- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa maşallah haber bekliyorduk bizdeAllah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canım iyi olmanıza sevindimSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Buarada erken mi girdin doğuma yoksa gece falan mıSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Neyse hayırlısıyla gelsin inşallahAmin canım benim inşallah ❤
Valla bende anlamadım kuzum gelmiyo bekliyorum hergun
Güzel haberlerle gel inşallah canım ❤
Benimde günü dolmasına az kaldı gelmiyo napcaz bilmem
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer sariligiKızlar benim kız da sarılık 17 küsür cıktı yatis yaptılar işin tedavisi için lütfen dua edin
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsünSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Gözün aydın canım manşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Gözün aydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah hoşgelmiş bebişler ❤Sağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Gözün aydınn yanında olmalarına çok sevindim maşallah kuzulara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin AllahSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Inşallah işe yarar rahatlarsin canımAy
Ay Allah razı olsun canım kuzumu hastanede emzirip eve geçip hemen yapacagim
gözünüz aydın rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsinSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Gözünaydın cnm, sağlıcakla büyüsünlerSağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Cok şükür sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun. Allah bağışlasın canım cok sevindim❤Sağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Geçmiş olsun canım. Çabuk toparlar inşallah. Bizim de 18 çıktı ama sadece bu değere bakarak yatış veremeyiz dedi doktor üç tüp kan aldılar başka değerlere de baktılar. Sürekli emzir dedi. Dün tekrar kontrole götürdük azalmaya başlamış iki günde 100 gr almış gayet iyi dedi doktor. Bi hafta sonra tekrar bakılacak.Kızlar benim kız da sarılık 17 küsür cıktı yatis yaptılar işin tedavisi için lütfen dua edin
Dün ilk defa benim de sancım oldu kasılma ile birlikte ama böyle hafif hafif adet sancısı başlangıcı gbi, ilk defa heyecanlandım ama dedim kızım fgeliyo mu acaba burda okuyunca şimdi Nerdeyse herkeste varmış ya ümitlenmeyetim yani zaten sabaha gectipsikolojik mi bilmiyorum ama hafif belim ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım var. Dayanılmayacak gibi değil sancı mı sizce bunlar
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüsünler inşallah.Sağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Bende 1 aydır var neredeyse hafif de olmuyor şiddetli adet sancısı ama 2 dakika kadar sürüp geçiyor geceleri çok oluyor özellikle yalancı sanciymis bebek aşağı inmeye çalıştığı için oluyormuş benimkinin yolu uzun sanki hala inemediDün ilk defa benim de sancım oldu kasılma ile birlikte ama böyle hafif hafif adet sancısı başlangıcı gbi, ilk defa heyecanlandım ama dedim kızım fgeliyo mu acaba burda okuyunca şimdi Nerdeyse herkeste varmış ya ümitlenmeyetim yani zaten sabaha gecti
Ben de anlayamadım. Şikayet edeceğim. Böyle saçmalık mı olur, anlamadım gitti. Birde kontrol dedim kıza özellikleYok artık Bi anda 80 tl nasıl artırmışlar
Allah analı babalı büyütsün canım, gözün aydın.Sağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800