

Ya benim de hiç hafif olmuyor adet sancısı demek bile hafif kalır ama sinir olmaya başladım geceleri öyle olup gündüzleri hiçbirşey olmaması ilginç

Kızlar bende de öyle 34 de başladı şuan 38 e giriyoruz deli gibi bir sancı hele geceleri uykudan ağlayarak uyandırıyor nerdeyse şimdi yalancı sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir korkmaya başladım normal doğumdan

Ne güzel ben daha doğurmadım yürüyüşe çıktım geldim şimdi havada mis gibi

Kızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz ((
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah neden sezeryana alacak

Canım normal görünüyor.
Kızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz ((
Aa neden erkenden alıyor Bi sorun mu var
Hayırlı olsun cnm Gözünaydın

Gözün aydın canım, maşallah kilosu boyu çok iyi.

Benimde tas gibiydi ilk sut cok cabuk tikaniyo gogusler ben sicak suya bez batirip goguslerme koydum 5 dakka sogudukca bez uyguladm baya iyi geldi yumusadi cocuk daha kolay emneye basladi surekli emzirmeden once yapiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…