2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu sezeryan de tabi erken alınmamalı ama ortada farklı durum vardı kanalda deniliyordu çocuk için sancısı vardı ilki sezeryan vs
Bazen biz heyecanla veya panikle kontrollerde doktorların ne dediğini tam anlayamıyoruz. Bende çoğu zaman öyle oluyor şahsen o yüzden yanımda sürekli eşim olsun istiyorum. Bunların hepsi bi arada olsa doktor hiç bi şekilde riske atmaz. Bide plansızlık var. Mesela benim doktorum. Kağıt yazıp elime verdi son kontrolde cuma kontrol, Çarşamba korona testi, 5 Mart cuma 9 da sezeryan. Korona testi yapılmadan da sezeryan yapılmıyor benim bildiğim. İletişim sorunu da var bence burda.

Bencede iletişim problemi de olabilir bu arada aynı doğum tarihimiz ben de salı günü korona testi verecem bizim de kabul etmiyor hastane ondan da ayrı korkuyorum zaten testen

+1

Ayy saglikla gelsinlerde artk bekleriz napalm
8 ay beklemişiz 1 ay daha bekleriz artık napalım
Ben bebeği görünce dünyayla bağım kopuo resmen. Eşimi iyiki alıyorlar. Yoksa Dr dediğini unutuom yada anlamamıs oluyorum. Eşim Allahtan dinliyor.
Ben de sezeryandan değil de korona testi ve sondadan korkuyorum
Canım sürüntü olarak cok acımıyor

Selam kızlar 12 günlük olduk biz beni emzik niyetine kullanıyor bütün gün yapışığız küçük doğdu diye bende emzik vermiyorum. Toparlasın kendini diye. Süt için size naçizane tavsiyem var ben hamileyken almıştım doğum yaptığım gün içmeye başladım instagramda emzirme danışmanı dilruba diye biri var onun bir çayı var ondan almıştım heryerde tavsiyelerini görüyordum. İkinci gece Mastit oldum hastanede pompa getirdiler 75 cc süt çıktı ebe bile şaşırdı.
bi deneyin derim kızlarda hiç sütüm yoktu çünkü belki 2. Olduğu için hormonlarım daha çok çalışıyo bilmiyorum

Şişlik için dut kaynatıp iç demişlerdi bana canım hem süt için iyi gelir insallah

Hoşgeldin bu kadar aktif olma yahu kaç haftalıksın canım yazdıysan da ben görmemiş olabilirim
Ayyyy gercekten öyleyim yok hiç yazamıyorum günde 1 kere veya 2 kere giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama valla yetişemiyorum bir de ben de bildirim açık değil heralde girersem görüyorum konuları ama bu grubun konuşmalarını okumak bile iyi geliyo bana vallahi şuan 36.haftanın içindeyim canım bakalım herkes peş peşe doğuruyor ben de sabırsızlanıyorum

Hadi bakalım hayırlı doğumlar canım

Arkadaslar ben burda doktora iftira atmiyorm neyse her kontrolde doktor ne dediyse hep onu yazdim sezeryan icin erken alinmasi mi gerekiyor fln diosunuz bizim bi yakinimiz sanci oldugu halde doktoru sezeryana almadigi icin 1 gunde bebek anne karninda öldu 37 haftalikti beni riske atamaz hakki yok sancim varsa beni almak zorunda bekletemez ic dikislerimin patlamiycaginin garantisimi var elinde bana hadi gel yarin sezeryan yapalm diyip elalemi ayaga kaldrip sanci oldugu halde bana hadi 2 gun dha bekle diyemez cocuk oyuncagi degil bu soylenenle yapilanlar tutmuyor burda benim sucum ne ? Ben durduk yere kendimi yirtmiyorm beni alin diye ortada bisey varki almak zornda hakli olmasam bas hekim arayip diger doktorumuza yonlendirelim demezdi zaten sikayet ettim yanina birakicak degilm elbet nyse doktormu degistrdim insallah pazartesi alicak beni sezeryana 38 olunca hrkesede Hayrli dogumlr..

cnm devlete kalsa ben şimdiye hamile değildim. Kanamam okadar coktu ki bana bile zararı olmus olabılırdi.aldıkları para haram zıkkım olsun.
Allahım yaa bu nasıl özensizlik anlamadım gerçekten çok şaşırdım
Evet canım olabilir inşallah öyledir yani ben de endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…