Seninde günün gelmiş canım ayrı bi stres oldum bende zamanında gelsinler işte zaten sabirsiziz bizimkiler keyifci çıktı rahatlarını bozmuyorlarYa benim de hiç hafif olmuyor adet sancısı demek bile hafif kalır ama sinir olmaya başladım geceleri öyle olup gündüzleri hiçbirşey olmaması ilginç
Aman aman düşünüp de korkutma kendini canım güzel güzel doğuracak Allah in izniyleKızlar bende de öyle 34 de başladı şuan 38 e giriyoruz deli gibi bir sancı hele geceleri uykudan ağlayarak uyandırıyor nerdeyse şimdi yalancı sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir korkmaya başladım normal doğumdan
Hahah ya öyle ve diğerleri deyince garip oldu jelibona yazdığına ondan güldümUykusuz Koala seni de etiketleyecektim bak ama ilk defa etiket yaptığım için karışık geldi, zorlandım. Nasıl gidiyor?
Ben de dün eşime aynısını dedim bu bu kadar zorluyorsa sancı çekmek acaba nasıldır ama sonunda bebegimize kavuşmak var ne kadar zor olsa da değer geçecek hepsi inşallah❤Kızlar bende de öyle 34 de başladı şuan 38 e giriyoruz deli gibi bir sancı hele geceleri uykudan ağlayarak uyandırıyor nerdeyse şimdi yalancı sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir korkmaya başladım normal doğumdan
Yaa neden sezaryene alacak öyle hemen?Kızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz((
Gerçekten epey inatçı çıkmışMerak edip soran arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Doğum bu sabah 10:43 de ancak oldu. Çarşamba yatış oldu cuma ancak doğdu baya inatçı çıktı. Yinede kavuştuk cok şükür sağlıklıyız ikimiz de.3450 gr 53 cm doğdu denizim.
Canım en kısa zamanda en az ağrılarla kucaklaman duası ile rabbim yardımcın olsunKızlar benim doğum başladı 2 saat önce. Suyum ve nişanım geldi, açılma bekliyoruz. Dua edin bana
Evet kuzum günüm gelipte bebek gelmeyince stres oldum aslında 40+larda doğum yapan çok kişi var ama korkuyorum işte birşey olursa anlamazsam diye. Keşke bekletmese gelseSeninde günün gelmiş canım ayrı bi stres oldum bende zamanında gelsinler işte zaten sabirsiziz bizimkiler keyifci çıktı rahatlarını bozmuyorlar
Aman aman düşünüp de korkutma kendini canım güzel güzel doğuracak Allah in izniyle❤
Ultrason ölçümleri gerçekten fark ediyor doktorum 2 defa üst üste ölçmüştü bir defa. 100 gr oynamıştı. Gün kesinleşmiş hayırlısı ile gelsin inşallahKızlar kontrolden geldim ben . 15 Mart kesinleşti . Ya ben bu ultrason ölçümlerini anlamıyorum geçen hafta 2815 g gelmişti bu hafta 2885 . Koca 1 hafta geçti 70 g farketmiş . Doktora sordum geçen haftaki ölçüm de yanlış olabilir dedi . Kafam karışıyor böyle olunca ya
Amin hepimizinki inşallah . Ya kiloya çok takılmıyorum sen de diyorsun ya yeter ki alt sınırda olmasın bazen 500 g kadar farkedebiliyormuş korkum ondanUltrason ölçümleri gerçekten fark ediyor doktorum 2 defa üst üste ölçmüştü bir defa. 100 gr oynamıştı. Gün kesinleşmiş hayırlısı ile gelsin inşallah
Canım benimkide çok tombik bir bebek değil minyon yani aşağı ve yukarı 500 gr oynama şansı evet var ve öyle olursa 2500 belki daha az bile olabilir bebeğim ama o kadar düşmeyeceğini düşünüyorum. 500 gr oynaması herzaman olan birşey değil. Kilosunun sağlığı ile direk bağlantısı da yok sonuçta.Amin hepimizinki inşallah . Ya kiloya çok takılmıyorum sen de diyorsun ya yeter ki alt sınırda olmasın bazen 500 g kadar farkedebiliyormuş korkum ondan
Gözün aydın canımSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Oooo 1 aydır mı oluyo, ya ben de 1 gün oldu dıye ümitlendim doğum mu yaklaşıyor diye ama daha gelmeyebilir yanıBende 1 aydır var neredeyse hafif de olmuyor şiddetli adet sancısı ama 2 dakika kadar sürüp geçiyor geceleri çok oluyor özellikle yalancı sanciymis bebek aşağı inmeye çalıştığı için oluyormuş benimkinin yolu uzun sanki hala inemedi
Canım sen ne alemdesin kaç kilo aldınilknurrr22 Birdilimkek kızlar iyisinizdir inşallah sizi sessiz gördüm sanki biraz
jelibon01 Yarın doğum kaçta olacaktı heyecan var mı?
Atart Çok yoğunsundur muhtemelen ama merak da ediyorum nasılsınız acaba
Hahah yaa unutmadın mııCanım sen ne alemdesin kaç kilo aldınartık doğurdun sayılır
Senle aynıyız sanırım bizBnm de yarın kontrol var nolur nolmaz dedim. Valizi son olarak kontrol edip arabaya alalım dedim eşime. Malum kontrole giden doğuma alınıyor
Aynen değişik olduHahah ya öyle ve diğerleri deyince garip oldu jelibona yazdığına ondan güldümDiğerleri demeyeydin iyidi Takılıyorum he alınma İyi gidiyor dersem yalan olur ama bu halimize de çok şükür Bekliyoruz ufaklığı hâlâ gelen giden yok
Ben de dün eşime aynısını dedim bu bu kadar zorluyorsa sancı çekmek acaba nasıldır ama sonunda bebegimize kavuşmak var ne kadar zor olsa da değer geçecek hepsi inşallah❤
Yaa neden sezaryene alacak öyle hemen?Sağlıkla kavuşun inşallah güzel haberler bekliyorum.
Gerçekten epey inatçı çıkmışŞükür kavuşturana rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤
Canım en kısa zamanda en az ağrılarla kucaklaman duası ile rabbim yardımcın olsun
Maşallah canım ben üşengecim baya valla sadece ev işi yapıyorum oda keyfe100squat yapıyorum. bol ev işi ve ayaklarımı uzatıp odanın bir köşesinden diğerine popo üstünde gidiyorum. Hurma yiyorum
Benimde 16 mart ama bakalım ne zmn gelcekOzaman aynı dopurcaz biz bak gör:)
Gözün aydın canımMerak edip soran arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Doğum bu sabah 10:43 de ancak oldu. Çarşamba yatış oldu cuma ancak doğdu baya inatçı çıktı. Yinede kavuştuk cok şükür sağlıklıyız ikimiz de.3450 gr 53 cm doğdu denizim.
Tek avazda doğurursun inşallah canımKızlar benim doğum başladı 2 saat önce. Suyum ve nişanım geldi, açılma bekliyoruz. Dua edin bana
Gözün aydın canım derısı başımıza sağlıklı büyüsünler inşallahSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Heyecan yok suan :) ama sabah olur dıye dusunuyorum 7 de yatıs 8 de alacakmıs bakaLım hayırlısıilknurrr22 Birdilimkek kızlar iyisinizdir inşallah sizi sessiz gördüm sanki biraz
jelibon01 Yarın doğum kaçta olacaktı heyecan var mı?
Atart Çok yoğunsundur muhtemelen ama merak da ediyorum nasılsınız acaba
Yarın belli olcak sanırım çatı muanesinden sonra. Sezaryen olursa 39da alırım dedi bnm Dr da. Düşündükçe gün yaklaştıkça korkmaya başladım. Kafam da birsürü senaryo kuruom. Ya bşy olursa doğumda die Allah korusunSenle aynıyız sanırım bizben sezeryan olucam 39 da aldan dedi erken gelmezse senin normal mi olacak