2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım benim inşallah

Valla bende anlamadım kuzum gelmiyo bekliyorum hergun

Güzel haberlerle gel inşallah canım ❤

Benimde günü dolmasına az kaldı gelmiyo napcaz bilmem
Neyse hayırlısıyla gelsin inşallah
Kızlar benim kız da sarılık 17 küsür cıktı yatis yaptılar işin tedavisi için lütfen dua edin
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer sariligi

Kızlar benim kız da sarılık 17 küsür cıktı yatis yaptılar işin tedavisi için lütfen dua edin
Geçmiş olsun canım. Çabuk toparlar inşallah. Bizim de 18 çıktı ama sadece bu değere bakarak yatış veremeyiz dedi doktor üç tüp kan aldılar başka değerlere de baktılar. Sürekli emzir dedi. Dün tekrar kontrole götürdük azalmaya başlamış iki günde 100 gr almış gayet iyi dedi doktor. Bi hafta sonra tekrar bakılacak.

psikolojik mi bilmiyorum ama hafif belim ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım var. Dayanılmayacak gibi değil sancı mı sizce bunlar
Dün ilk defa benim de sancım oldu kasılma ile birlikte ama böyle hafif hafif adet sancısı başlangıcı gbi, ilk defa heyecanlandım ama dedim kızım fgeliyo mu acaba burda okuyunca şimdi Nerdeyse herkeste varmış ya ümitlenmeyetim yani zaten sabaha gecti

Bende 1 aydır var neredeyse hafif de olmuyor şiddetli adet sancısı ama 2 dakika kadar sürüp geçiyor geceleri çok oluyor özellikle yalancı sanciymis bebek aşağı inmeye çalıştığı için oluyormuş benimkinin yolu uzun sanki hala inemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…