- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Sancı durumunda dikiş açılma durumu var canım o sebeple durdurulmuyor ilki sezeryan olduğu için sancı olmasa 40 ta sa alınırHaftası erken oldugu ıcın olabılır mı bekleme sebebı? Yanı doktor daha ıyı bılır tabiki belkı durum farklıdır bılemeyız kiii
Bazen biz heyecanla veya panikle kontrollerde doktorların ne dediğini tam anlayamıyoruz. Bende çoğu zaman öyle oluyor şahsen o yüzden yanımda sürekli eşim olsun istiyorum. Bunların hepsi bi arada olsa doktor hiç bi şekilde riske atmaz. Bide plansızlık var. Mesela benim doktorum. Kağıt yazıp elime verdi son kontrolde cuma kontrol, Çarşamba korona testi, 5 Mart cuma 9 da sezeryan. Korona testi yapılmadan da sezeryan yapılmıyor benim bildiğim. İletişim sorunu da var bence burda.Kuzu sezeryan de tabi erken alınmamalı ama ortada farklı durum vardı kanalda deniliyordu çocuk için sancısı vardı ilki sezeryan vs
Bencede iletişim problemi de olabilir bu arada aynı doğum tarihimiz ben de salı günü korona testi verecem bizim de kabul etmiyor hastane ondan da ayrı korkuyorum zaten testenBazen biz heyecanla veya panikle kontrollerde doktorların ne dediğini tam anlayamıyoruz. Bende çoğu zaman öyle oluyor şahsen o yüzden yanımda sürekli eşim olsun istiyorum. Bunların hepsi bi arada olsa doktor hiç bi şekilde riske atmaz. Bide plansızlık var. Mesela benim doktorum. Kağıt yazıp elime verdi son kontrolde cuma kontrol, Çarşamba korona testi, 5 Mart cuma 9 da sezeryan. Korona testi yapılmadan da sezeryan yapılmıyor benim bildiğim. İletişim sorunu da var bence burda.
+1Bazen biz heyecanla veya panikle kontrollerde doktorların ne dediğini tam anlayamıyoruz. Bende çoğu zaman öyle oluyor şahsen o yüzden yanımda sürekli eşim olsun istiyorum. Bunların hepsi bi arada olsa doktor hiç bi şekilde riske atmaz. Bide plansızlık var. Mesela benim doktorum. Kağıt yazıp elime verdi son kontrolde cuma kontrol, Çarşamba korona testi, 5 Mart cuma 9 da sezeryan. Korona testi yapılmadan da sezeryan yapılmıyor benim bildiğim. İletişim sorunu da var bence burda.
Ben de sezeryandan değil de korona testi ve sondadan korkuyorumBencede iletişim problemi de olabilir bu arada aynı doğum tarihimiz ben de salı günü korona testi verecem bizim de kabul etmiyor hastane ondan da ayrı korkuyorum zaten testen
Ya corona testini sürüntü olarak mı alacaklar of yaBen de sezeryandan değil de korona testi ve sondadan korkuyorum
Kan testi yapanlarda varmış ama bizim ki sürüntü galibaYa corona testini sürüntü olarak mı alacaklar of ya
8 ay beklemişiz 1 ay daha bekleriz artık napalımAyy saglikla gelsinlerde artk bekleriz napalm
Ben bebeği görünce dünyayla bağım kopuo resmenBazen biz heyecanla veya panikle kontrollerde doktorların ne dediğini tam anlayamıyoruz. Bende çoğu zaman öyle oluyor şahsen o yüzden yanımda sürekli eşim olsun istiyorum. Bunların hepsi bi arada olsa doktor hiç bi şekilde riske atmaz. Bide plansızlık var. Mesela benim doktorum. Kağıt yazıp elime verdi son kontrolde cuma kontrol, Çarşamba korona testi, 5 Mart cuma 9 da sezeryan. Korona testi yapılmadan da sezeryan yapılmıyor benim bildiğim. İletişim sorunu da var bence burda.
Canım sürüntü olarak cok acımıyorBen de sezeryandan değil de korona testi ve sondadan korkuyorum
Çok acımaz inşallah. Bizim hastane hangi şekilde yapacak acaba hiç sormadım.Kan testi yapanlarda varmış ama bizim ki sürüntü galiba
Şişlik için dut kaynatıp iç demişlerdi bana canım hem süt için iyi gelir insallahSezaryen olalı 2. Gün bitti ama ayaklarım bacaklarım cok şişti, nasıl ödemlendi anlatamam. Daha önce sezaryen olanlar size de oldu mu? Sanırım ameliyattan sonra normalmiş ama Napsam geçer cidden canımı acıtıyor. Bol su iciyorum
Hiç acımadı ya korkacak bişey yokÇok acımaz inşallah. Bizim hastane hangi şekilde yapacak acaba hiç sormadım.
Ayyyy gercekten öyleyimHoşgeldin bu kadar aktif olma yahukaç haftalıksın canım yazdıysan da ben görmemiş olabilirim
Hadi bakalım hayırlı doğumlar canımAyyyy gercekten öyleyimyok hiç yazamıyorum günde 1 kere veya 2 kere giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama valla yetişemiyorum bir de ben de bildirim açık değil heralde girersem görüyorum konuları ama bu grubun konuşmalarını okumak bile iyi geliyo bana vallahi şuan 36.haftanın içindeyim canım bakalım herkes peş peşe doğuruyor ben de sabırsızlanıyorum
Aslında şöyle diyorlar bu sürüntü testi ilk yapıldığı zaman kullandıkları çubuk kalınmış şimdi onu geliştirmişler incelmiş daha acısız kolay oluyormuş. Bu acı olayı testi yaptıkları çubukla alakalı galibaHiç acımadı ya korkacak bişey yok
Hepimize canım inşallahHadi bakalım hayırlı doğumlar canım
Bennnn normal bekliyorumBende Martı görürüm kızlarsat a göre 16 mart. Dün çatı muayenedi oldum normal bekliyoruz artık. Aramızda normal doğum bekleyen kimler
Allahım yaa bu nasıl özensizlik anlamadım gerçektencnm devlete kalsa ben şimdiye hamile değildim. Kanamam okadar coktu ki bana bile zararı olmus olabılırdi.aldıkları para haram zıkkım olsun.
Evet canım olabilir inşallah öyledir yani ben de endişeliyimAslında şöyle diyorlar bu sürüntü testi ilk yapıldığı zaman kullandıkları çubuk kalınmış şimdi onu geliştirmişler incelmiş daha acısız kolay oluyormuş. Bu acı olayı testi yaptıkları çubukla alakalı galiba