Kizlar mesajlari okuyamyorm yazan tum herkese tesekkur ediyorm. Dogum yapanlar bebislerini saglikla buyuturler insallah. Yapmayanlarinda dogumlari kolay olur insallah. 4 gun oldu dogum yapa hala agrilarm fazla goguslerm sertlesti cok kotu bu arada gumus kapaklar gerçekten cok ise yariyo. Birdes8ym7 kuzu benim tarama baya riskli cikmisti cok sukur saglikla kucagima aldim bebegimi insallah darisi senin basina
Ya benimde aşırı derece doğum korkum vardı. İlk doğumum yüzünden ebem ve doktorum ilk dopumda beni çok yormuştu hatalılardı.. Ama şimdi sağlıkla çocuğumu kucağıma almaktan başka korku endişem kalmadı. İnş sende kötü düşünme hiç bişe olmaz Allah izin verirse doğumda. Tedirgin olmamaya çalış. Doktoruna hastanene güveniyorsan sorun olmaz inş cnmYarın belli olcak sanırım çatı muanesinden sonra. Sezaryen olursa 39da alırım dedi bnm Dr da. Düşündükçe gün yaklaştıkça korkmaya başladım. Kafam da birsürü senaryo kuruom. Ya bşy olursa doğumda die Allah korusun
Boyu nekadar tatlım. Usg görüntüleri beynimizin içine etti zaten yani enazından benimkinin etti :)Kızlar kontrolden geldim ben . 15 Mart kesinleşti . Ya ben bu ultrason ölçümlerini anlamıyorum geçen hafta 2815 g gelmişti bu hafta 2885 . Koca 1 hafta geçti 70 g farketmiş . Doktora sordum geçen haftaki ölçüm de yanlış olabilir dedi . Kafam karışıyor böyle olunca ya
Canimm çok sevindim gözün aydın bakıp durdum yazdın mı diye . sağlıkla büyüt deniz bebeğiMerak edip soran arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Doğum bu sabah 10:43 de ancak oldu. Çarşamba yatış oldu cuma ancak doğdu baya inatçı çıktı. Yinede kavuştuk cok şükür sağlıklıyız ikimiz de.3450 gr 53 cm doğdu denizim.
Allah yardımcınız olsun canımKızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz((
Maşallah canım ikinizinde iyi olmasına sevindim Allah analı babalı büyütsünMerak edip soran arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Doğum bu sabah 10:43 de ancak oldu. Çarşamba yatış oldu cuma ancak doğdu baya inatçı çıktı. Yinede kavuştuk cok şükür sağlıklıyız ikimiz de.3450 gr 53 cm doğdu denizim.
Kolay hayırlı doğumlar olsun inşallah canımKızlar benim doğum başladı 2 saat önce. Suyum ve nişanım geldi, açılma bekliyoruz. Dua edin bana
Canım benimde geçen hafta boy 39. haftalardaydı hatta diyordum bnm kızı boyu kurtarıyor diğerleri geri çıkıyor çünküKızlar kontrolden geldim ben . 15 Mart kesinleşti . Ya ben bu ultrason ölçümlerini anlamıyorum geçen hafta 2815 g gelmişti bu hafta 2885 . Koca 1 hafta geçti 70 g farketmiş . Doktora sordum geçen haftaki ölçüm de yanlış olabilir dedi . Kafam karışıyor böyle olunca ya
Kesin ölçüm olmuyo çok kafaya takmamaya çalış 2800 dedikleri çocuk 3200 doğmuş bazen daha az doğabiliyo tam ölçüm olmuyo kiKızlar kontrolden geldim ben . 15 Mart kesinleşti . Ya ben bu ultrason ölçümlerini anlamıyorum geçen hafta 2815 g gelmişti bu hafta 2885 . Koca 1 hafta geçti 70 g farketmiş . Doktora sordum geçen haftaki ölçüm de yanlış olabilir dedi . Kafam karışıyor böyle olunca ya
Aynen bende anlayamıyorum ultrason ölçümlerini. Normalde ne zamandı doğum? Benim de 1 haftada 400 gram almış göründü geçen hafta çocuk, bu hafta 200 almış görünüyor ben de pek anlayamıyorum birde çocuğun boyu kilosu normalde 37 38 haftalıkla uyumlu olduğu halde cihaz 35 36 haftalık gösteriyor çıldırıyorum ve normalde 17 24 mart arası görünen doğum nisana sarkacak gibi görünüyor anlamış değilim.Kızlar kontrolden geldim ben . 15 Mart kesinleşti . Ya ben bu ultrason ölçümlerini anlamıyorum geçen hafta 2815 g gelmişti bu hafta 2885 . Koca 1 hafta geçti 70 g farketmiş . Doktora sordum geçen haftaki ölçüm de yanlış olabilir dedi . Kafam karışıyor böyle olunca ya
Bizimde çok erken düştü ama bir kaç gündür kanama oluyordu bugün yıkadım şükür yıkadığımdan beri durduBizde bugün 15.gün kontrolüne gittik sabah. Doğum kilomuzu yakaladık. Göbeği düşmedi daha, ebe 5 gün daha bekleyin düşmezse çocuk doktoruna gidin dedi. Aslında kurudu ama düşmüyor bir türlü
Aslında düzenli sancı var ama şiddetli değilTekrardan günaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı. Nst iyi dedi doktor. Geçen cuma 35+1 çıkıyorduk bugün 36+0 çıktık. 200 gram almış, 2810 gram 49 cm yine. Doktor doğumun martın sonuna sarkacak dedi şuan yakında doğum göremiyorum ama bebeğe de bağlı, bebek önceden gelmek isterse önce de olabilir filan dedi. Son adetim 31 mayıstı ona göre 40. Haftadayım, ama detaylı ultrasonds 15 mayıs yaptılar son adetimi ona göre 22-24 mart çıkıyordu, şimdi de mart sonu nisan başı çıkıyor ben anlayamadım.Bebekte filan bir sıkıntı yok suyum da yerinde, normal doğum pozisyonunda.
Meryem ana eli otunu aldım bu arada kızlar, 2 tane aldım, acaba diyorum birini suya koyup suyunu mu içsem haftaya filan belki bebek gelirhurma da aldım ama çok çok yiycem hurmayı artık günde 6 7 tane filan.
Birde Nst sizce nasıl kızlar, sancı var mı? @Melekcanannwiha02 ve diğerleri
Birde şunu farkettim ben öksürdükçe veya kendimi kastıkça o sancılar artıuor görünüyor, hatta bi ara ıkınmayı denedim ve cihaza baktım sancı yerindeki sayı yükseldi sonra geri düştü.Aslında düzenli sancı var ama şiddetli değil
Yalnız değilmişimCanım bende genelde su akıyorken uyanıom..normaldir heralde.
Sağlıkla kucağına al inşallah daha erken degilmi sancın mi çıktı nts de falanKızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz((
Aslında düzenli sancı var ama şiddetli değil
Abimin eşi gazlı bezle tentürdiyot tarzı birşey sürerdi çabuk kurusun kanamasın diye, doktor o zaman öyle önermişti çabuk kurumuş ve kanama vs yaşamamış. Bebekten sonra hayat nasıl oluyor? Ev işlerini vs nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman yapmaya başladınız?Bizimde çok erken düştü ama bir kaç gündür kanama oluyordu bugün yıkadım şükür yıkadığımdan beri durdu
Bak yine öyle uyandım yarım saat önce tatlımYalnız değilmişim
Bende de aynı sıkıntı var ağzımın suyu akıyor yastık ıslak uyanıyorum çoğu zaman
Açılma filan mı vardı yoksa başka bir durum mu gelişti? Geçmiş olsun. Rabbim sıkıntısız bir şekilde kurtarsın.Kızlaar biz şooook kontrole geldim yatış yaptı dr yarın sezaryenle alacakmış bebeği vallahi napçamı şaşırdım beynim buşandı bana da dua eder misiniz((
Son gezmeleri yapıyorum canım@ilknurrr22Birdilimkek kızlar iyisinizdir inşallah sizi sessiz gördüm sanki biraz
@jelibon01 Yarın doğum kaçta olacaktı heyecan var mı?
@Atart Çok yoğunsundur muhtemelen ama merak da ediyorum nasılsınız acaba
Maşallah canım çok şükür Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Çatlayacağı varsa çatlıyor, benim var olan çatlaklarım çok fazla daha olmaz sanırım diye düşünürken 2 3 gün önce yenilerini fark ettimAynen değişik oldubenim de sancım çıkmıyor ama arada evde tuhsf tuhaf ağrılar giriyor, sonra geçiyor ama tuhaf oluyorum. Karnımda fena kaşınıyor bazen, en pahalı çatlak yağından tut kakao yağı zeytin yağı ne varsa sürdüm, kullandım ama yine de çatladım heralde yine çatlamaya devam ediyor çünkü bazen karnım çok acıyor ve kaşınıyor
Hayırlısı olsun sabah kavuşacaksın ne güzel sağlıkla gelsin inşallahHeyecan yok suan :) ama sabah olur dıye dusunuyorum 7 de yatıs 8 de alacakmıs bakaLım hayırlısı
Oh ne güzelSon gezmeleri yapıyorum canımbugün hiç yazamadım en son Muallimez arkadaşımız doğuracaktı ne var ne yok bakayım dedim sen nasılsın gece kasılmaların devam mı