2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa nası umut oldun şuan bana bi bilsen.. Doğumu beklerken 9 doğuruyorum hergün.. Çok sevindim senin adına.. Sağlıklı uzun hayırlı ömrü olur inş bebeğinin.. İnş benim taramada sadece kağıt üzerinde kalır.

Ya benimde aşırı derece doğum korkum vardı. İlk doğumum yüzünden ebem ve doktorum ilk dopumda beni çok yormuştu hatalılardı.. Ama şimdi sağlıkla çocuğumu kucağıma almaktan başka korku endişem kalmadı. İnş sende kötü düşünme hiç bişe olmaz Allah izin verirse doğumda. Tedirgin olmamaya çalış. Doktoruna hastanene güveniyorsan sorun olmaz inş cnm

Boyu nekadar tatlım. Usg görüntüleri beynimizin içine etti zaten yani enazından benimkinin etti :)

Canimm çok sevindim gözün aydın bakıp durdum yazdın mı diye . sağlıkla büyüt deniz bebeği

Kızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz ((
Allah yardımcınız olsun canım
Maşallah canım ikinizinde iyi olmasına sevindim Allah analı babalı büyütsün
Kızlar benim doğum başladı 2 saat önce. Suyum ve nişanım geldi, açılma bekliyoruz. Dua edin bana
Kolay hayırlı doğumlar olsun inşallah canım
Canım benimde geçen hafta boy 39. haftalardaydı hatta diyordum bnm kızı boyu kurtarıyor diğerleri geri çıkıyor çünkübugün 38 lerde çıktı.. Son haftalarda yanılma daha çok oluyo sanırım

Kesin ölçüm olmuyo çok kafaya takmamaya çalış 2800 dedikleri çocuk 3200 doğmuş bazen daha az doğabiliyo tam ölçüm olmuyo ki

Aynen bende anlayamıyorum ultrason ölçümlerini. Normalde ne zamandı doğum? Benim de 1 haftada 400 gram almış göründü geçen hafta çocuk, bu hafta 200 almış görünüyor ben de pek anlayamıyorum birde çocuğun boyu kilosu normalde 37 38 haftalıkla uyumlu olduğu halde cihaz 35 36 haftalık gösteriyor çıldırıyorum ve normalde 17 24 mart arası görünen doğum nisana sarkacak gibi görünüyor anlamış değilim.

Bizde bugün 15.gün kontrolüne gittik sabah. Doğum kilomuzu yakaladık. Göbeği düşmedi daha, ebe 5 gün daha bekleyin düşmezse çocuk doktoruna gidin dedi. Aslında kurudu ama düşmüyor bir türlü
Bizimde çok erken düştü ama bir kaç gündür kanama oluyordu bugün yıkadım şükür yıkadığımdan beri durdu

Aslında düzenli sancı var ama şiddetli değil

Ultrason ölçümlerim böyle kızlar. Sizce ne zaman doğuracağım ben Birde bu zamana kadar hep kız demişti ya doktor, bugün ultrasonda bebeği severken çok tatlısın sen oğluş deyince şaşırdım, kız demiştiniz dedim ayy bide erkek doğuyormuş pembe pembe bütün kıyafetleri

Eklentiler

• IMG_20210305_233628.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210305_233703.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 42
Birde şunu farkettim ben öksürdükçe veya kendimi kastıkça o sancılar artıuor görünüyor, hatta bi ara ıkınmayı denedim ve cihaza baktım sancı yerindeki sayı yükseldi sonra geri düştü. Değişik. İnsanlar neler icat ediyor, eskiden annelerimşz, nenelerimiz nasıl doğuruyormuş yaa, birde hep normal doğuruyorlarmış ya sancıları nasıl geliyordu, bebek hiç içerde kaka yapmıyor muydu çok merak ediyorum. Yırtıkları olduğunda ne yapıyorlardı mesela? Kafamda deli sorular

Bizimde çok erken düştü ama bir kaç gündür kanama oluyordu bugün yıkadım şükür yıkadığımdan beri durdu
Abimin eşi gazlı bezle tentürdiyot tarzı birşey sürerdi çabuk kurusun kanamasın diye, doktor o zaman öyle önermişti çabuk kurumuş ve kanama vs yaşamamış. Bebekten sonra hayat nasıl oluyor? Ev işlerini vs nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman yapmaya başladınız?

Son gezmeleri yapıyorum canım bugün hiç yazamadım en son Muallimez arkadaşımız doğuracaktı ne var ne yok bakayım dedim sen nasılsın gece kasılmaların devam mı

Çatlayacağı varsa çatlıyor, benim var olan çatlaklarım çok fazla daha olmaz sanırım diye düşünürken 2 3 gün önce yenilerini fark ettim sağlık olsun
Heyecan yok suan :) ama sabah olur dıye dusunuyorum 7 de yatıs 8 de alacakmıs bakaLım hayırlısı
Hayırlısı olsun sabah kavuşacaksın ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Son gezmeleri yapıyorum canım bugün hiç yazamadım en son Muallimez arkadaşımız doğuracaktı ne var ne yok bakayım dedim sen nasılsın gece kasılmaların devam mı
Oh ne güzel benimde bugün çıkasım geldi ama olmadık bir yerde suyum falan gelir mi acaba diye korktum çıkmadım Muallimez doğum yaptı çok şükür Darısı bizlerin başına inşallah. Benim gece kasılmaları devam ama bugünkü daha başlamadı vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…