Gece mesaisinden selamlarKaç kez girdin canım şu ana dek nst ye. Ben sadece 1:) hiç almıyo beni doktor
Amiin insallahAynen inşallah ikimiz de bu haftasonu doğururuzdoktor benim doğum korkumu bildiğinden, bana sancılarla ilgili yorum yapmadı biliyorum hatta imalı imalı pazartesi görüşür müyüz bilmiyorum falan dedi benim ilk doğumum olacak başıma ne geleceğinden, o sancıların şiddetinden ürküyorum. Senin de ilk mi?
canım senin kaç haftalık bebiş. Bende en son sancı Falan çıkmamıştı. ctesi kontrolüm bakalım yine çıkmayacak mıSancılarla uyananlar buradamıArtık dayanılmaz oldu sancılar kızlar doktor hiç bir şey yapmadan gönderiyor yalancı sancı diye
Aralıklarını hesapladın mı? Kaç dakikada bir geliyor?psikolojik mi bilmiyorum ama hafif belim ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım var. Dayanılmayacak gibi değil sancı mı sizce bunlar
Henüz 37. haftamız doldu günlük ara ara olurken artık saat başı geliyor sancıcanım senin kaç haftalık bebiş. Bende en son sancı Falan çıkmamıştı. ctesi kontrolüm bakalım yine çıkmayacak mı
Canım çok geçmiş olsunAllah razı olsun dua eden arkadaşlardan Rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin lohusalık çok farklı bi duygu iklimiymis kızlar kendini yetersiz hissediyor ve devamlı ağlıyor insan
Göğüslerim taş gibi el değmiyor sağıyorum surekli süt de çok yok niye oyle oldu anlamadim basina gelip de su sekilde rahatladım diyen var mi
Ay Allah razı olsun canım kuzumu hastanede emzirip eve geçip hemen yapacagimCanım çok geçmiş olsun
Doğumun 3. Günü bnmde göğüslerim taş gibi oldu. Hastanede idik, Emzirme hemşiresi geldi Allah razı olsun ondan. Önce ıslak sıcak havlu yap göğsünün birine koy, bir süre dursun, sıcak süt kanallarının genişlemesini sağlıyormuş. Sonra ya makine ile ya da bebek emiyorken ellede sağ. Hatta evde yardim eden esin annen varsa o sagsin. Biraz canın acıyacak ama o şişlik sertlik geçecek. O göğsü bosaltmazsan, sertlikleri yumusatmazsan Allah korusun mastit olabilirmiş. Hemşire bu şekilde benim göğsümü rahatlattı, boşalttı.
canım bir aralık yok. hafif ağrı hep var şuan için. Bilmiyorum ben mi anlamıyorum kiAralıklarını hesapladın mı? Kaç dakikada bir geliyor?
Süt masajı var youtubeden ordan bakıp masaj yap ilk sonra sağmayı dene inşallah faydasını görürsünAllah razı olsun dua eden arkadaşlardan Rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin lohusalık çok farklı bi duygu iklimiymis kızlar kendini yetersiz hissediyor ve devamlı ağlıyor insan
Göğüslerim taş gibi el değmiyor sağıyorum surekli süt de çok yok niye oyle oldu anlamadim basina gelip de su sekilde rahatladım diyen var mi
Sağlıklicakla kucağına almayı nasip etsin inşallahYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Bilemeyeceğim. Öyle diyorlar ya hangi sıklıkla ağrı giriyor diye dakika tutun filancanım bir aralık yok. hafif ağrı hep var şuan için. Bilmiyorum ben mi anlamıyorum ki
Günaydın canımGünaydın canlar. Kontrolü olan arkadaşlarımız güzel haberlerle gelin inşallahdoğumu olan arkadaşlar ( M Muallimezzz ) saglıcakla kucagınıza alın inşallah
Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda geçsin sarılığı inşallah bebeğininKızlar benim kız da sarılık 17 küsür cıktı yatis yaptılar işin tedavisi için lütfen dua edin
Bendede oluyor canım, herhangi bir saati yok, bazen tüm gece sürüyor.adet olacağım zamanları hatırlatıyor bana. Doktor doğum sancısı değil diyor.psikolojik mi bilmiyorum ama hafif belim ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım var. Dayanılmayacak gibi değil sancı mı sizce bunlar
Yok artık Bi anda 80 tl nasıl artırmışlarGünaydın canımkontrole geldim ama şok oldum 30 liraya indirimli muayene oluyordum bu zamana kadar, şimdi 110 liraya çıkmış, normal muayene 150 tl dedi kız şaşırdım en iyisi bir sonrakş kontrolden sonrasına kalmadan doğurmak