- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Senin icin yorucudur canim.uykusz kalirsin..Nerden aldin canim çayını.Selam kızlar 12 günlük olduk bizbeni emzik niyetine kullanıyor bütün gün yapışığız küçük doğdu diye bende emzik vermiyorum. Toparlasın kendini diye. Süt için size naçizane tavsiyem var ben hamileyken almıştım doğum yaptığım gün içmeye başladım instagramda emzirme danışmanı dilruba diye biri var onun bir çayı var ondan almıştım heryerde tavsiyelerini görüyordum. İkinci gece Mastit oldum hastanede pompa getirdiler 75 cc süt çıktı ebe bile şaşırdı.
bi deneyin derim kızlarda hiç sütüm yoktu çünkü belki 2. Olduğu için hormonlarım daha çok çalışıyo bilmiyorum
Allahım inşallah bizim de öyle olurarkadaşlar sürüntü testi asla korkulcak bişi değilben ki kan aldırırken alkolle bayılmaktan dönen bir insanım. 5-6 dk yerimden kalkmam öyle canım tatlıdır. Asla ve asla acıtmadı ben oldum. Çok basitti ya.
arkadaşlar sürüntü testi asla korkulcak bişi değilben ki kan aldırırken alkolle bayılmaktan dönen bir insanım. 5-6 dk yerimden kalkmam öyle canım tatlıdır. Asla ve asla acıtmadı ben oldum. Çok basitti ya.
Sürüntü testi yapiyorlarBelki kanla bakıyorlardır du bakalımmm
Cnm masallah benim de 3. Gün oldu solu verirken sağdan kendi akıyo valla cabuk geldi. Hic de cay may icmiyorum sadece bol su. Gögüslerim taş gibi oldu yalnız canım acidi bebek hepsini cekemiyor. Sağmaya calıstım ev tipi olanlar sağmadı da, elimle sağınca geliyor. Napsam ki? Hastane tipi mi kiralasam. Cünkü ben uyurken eşimde verebilsin istiyorumSelam kızlar 12 günlük olduk bizbeni emzik niyetine kullanıyor bütün gün yapışığız küçük doğdu diye bende emzik vermiyorum. Toparlasın kendini diye. Süt için size naçizane tavsiyem var ben hamileyken almıştım doğum yaptığım gün içmeye başladım instagramda emzirme danışmanı dilruba diye biri var onun bir çayı var ondan almıştım heryerde tavsiyelerini görüyordum. İkinci gece Mastit oldum hastanede pompa getirdiler 75 cc süt çıktı ebe bile şaşırdı.
bi deneyin derim kızlarda hiç sütüm yoktu çünkü belki 2. Olduğu için hormonlarım daha çok çalışıyo bilmiyorum
Aa iyi bari ya uyuşma sonrası takılıyorsa sevindimSondadan korkmuyorum spinal olacak uyuşma olunca takılıyor hiç hissetmiyorsun korona testinden çok korkuyorum ama
Amin canım aminÖzellerde de yapılıyor mu ben hiç sormadım ya kandan yapsalar bari
Ne güzel ya böyle duygularla hazırlıyorsanSezaryen icin gun alınca da kendimi.tatile çıkıyormuş gb hissediyorum aman çantamda eksik bir şey kalmasın vs dönüp.dolasip çantanın başındayım.
Malesef canım inşallah kolay olurBen de sorayım diyeceğim ama sormam hiçbirşeyi değiştirmeyecek tabiİnşallah kolay olur.
Ayyy ne güzrl....Bizim hastane yapmıyor muş. Ben şok
Bu seneki tatil planimizSezaryen icin gun alınca da kendimi.tatile çıkıyormuş gb hissediyorum aman çantamda eksik bir şey kalmasın vs dönüp.dolasip çantanın başındayım.
Eşim yaptırdı kaç kez çok.kotu diyo annem 2 kere yaptırdı hıc bisey yok diyo ben anneme inaniyorumBen de internetten yorumları okuyup, videolar izleyip korka korka teste gitmiştim, hiç korkulacak bir şey değilmiş.
arkadaşlar sürüntü testi asla korkulcak bişi değilben ki kan aldırırken alkolle bayılmaktan dönen bir insanım. 5-6 dk yerimden kalkmam öyle canım tatlıdır. Asla ve asla acıtmadı ben oldum. Çok basitti ya.
Ne güzel demişsiniz yakınlarım neden böyle demiyor benim yaaBen de internetten yorumları okuyup, videolar izleyip korka korka teste gitmiştim, hiç korkulacak bir şey değilmiş.
Ben normalde Aralık başı gibi geçirdim covit ama ne bileyim cok özen göstermiyor mu hastaneAyyy ne güzrl....
Benim annem çok korkuyor bu şartlarda refakatçi bile olmayabilir
Çok kolay oluyor kızlar sürüntü testi ... Ama konu annem olunca ikna edilemez
Ya varya kesin eşlerimiz abartıyorEşim yaptırdı kaç kez çok.kotu diyo annem 2 kere yaptırdı hıc bisey yok diyo ben anneme inaniyorumne kadar acı verebilir ki
Yok kuzum ben de verdim acımıo bile korkmayınEşim yaptırdı kaç kez çok.kotu diyo annem 2 kere yaptırdı hıc bisey yok diyo ben anneme inaniyorumne kadar acı verebilir ki
Allah kolaylık versin canım senin ikiz bideAynen oyle canim doyur uyut altı üstü lohusalik halim kalmiyor bazen uyukluyorum
Hadii yaSürüntü testi yapiyorlar
Ben hamileyken böbrek ameliyatı olmustum o zaman yapmislardi ama hic acimiyor:)
AmiiinMalesef canım inşallah kolay olur
Kesinlikle grip olsalar ölümcül hasta gibi davranıyorlar o yüzden kesinlikle inanmıyorumYa varya kesin eşlerimiz abartıyor
Gidiyim burnuma bi kulak çubuğu sokup deneyim hahahaYok kuzum ben de verdim acımıo bile korkmayın
Ay bu erkekler hapşırsa ölümden döndüklerini zannediyor zaten benimki de aynıEşim yaptırdı kaç kez çok.kotu diyo annem 2 kere yaptırdı hıc bisey yok diyo ben anneme inaniyorumne kadar acı verebilir ki
Aynen benimki her sabah kalkiyo mesela kesin korona oldum diyo korona çıktığından beri ama hıc olmadikAy bu erkekler hapşırsa ölümden döndüklerini zannediyor zaten benimki de aynı